Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1990 Kč za vinotéku Fagor na 12 lahví vína v hodnotě 3990 Kč. Mějte své oblíbené víno vždy po ruce – vychlazené na tu správnou teplotu. Sleva 50 %!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Jan Kubicek

Dekuji za 100% odpoved. No, je to dilema. uvidime :) Kazdopadne jednu vezmu

Jan Kubicek

Dobrý den, rovněž bych měl zájem o variantu Bi-zone. Zaráží mě fakt, že původní cena je nižší, než za model VT12, který má pouze jednu zónu. Je v něčem lepší? :)

 Děkuji

ONLINESHOP.cz

Dobrý den, variantu Bi-zone je možno za akční cenu zakoupit přímo na našich stránkách www.onlineshop.cz. Její původní cena je 4859,– Kč, čili není nižší než klasická VT-12. Volba je na Vás, VT-12 je za unikátní cenu pod 2 tis :)

Vojta

Vinotéka je skvělá. Koupil jsem ji v minulé akci a zatím slouží jak má. Co se týče hlučnosti, tak se není čeho bát. Když se zchladí na určenou teplotu, tak skoro ani nepoznáte, že ji vlastně máte. Ale pokud čekáte, že u ní budete spát, tak zase zázraky nečekejte :D
Za takovou cenu je to výborná koupě :o)

Jaroslav

Tuto vynotéku jsme si koupil v mynulé akci , a mohu jen doporučit .je pěkná a stylová chladí jak má a hlučnost no když je naprosté ticho tak jde slyšet ale stačí mít puštěnou telku nebo rádio a nevíte o ní já ji mám v obyvycím pokoji a tam ji z ložnice určitě neslyší .-)

Karčetýna

Dobrý den,(pro paní Koplíkovou i jiné) – vinotéku jsem si koupila v minulé shodné akci a jsem velmi spokojená,hlučnost je minimální,já ji v podstatě vůbec nevnímám,klasická lednička je daleko hlučnější.Pokud koupíte,doporučuji při převzetí řádně zkontrolovat neporušenost obalu,i malá díra v kartonu značí pozdější problém,který jsem musela řešit.Musím ale podotknout,že reklamace proběhla bleskově a zcela korektně,tudíž i prodejce musím za toto jednání pochválit a vám mohu koupi jen vřele doporučit.

ONLINESHOP.cz

Děkujeme :)

Pierre295

Náhodou Bi zonu byste za tyto peníze nedali? To bych po ní skočil hned,,,

Slevomat

Dobrý den,

děkujeme za Váš zájem. :)
Naši obchodníci se snaží plnit všechna přání, pokud je to možné. :) Děkujeme za podnět, sledujte naše stránky, třeba se v budoucnu taková nabídka objeví. :)

V. Koplíková

Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s hlučností této vinotéky? Předem děkuji!

ONLINESHOP.cz

Dobrý den, hlučnost vinotéky je standardní vůči termoelektrickému chlazení. Zkušenosti uživatelů jsou na našich stránkách www.onlineshop.cz

Milan Macek

Dobrý den, jaká je spotřeba elektřiny u této vinotéky ?

ONLINESHOP.cz

Dobrý den,spotřeba energie je uvedená v popisu produktu přímo na našich stránkách. S pozdravem ONLINESHOP.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru