Když je tata-rak, co je potom mama? Hrajte si s tataráčkem na talíři i v ústech.
Pochutnejte si s dnešním voucherem na jemně namletém a chuťově jedinečném hovězím tataráku v oblíbeném restaurantu čtyřhvězdičkového hotelu Ruby Blue na ostravské Stodolní.
Nabídka zahrnuje 2 tataráky, každý o váze 150 gramů, a 12 skvostně propečených topinek. Tatarák je ryzí pochoutkou ze syrového masa, nejčastěji z pravé svíčkové, který se servíruje na dřevěném prkénku s delikátně nakrájenou cibulkou, česnekem, syrovým vaječným žloutkem, solí, pepřem, kečupem, plnotučnou hořčicí a worchesterovou omáčkou.
Dopřejte si vedle tataráku další chutné skvosty. Podnik se pyšní svěží, moderní gastronomií, která vychází z české kulinářské tradice, ale nebrání se servírovat ani klasické pokrmy ostatních evropských kuchyní, francouzské, britské nebo slovenské.
Restaurant Ruby Blue je moderně zařízeným podnikem, který disponuje sto padesáti místy k sezení ve třech podlažích, dvěma bary a unikátním skleněnou lávkou s romantickým výhledem velkými vitrínovými okny. Architektonický koncept vychází z dílny známých a oceňovaných ostravských umělců a projektantů. Interiér stojí na kombinaci červené španělské břidlice, skla a dřeva.
Dopřejte si fantastický gastrozážitek v podniku, jenž je svou rozlohou i konceptem v Ostravě unikátní.