Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

499 Kč za neuvěřitelný balíček plný pohybu v hodnotě 5300 Kč. Neomezený vstup na všechny lekce zumby, 10 libovolných tanečních lekcí a 50 minut v soláriu. Štíhlé tělo a nádherné opálení se slevou 90 %!

Dance Station Praha - Nové Město  (mapa) 1 610 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Anče

Dobrý den,
Dobrý den,
chci se zeptat na solárium. Pochopila jsem, že je pouze na Hájích, ale zmiňujete tu i druhé solárium 700, to bude také na Hájích?
Na internetu nemáte žádné informace, že by u Vás bylo solárium, značka, typ, horizontální, vertikální…?
Děkuji.

team Dance Station

Dobrý den, solárium máme opravdu pouze na Hájích. Jsou tu dvě solária – 800 vertikální a „700“ horizontální. Značka LUXURA. Solárium máme jako doprovodnou službu.

Lucie

Děkuji za odpověď, ještě jednu otázku mám. Pouze přes mejla se provádí rezervaci nebo mohu i osobně?

team Dance Station

Lucie rezervace budou již nyní pouze přes email. Na našich webových stránkách jsme spustili rezervační systém i pro Háje. Jinak by v tom byl příliš velký zmatek

Luci Luciferáček Švábenská

Dobrý den,

otázek ohledně kapacity tu již padlo dost. Přece bych se jen zeptala – již jste překročili hranici 1300 prodaných voucherů a věřím, že té vytoužené hranice 1500 dosáhnete, neb nabídka je bezkonkurenční a skvělá!!!:-) Tedy v případě, že by se otevřel druhý sál k zumbě, (neboť jak čtu, čím dál více lidí se bojí, že druhý se na lekci prostě nedostane), jak to chcete dělat se šatnami? Máte dostatek skříněk pro cvičící? Popř. jaká je kapacita ženských šaten na Hajích?:-) A ještě navazující otázka, jaká je „kapacita“ solária? Když by na něj chodili i lidé z Můstku, pravděpodobnost dostat se na něj je ještě beznadějnější než na zmíněnou zumbu:-D Děkuji moc za odpověď a přeji pěkný den.

team Dance Station

Dobrý den Luci, kapacita šaten je cca pro 100 osob. Šatny nafouknout neumíme a prostory na ně taktéž již nemáme. Nicméně hodně tanečníků a našich kurzistů je využívá méně, v podstatě přijdou rovnou převlečeni a pouze si přezouvají obuv. A co se týče solária, ano máte pravdu, zde bude nával a proto již řešíme, že budeme využívat i druhé solárium „700“. Ale opět i z postřehů z diskuse – ne každý bude solárium využívat. A co se týče lekcí zumby, už nyní jednáme s našimi lektorkami o navýšení počtu hodin. Měli bychom to zvládnout :-)))

Sona

Dobry den, musim byt pro zumbu pohybove nadana? A jeste jeden dotaz, ty ostatni tanecni lekce jsou pro zacatecniky nebo pokrocile? Vidim akorat rozvrh ale ne pro koho je to urceno. Dekuji za odpoved

team Dance Station

Dobrý den Sono, zumba je určena pro absolutní začátečníky. Proto je v dnešní době tak populární, protože ji může vyzkoušet a naučit se skoro každý. A co se týče ostatních tanečních lekcí, tak jestliže není v rozvrhu napsáno „pro pokročilé“, pak jsou všechny lekce určeny začátečníkům.

Eva Václavková

můžu se zeptat zda-li je Freestyle zumba považována za zumbu či ne? Děkuji:)

team Dance Station

Ano je.

Irča

pro dancestatiton?pět sálů? a kdepak je máte prosím vás na těch Hájích?nebo stále sčítáte jak Háje a Můstek dohromady? vždyť voucher se dá využít pouze na jednom místě, tak buďte přesní.)

team Dance Station

Irčo ano, máme celkem 5 sálů – 2× Můstek a 3× Háje. A také nepředpokládáme, a ani to nebude možné, aby všechny vouchery byly použity pouze na Můstku nebo pouze na Hájích. Proto počítáme s kapacitou cca 800 lidí na Můstku a cca 700 lidí na Hájích. Pěkný den

Ivča

Děkuji za odpověď. Mamka to chce zkusit, vitální docela je, tak to snad zvládneme. Je to super akce. Ještě se zeptám, od kdy je možné rezervovat si lekce?

team Dance Station

Dobrý den Ivčo, předpokládáme, že celý příští týden bude „šrumec“. Nicméně lekce si již můžete rezervovat hned od pondělí, ale až poté, co se stavíte na našich stanicích, tak nám dáte voucher, my vám zaktivujeme naši kartičku a poté už přes rezervační systém můžete přijít na různé lekce zumby. V této chvíli připravujeme jejich navýšení, takže věříme, že si každý najde ten svůj čas :-)

Lucie

Pěkný den,


pochopila jsem správně, že každou lekci, kterou chci navštívit, musím předem rezervovat?
Nemáte v plánu dát lekce i dopoledních hodinách? :-) 


team Dance Station

Dobrý den Lucie, lekce v dopoledních hodinách zatím neplánujeme, uvidíme jak velký zájem bude od února. A ano, lekce se budou muset rezervovat přes náš rezervační systém – email

Lucie

Irča: :-D nikdo Vás přece nenutí, aby jste chodila od 9 :-D kdyby přece neměli k dispozici tolik místa, tak by nenabízeli tolik lístků, nemyslíte?

team Dance Station

Dobrý den dámy, chápu „obavy“ Irči, že bude opravdu nával. My se na tento nával velmi intenzivně připravujeme. Nicméně zkušenosti s akcemi ze slevomatu již máme. Minule bylo prodáno cca 850 voucherů a žádná stížnost nenastala. Nyní jsme proto vyzkoušeli kapacitu navýšit a mám-li být upřímný, problémy očekávám. Minimálně prvních 14 dnů, kdy se vše musí „ustálit“. Budeme dělat maximum pro to, aby se nestalo, že nám „přede dveřmi“ bude čekat 500 kurzistů, kteří se nedostanou na lekce. Snad to k oboustranné spokojenosti zvládneme. Pěkný den

Katka

Dobrý den,

chtěla bych se ještě zeptat, jestli nakonec neuvažujete o alespoň zkušebním otevření lekcí zumby na Můstku v časnějších hodinách, dopoledne nebo třeba alespoň kolem druhé hodiny. Je to přece jenom v centru, tak by se to tam mohlo uchytit lépe. A navíc teď máte spoustu nových zákazníků =)

team Dance Station

Dobrý den Katko, pro tuto sezónu 2011/2012 zatím ne :-(

Ivča

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda na lekce zumby může se mnou chodit i maminka, které je 60let. Jsou vhodné i pro ni?
Děkuji.

team Dance Station

Dobrý den Ivčo, tak toto je zajímavá otázka. Mamince bych doporučil chodit na naše běžné lekce zumby pouze v případě, že se cítí být vitální, zdravá, bez velkých zdravotních komplikací ( např. cukrovka, vysoký krevní tlak, zvýšená obezita atd… ) a dále pak osobně doporučuji, aby se zbytečně na lekcích nepřetěžovala ( v případě že se rozhodne chodit ), nesnažila se mermomocí „držet krok“ s ostatními a v podstatě kdykoliv, kdyby cítila, že je to nad její síly, si klidně dala pouzu. Ideální by v tomto věku bylo, kdyby cvičila pod dohledem osobního trenéra, a nebo navštěvovala kurzy zumby pro seniory. Ty ale v našem studiu nemáme.

Renata Fořtová

Dobrý den, ptala jsem se již na svou 8letou dcerku, je možné,aby tančila ona a né já, nebo je to nevhodné?

team Dance Station

Dobrý den Renato, zumbu může tančit skoro každý, jestliže mu v tom nebrání zdravotní problémy. Každopádně u takto „malých“ dětí vždy říkáme rodičům, aby počítali s tím, že jestliže to není speciálně lekce zumba pro děti, tak oni sami musí nejlépe vědět, jestli tomu „prckovi“ nebude vadit, když bude na lekcích se samými dospěláky. Bohužel v té chvíli nebude mít žádný „individuelní“ přístup jako u dětských lekcí a ani lektor nemůže brát velké ohledy na to, že na lekci má „jedno dítě“.

Irča

ano jsem velice zvědavá jak je navýšíte a hlavně kam je vmezeříte, protože na zumbu od devíti hodin opravdu chodit nebudu

team Dance Station

Dobrý den Irčo ještě jednou, lekce zumby můžeme navýšit v podstatě až na dvojnásobek a to v časech pondělí až pátek kdykoliv mezi 17 až 21 hodinou. Máme k dispozici celkem 5 tanečních sálů takže doufám, že to vše zvládneme :-) Pěkný den

Kopretinka

Dobrý večer, nabídka je naprosto úžasná! Škoda, že nejsem z Prahy… Neplánujete něco podobného v budoucnu i v Plzni ?

Slevomat

Kopretinko. Určitě něco podobného zkusíme :-) Díky za chválu :-)

Lucie

Dobrý den, zajímalo by mě, zda jsou na Můstku hotové sprchy. Již jsem vaše studio navštěvovala, ale chyběly zde sprchy :-(

team Dance Station

Dobrý den Lucie, sprchy jsou na Můstku již od konce června, takže se nemusíte ničeho obávat :-)

Renata Fořtová

Dobrý den, můžu váše studio navštěvovat s 8 letou dcerkou, nemám jí kam dát a má tyto aktivity ráda. Musí mít svůj voucher, kdyz se nebude aktivně účastnit?

team Dance Station

Dobrý den Renato, dcerka samozřejmě může navštěvovat naše studio s vámi, ale jestliže se nebude aktivně účastnit tanečních lekcí, pak bohužel musíte počítat s tím, že se o ni nemá nikdo jak starat. Dětský koutek u nás nemáme, takže ani nepřebíráme zodpovědnost za jakékoliv dítě, které není „aktivně“ na našich lekcích. Naopak nic nebrání tomu, že si může sednout někde v čele sálu a dívat se na celou hodinu. Jen aby jí to ale vydrželo a bavilo, protože zase může být nepříjemné pro ostatní kurzisty, kdyby jakékoliv dítě nějakým způsobem rušilo probíhající výuku.

Tereza

Dobrý den, chtěla jsem se optat jestli mohu zaplati voucher ve studiu nebo musím převodem ?

Slevomat

Dobrý den,


pokud jste vybrala platbu bank. převodem, musíte zaplatit na uvedené číslo účtu s přiřazeným VS. Až nám platba dorazí a spáruje se s objednávkou, bude Vám zaslán voucher na email, nebo si jej můžete stáhnout z Vašeho zákaznického profilu. 


Děkujeme.
Michaela Vyoralová

Donrý den, chtěla jsem se zeptat do kolika let jsou junioři. Je mi 20 a nejvíce by mi vyhovovalo navštěvovat kurz moderna junioři. Bylo by to možné?

team Dance Station

Dobrý den Michaelo, junioři jsou pouze do 15 let.

Zuzka Podhajská

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak je to s rezervací na Můstku- stačí třeba den předem nebo jak? abych si ten voucher nezakoupila a potom se přes velký zájem nemohla dostavit na hodinu, která by mi z časových důvodů vyhovovala nejvíce :) děkuji za odpověď a přeji pěkný den

team Dance Station

Dobrý den Zuzko, nechci předjímat situaci, ale předpokládáme kvůli velkému zájmu, že rezervace bude lepší provádět alespoň týden dopředu. My se chystáme na velký nápor, a proto si myslím, že rezervovat si lekci den předem může být pozdě. Ale opravdu nevím, již dvakrát jsme se slevomatem dělali podobné akce a vždy se kurzisté na jejich vybranou leci dostali. Ale je pravdou, že pokaždé bylo voucherů zakoupeno max 800 kusů, kdyždo nyní jsme již na cca 1.200 a to ještě není konec … :-D

Kateřina

Dobrý den, mohu navštěvovat vaše lekce i když mi je teprve 15 let? Děkuji :)

team Dance Station

Dobrý den Katko, ano, věk 15 let je ok.

TN

Pardon,přehlédnutí…

team Dance Station

:-)

TN

Dobré poledne


Chci se jen zeptat, nyní si porovnávám,který dancestation mi bude více vyhovovat a narazila jsem na to, že na Můstku a na Hájích má Aneta Peréz v úterý ve stejný čas hodinu zumby =DTo se rozpůlí nebo v čem je chyba?Ptám se totiž,jelikož ráda navštěvuji zumbu pod vedením Beta Peréze,tak bych ráda chodila k Anet.. 


Děkuji za odpověď
team Dance Station

Dobrý den TN. Nevím na jaký rozvrh jse se dívala, ale Aneta Perez má zumbu v úterý na Hájích od 18:00 hod a pak už nikde. V úterý má ještě zumbu Petra Stehnová, ale ta ji má na Můstku a až od 20:30 takže se nikdo rozpůlit nemusí. Musela jste se někde špatně podívat. A Anetku jako lektorku mohu jen vřele doporučit :-)

Tereza

Dobrý den.Zřejmě to bylo asi zodpovězeno,ale nemohu to v diskuzi najít.
Když koukám na rozvrh DS na Hájích,tak je tam út,st,čt napsána zumba.Znamená to tedy, že pokud si vyberu DS Háje, tak s aktivním voucherem budu moci navštěvovat jen tyto lekce zumby v časech, jak jsou vypsány?A musím se dopředu nějak nahlásit, že na hodinu přijdu nebo stačí přijít s kartičkou a využívat neomezeně,jak budu mít čas?Děkuji za odpověď a moc se těším na ten výborný pohyb!Miluji zumbu!

team Dance Station

Dobrý den Terezo, ještě jste si nevšimla páteční freestyle zumby a ano, můžete v rámci předplaceného voucheru zcela zdarma využívat všechny lekce zumby. A co se týče rezervací, doporučuji je provádět předem. Může se stát, že kdyby jste přišla na lekce „na blint“, tak již bude zcela zaplněna.

Barbora

Dobrý den, snad se neopakuji, ale lze 10 vstupů uplatnit i na víkendový open class? Děkuji

team Dance Station

Ne to bohužel nelze. Je to napsáno v podmínkaách akce v pravém sloupci.

Irča

budou ti co so koupili kurzy v plné ceně v rezervacích upřednostněni?

team Dance Station

Dobrý den Irčo, kurzisté, kteří si zakoupili kurz v plné výši budou samožřejmě mít přednostní právo na vstup na lekce. Nicméně díky velkému zájmu o akci slevomat již řešíme, že bychom všechny lekce zumby navýšili. Rozhodneme se podle finálního počtu voucherů. Takže se nemusíte obávat, že by jste se na lekce nedostala.

Silvie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak mám postupovat při první návštěvě..Na voucheru je psáno, že si lekci musíme rezervovat 7 dní předem, to znamená, že i před prvním příchodem, kdy přijdu vyměnit voucher za permanentky, se musím předtím objednat(nejspíš telefonicky, když chci chodit na Háje), abych hned mohla využít některou z hodin?Děkuji za odpověď :)

team Dance Station

Dobrý den Silvie, princip je jednoduchý. Přijít do Dance Station můžete kdykoliv od pondělí do pátku od 14:30 do 22 hod. Přinesete voucher, my si jej ověříme. Zaktuvujeme vám naši kartičku a poté již můžete provádět rezervace. Rezervaci můžete provést rovnou na recepci ( s platnou kartičkou ) a nebo emailem.

Lucie Veselá

Dobrý den, nikde jsem nenašla odkdy je voucher platný. Je možné ho využít už tento týden? Děkuji

Slevomat

Lucie, platnost voucheru je vždy po pravé straně ,–)

Od 26. 9. 2011 do 27. 1. 2012

Petra

Dobrý den,


jen se chci zeptat, jak moc dopředu si musím místo rezervovat.. dočetla jsem se že až týden dopředu, ale minimální hranici jsem nenašla. 


Děkuji za odpověď
team Dance Station

Dobrý den Petro, rezervace opravdu děláme prozatím na jeden týden. Minimální hranice v podstatě není, ale v případě, kdy zažádáte o rezervaci např. hodinu před lekcí, se může stát, že lekce již bude obsazena.

Markéta Poláčková

Dobrý den,
ráda bych si zakoupila slevový kupón už teď, ale bohužel musím počkat pár dní z finančních důvodů. Jak je tu u vás s rezervacemi na zumbu? Je to na týden dopředu nebo to platí po celý půlrok? Abych měla jistotu, že se k vám na hodiny dostanu :)

team Dance Station

Dobrý den Markéto, v případě zumby se již obávám, že dnes večer bude zumba zcela vyprodána. Tudíž jestliže si chcete zakoupit voucher, tak neváhejte. Každopádně rezervace se dělají vždy maximálně týden dopředu. Může se ale stát, že díky velkému množství kurzistů ze slevomatu, budeme rezervace dělat i na delší období.

Tereza Marhounová

Dobrý den, zakoupila jsem si k Vám voucher a upřímně už se nemůžu dočkat:). A určítě uvítám, když na hájích posílíte zumbu, je velmi málo lekcí :). Jakým stylem se u Vás lekce rezervují? Dostanu tuto informaci, až si půjdu vyřídit kartičky na cvičení? Děkuju

team Dance Station

Dobrý den Terko, princip rezervací je jednoduchý. Na stanici Můstek si na stránkách dancestation.cz kliknete na rozvrh a hned po pravé straně uvidíte ikonu – rezervace lekcí. Vyplníte formulář a poté už pouze čekáte na potvrzení. Na Hájích zatím rezervace po emailu nemáme, ale budeme ji spouštět, protože váš zájem je velký. Každopádně po příchodu do Dance Station dostanete naši kartičku, kde vám zaktivujeme náš čárový kód a pak už můžete provádět rezervace. Na Hájích to v prvních dnech bude asi po telefonu. Na recepcích vám určitě vše vysvětlí.

Agnes Agnesová

To je super sleva,škoda že něco takového není v Mladé Boleslavi :(

Dana Befee Befeeiová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat za jak dlouhou dobu mi má přijít e-mail s postupem platby vašeho voucheru. Předem děkuji za odpověď.
S pozdravem Dana

P.S. Skvělá sleva :)

team Dance Station

Děkujeme za uznání, ale toto je otázka na slevomat :-)

Tereza

Dobrý den, ráda bych se zeptala na rezervaci do jednotlivých kurzů. Nějak jsem se na Vašich stránkách zamotala a nemohu najít žádný odkaz na rezervaci lekce. Dá se vůbec lekce rezervovat přes internetové stránky nebo přes telefon či jak?

Děkuji za odpověď

team Dance Station

Dobrý den Terezo, na Můstku se dají lekce rezervovat přes email – rezervace@dancestation.cz . Rezervační formulář naleznete v odkazu rozvrh – a hned v pravo uvidíte odkaz „REZERVACE LEKCÍ“ . V Dance Station Háje zatím rezervace přes email není zaktivována, ale z důvodu velkého zájmu ji budeme příští týden spouštět také :-)

Kateřina Lassigova

Dobrý den chci se zeptat máte sice napsaný rozvrch a názvy kurzů ale kde zjistím a tom kurzu nějaké info děkuji

team Dance Station

Dobrý den Katko, nevím přesně jaké další informace chcete. Jsme taneční studio, jednotlivé taneční styly jsou všeobecně většinou známé a o lektorech si životopis určitě přečíst na našich stránkách můžete. Zkuste prosím váž dotaz bléže specifikovat.

Katek

Chápu to dobře, že tančíte jen odpoledne?Nebo se koukám špatně?

team Dance Station

Ano lekce probíhají pouze odpoledne. Můstek je v provozu krátce, takže dopolední lekce jsme zatím nenasadili a na Hájích se dopolední provoz za 5 let existence neuchytil :-(

Libor Vacek

Dobrý den, mám ještě jeden dotaz, mám doma tři ženský :-( A všechny musí „nutně“ chodit k Vám na zumbu. Mužu objednat 3 vouchery, nebo si manželka musí vytvořit svuj účet na slevomatu a zakoupit samostatně. Díky (jediny muž v rodině) :-)

team Dance Station

Libore dobrý den, tak to je spíš otázka na samotný slevomat. Z naší strany by asi problém nebyl. Pevné nervy se třemi ženami :-)))

Kačka

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jestli by nebylo možné vyměnit minuty do solárka za několik dalších lekcí, protože bych ho určitě nevyužila.

team Dance Station

Dobrý den Katko, bohužel vás musím zklamat. To nelze.

Jana

Dobrý den, v rozvrhu máte ZUMBU a ZUMBU pro dospělé (tento kurz je i dražší). Můžete mi prosím ve stručnosti vysvětlit, jaký je mezi nimi rozdíl? Děkuji moc :)

team Dance Station

Dobrý den Jano, předpokládám že se ptáte na kurz Gabiny Posavádové v pondělí na Můstku. Slovo dospělí není nikterak limitující. Pouze se nám tam „vsunulo“. Co se týče jiné ceny, tak to je z důvodu, že to je nejžádanější kurz, s délkou 90 minut, v nejlepším čase a s naší nejoblíbenější lektorkou. Již v minulosti se nám stalo, že kurz byl zcela naplněn, proto ta odlišná cena.

RH

Může nabídku do solária využít místo mě někdo jiný? Kupuji si kupón kvůli zumbě, solárko nemám ráda, tak bych poslala místo sebe někoho jiného…

team Dance Station

Bohužel, to nelze. Kupón a karta jsou nepřenosné.

Šárečka Frantová

Dobrý den,
když si vyberu lekce na můstku mohu navštěvovat solárko na hájích? protože na můstku není, jestli jsem správně pochopila. Děkuji za odpoveď

team Dance Station

Ano, je to tak. Již jsme to několikrát zmiňovali v diskusi.

Lenka

Dobrý den, je možné chodit na zumbu v těhotenství?

team Dance Station

Dobrý den Lenko, v principu by jste měla tyto aktivity v prvé řadě probrat se svým lékařem. Nikde psáno není, že by na zumbu nemohli chdit i těhotné ženy. Ale bude záležet na mnoha aspektech – v jakém měsíci těhotenství jste, jestli je těhotenství rizikové, nakolik je vaše tělo zvyklé na pohybovou aktivitu atd… Opravdu nemohu takhle na dálku říci, ano přijďte. Nejsem lékař a neznám stav vašeho těhotenství :-) Váš osobní lékař vám určitě poradí lépe, případně řekne jaké aktivity můžete vykonávat a jaké ne. Pěkný den

Hana

Dobrý den,
lze někde najít popis lekcí? děkuji za odpověď

team Dance Station

Dobrý den Hanko, popis lekcí na vebu nemáme. V případě, že by jste se chtěla informovat, můžete nás kontaktovat přímo telefonicky na recepcích studií.

Ssantiana Siberová

Moc ráda bych téhle akce využila, ale bohužel zaplatit voucher mohu az 10.11. 2011 takze nezbyva nez doufat, ze to nekdy zopakujete, Hezky den

Libor Vacek

Dobrý den, je možno vystavit účtenku o zaplacení, naše zdravotní pojištovna (211) nám proplatí sportovní aktivity do výše 500,– kč.???

team Dance Station

Dobrý den Libore, doklad o zaplacení vám samozřejmě po aktivaci voucheru vystavit můžeme.

Romana

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, na tu zumbu 7*týdně, když podle rozvrhu je jen dvakrát týdně?

team Dance Station

Bohužel se v tom případě špatně díváte na rozvrh. Již jednou výše v komunikaci jsme psali, že zumba je v Dance Station Můstek 7× týdně ( máme dva sály ) a v Dance Station Háje je 4× týdně ( taktéž máme 2 sály ).

Lucie

Dobrý den,
přístup na hodiny soutěžních složek se na voucher asi nevztahuje, že?

team Dance Station

Dobrý den, ano, nevztahuje, je to v podmínkách voucheru.

Veronika

Dobrý den, jak tady již nakousla Lucie, kurzy začaly všechny už 5.9 a předpokládám, že i jejich nápň je koncipována ja´ko pololetní. V této souvislosti se chci zeptat, jak se lektoři tváří na „vetřelce“, kteří se tam objeví s měsíčním (dvouměsíčním) zpožděním, a to jako úplní začátečníci. (obávám se, že v případě, že tam je 20 účatníků od začátku, nejspíš nebude přizpůsobovat lekci jedinému začátečníku a v tom případě tam budu někde v pozadí nejspíš osamoceně plavat…) ?
Děkuji za odpověď :)

team Dance Station

Dobrý den Veroniko, s tímto názorem se setkáváme poměrně často, ale nikdy se nám nestalo, že by po prvních lekcích někdo odešel kvůli tomu, že to nezvládá. Takže spíše předpokládáme, že to je neopodstatněný strach. Každý náš lektor je profesionál s dlouholetou zkušeností, takže i on ví, jak pracovat s lidmi různých „kvalit“. Když nezačnete chodit na lekce až na konci listopadu, tak si myslím, že se opravdu není čeho bát a po dvou – třech lekcích se již budete v našem studiu cítit jako „ryba ve vodě“ :-)

Lubica

ještě jeden dotaz. Dívala jsem se na rozvrh na Vašich webových stránkách a ikdyž je tam uvedeno, že rozvrh je platný od 5. 9. 2011 do 27. 1. 2012, ve sloupci „CENA ZA KURZ“, máte uveden datum 31. 1. – 24. 6. 2011. Je tedy tento rozvrh platný? Děkuji.
S pozdravem,

team Dance Station

Uuups, chybička se vloudila. Děkujeme za upozornění. Samozřejmě platí platnost kurzů od 5.9.2011 do 27.1.2012 :-DDD. Za tuto chybu se omlouváme a hned dáváme web masterovi příkaz k opravě. Pěkný den

Lucie

wow! tomu se mi ani nechce věřit! nebudete se na mě blbě dívat, když tam budu za tyhle peníze chodit 3× týdně až do ledna? :-(

team Dance Station

Dobrý den Lucie, určitě se na vás zlobit ani „blbě dívat“ nebudeme :-D

Lubica

Dorbý den,
prosím o informaci, zda do neomezených lekcí Zumby patří i freestyle zumba…děkuji a jsem s pozdarvem.

team Dance Station

Dobrý den Lubico, ano, do lekcí zumby patří i páteční free style zumba.

Radka

Dobrý den, jen dávám z dobré zkušenosti vědět, že hned vedle v Politických vězňů 10 je školka, která kdykoli pohlídá i nárazově děti během tanečních kurzů.

team Dance Station

… možnost navázání spolupráce určitě uvítáme :-)

Hanka ...

skvěla nabídka ale je škoda že je až v Praze nabidka v Ostrave nebo okli Frydku-Místku by nebyla ? :-)

Slevomat

Dobrý den, Hanko. Díky za pochvalu, zkusíme něco podobného taktéž vymyslet.
:-)

Petra B.

V předešlném textu uvádíte, že zumba v Dance Station Háje je 4× týdně. Podle rozvrhu http://www.dancestation.cz/haje/pdf/haje.jpg jsem ji našla pouze 3×: út 18–19, st, čt – 19–20. Dívám se na správný rozvrh nebo se stalo, že mi jedna hodina unikla?

team Dance Station

Dobrý den Petro, omlouvám se, nevšimnul jsem si v záplavu otázek váš další dotaz. Čtvrtou zumbu jste si nevšimla. Ta probíhá v pátek od 17:30 hod a je to „FREE STYLE ZUMBA“ s lektorem PETREM KŘÍŽEM.

Katerina Vecseyova

Teda tomuhle se rika DEAL! Klobouk dolu, parada! :)

team Dance Station

To tedy je :-DDD

Petra

Dobrý den, špatně jsem se asi vyjádřila – měla jsem na mysli, jestli je voucher vázán na jméno. Že jde na každý voucher jen jedna osoba je mi jasné.

team Dance Station

Dobrý den Petro, při příchodu do kteréhokoliv studia Dance Station dostanete za voucher naši kartičku s čárovám kódem. Tuto kartičku pak vždy nosíte sebou a identifikujete se pomocí ní při příchodu na každou vámi zvolenou a rezervačním systémem potvrzenou lekci. Tato kartička je nepřenosná, je na jméno a tudíž ji může využívat pouze jedna osoba !

LucieSim

Dobrý den, je možné využít těch dalších 10 volných vstupů opět na zumbu nebo se musí vyčerpat na jiné hodiny ???
děkuji

team Dance Station

Dobrý den Lucie, můžete je využít na jakékoliv taneční lekce. Určitě ale nedává smysl je využít na další lekce zumby, když ty máte v rámci voucheru všechny zdarma :-)

Petra D.

Dobrý den,
měla bych dotaz ohledně solária-pokud si kartičku aktivuji na Můstku a budu tedy navštěvovat kurzy na Můstku, jak se vyřeší solárium když jej mohu využít jen na Hájích a tam kartičku nebudu mít?

Děkuji a přeji příjemný den :)

team Dance Station

Dobrý den Petro, viz odpověď o pár žádků výše:-)

Lucie Herberová

Dobrý den,
pokud nemám ráda zumbu, nešlo by naštěvovat jiný pohybový kurz? :) vaše nabídka je neodolatelná, a proto bych ji ráda využila :)

team Dance Station

Dobrý den Lucie, děkujeme za pochvalu, nicméně nabídka je právě namířena na návštěvníky lekcí zumby. Ale na druhou stranu, i oněch 10 volných lekcí je v nominální hodnotě 1.600,– Kč. Takže i kdyby jste akci „zumba karty“ nevyužila, určitě ve spojení s 50 minutami na solárku a 10-ti volnými vstupy na jiné taneční lekce, za cenu 499,– Kč neproděláte :-)

Anna

Dobrý den, vyplývá z výše uvedeného, že pokud se zaregistruji ve studiu na Můstku, nemohu využít solárium na Hájích? (viz odstavec „Co vás čeká a nemine“, kde se uvádí pouze solárium na Hájích)

team Dance Station

Tak to je trochu jiná odpověď. Solárium na Hájích můžete využívat i jako zákazník studia na Můstku a to z toho důvodu, protože na solárium se vystavují běžné papírové kartičky bez rezervačního systému. Takže u solária bude platit běžný systém „čekárny“ po příchodu … tedy jestliže před vámi již na solárku bude jiný zákazník :-)))

Tanya

Hello,
I already attend a dance course at Dance Station. So if I buy this voucher, I will be attending my usual lessons + will have unlimited admission to zumba + will have 10 extra dance lessons of my choice + solarium? I hope there will be no confusion :). Thank you!

team Dance Station

Hi Tanya, your conclusion is correct :-)

Petra

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli je poukaz přenosný. Chci ho pro sebe a pro dceru, ale občas se neshodneme v denním rozvrhu, tak abychom měly možnost vzít si na ten druhý poukaz „náhradnici“.

team Dance Station

Dobrý den Petro, v případě, že si zakoupíte dva vouchery, může na jeden voucher navštěvovat naše lekce vaše dcera a na druhý voucher vy. V případě, že si zakoupíte pouze jeden voucher, pak na tento voucher může naše taneční lekce navštěvovat vždy jen jedna osoba.

Lucie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda tedy platí, že je součástí nabídky – vstup na všechny lekce zumby, které jsou v rozvrhu uvedeny jako pololetní kurzy a 10 vstupů na jakékoliv lekce z uvedených kurzů…nebyl by ale problém jít na nějakou taneční hodinu (například v listopadu, kdy už jsou kurzy cca v půlce) z těch 10 lekcí…to už asi není pro začátečníky? Je tedy např. možné od začátku navštěvovat 10 lekcí jednoho tanečního kurzu? Děkuji a přeji hezký den.

team Dance Station

Ano, 10 volných lekcí můžete využít i u jednoho jediného kurzu. Není podmínkou, že 10 volných lekcí musíte využít na 10 „různých lekcí“.

Petra

Dobrý den, je možné si koupit kupón s kamarádkou na půl?
Děkuji.

team Dance Station

Bohužel to možné není. Voucher lze uplatnit vždy pouze pro jednu osobu a je nepřenosný.

Bedecova

Dobý den, na web.stránkach Dance Station jsem koukala na rozvrch kurzů, a vůbec jsem nenašla kurz Zumby v sobotu a neděli (což mi vycházi, že 7× týdne můžu dosáhnut jedině když 2× v týdnu půjdu na lekci zumby dva krát, což neni moc reálne) A taky, že lekce teda jsou každý den v týdnu, ale rozházené mezi stations. Rada bych se zeptala, jestli rozvrh který jsem našla je finálni?
Děkuji.

t

Dobrý den, rozvr na našich stránkách www.dancestation.cz je finální. Lekcí zumby je v rozvrhu od pondělí do pátku celkem 11. V Dance Station Můstek je zumba 7× a v Dance Station Háje je zumba 4× v týdnu. O víkendu je náš provoz omezený pouze na některé open classy a to z toho důvodu, že na našich tanečních sálech trénují soutěžní taneční skupiny. Tudíž o víkendu se u nás se zumbou nesetkáte.

Jana Markupová

tak už nic, nepřečetla jsem si to celé :o)))

Lucie Brzková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mohu obdrženou kartu použít pouze v pobočce, kde mi bude vydána, nebo zda mohu chodit např. v pondělí na Háje a ve středu na Můstek?

team Dance Station

Dobrý den Lucie. Viz výše.

Jana Markupová

Dobrý den. Jestliže mohu voucher uplatnit kdykoliv do 27.1.2012 od první návštěvy, jak dlouho pak platí všechny služby? Nebo to má jen omezenou platnost vše do 27.1.2012?

team Dance Station

Ano, platnost voucherů končí 27.1.2012. Poté již není možnost na voucher naše kurzy navštěvovat.

Livia Nemcanska

Dobrý den, mohu střídat vstupy na zumbu či jiný tanec na hájích a na můstku nebo musím vybrat vše v jednom studiu?

team Dance Station

Dobrý den Livie, jak jsem psal již jednou, vybrat si musíte jednu z našich stanicí.

Andrea R.

Dobrý den, vstup platí tedy na jakékoli hodiny (bez ohledu na to, zda mám uzaplacený kurz?), jelikož u každé hodiny je vedle cena kurzu. Děkuji

team Dance Station

Dobrý den Andreo, ano, vstupy platí na jakékoliv hodiny. Toto je samostaná promo akce se slevomatem. Alespoň vidíte úžasnou slevu, kterou můžete získat :-)

Sasa

Dobry den, ráda by se taky zeptala jako to je s kapacitu kurzu. Když si zákaznici koupi požadovaném kurz na vašich stránkách mají pravděpodobně přednost. Potom jaká je možnost, že se dostanu na kurz, který si vyberu? Moc děkuji.

team Dance Station

Dobrý den Saso, viz komunikace a dotaz výše.

Anna

Dobrý den, mohu využívat střídavě obě studia, nebo si musím vybrat jedno a tam chodit.

team Dance Station

Dobrý den Anno, při aktivaci voucheru si musíte vybrat jedno ze studií. Bohužel náš IT systém „nevidí“ členy studia z Můstku na Hájích a obráceně.

RH

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak je to s kapacitou lekcí. Předpokládám, že na lekci je třeba provést rezervaci. Voucherů plánujete udat 2000 – tím je ale šance dostat se na nějakou lekci dost malá, nebo ne?

team Dance Station

Dobrý den RH, kapacita tanečních sálů je v našich studiích největší v Praze. Háje mají velký taneční sál o rozměrech cca 400 m2 a tanečníků tam může být až 100 na jedné lekci. Můstek má velký sál o rozměrech cca 300 m2 s kapacitou kolem 70 tanečníků na jedné lekci. Se slevomatem děláme promo akci již potřetí a pokaždé jsme měli kolem 800 až 900 vyprodaných voucherů a za celou dobu se nám nestalo, že bychom museli někomu případnou rezervaci zamítnout. Každý den navštěvuje v průměru naše lekce kolem cca 30 lidí. V případě slevomatu to bylo i 60 lidí na lekcích. Navíc v případě, že bychom viděli „obrovský zájem“ – což znamená pokořenou hranici kolem 1.500 voucherů, není problém navýšit počet lekcí zumby tak, aby si všichni mohli zatančit. A nebo mohou lekce souběžně probíhat na dvou sálech se dvěma lektory. Čímž se kapacita zvýší až na cca 150 tanečníků během jedné lekce. pěkný den

Hana Ventová

Dobrý den,
ráda bych si upřesnila, zda jsem dobře pochopila. Mohu tedy za 499,– Kč na 10 lekcí, mezi které se počítá i Zumba? Neomezený vstup na Zumbu – tzn. že do 27.1.2012 mohu chodit třeba 3× týdně nebo je to omezené těmi 10 lekcemi?
Děkuji za info.

team Dance Station

Dobrý den Hanko, za cenu 499 kč máte neomezený vstup na všechny lekce zumby v Dance Station Můstek, nebo Háje. Plus navíc získáte 10 volných vstupů na jakékoliv jiné lekce tance a plus navíc solárko :-)

Kateřina Grubnerová

Dobrý den, jak poznám podle rozvrhu, jestli se jedná o Zumbu pro začátečníky nebo pro pokročilé?

team Dance Station

Dobrý den Kateřino, všechny naše lekce zumby jsou u nás koncipovány pro začátečníky. V případě, že se na lekci sejde více lidí, kteří jsou již pokročilými, může naše certifikovaná lektorka lekci přizpůsobit náročnější verzi.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru