Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

159 Kč za DVA vstupy do solné jeskyně pro dospělého, a dítě do 6 let ZDARMA! Krásné prostředí, zdraví prospěšné prostory a sleva 50 %.

4,6 / 5 Pravá solná jeskyně Praha - Bubeneč  (mapa) 215 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Havel Dominic

Chci se zeptat mam teda jeden poukaz. ale sme 3 dospely a jedno dite 7let da se s tím neco udelat ? dekuji za odpoved

Solná jeskyně Korunovační

Voucher umožňuje vstup pro 2 dospělé osoby. Když budete mít 1 voucher bude třetí osoba doplácet 160 Kč. Když koupíte 2 vouchery, získáte 4 vstupy, takže po vaší společné návštěvě může jeden z vás přijít ještě jednou a využít poslední zbývající vstup. Nákup 3 voucherů znamená 2 návštěvy pro všechny 3 dospělé. Při zakoupení 2 a více voucherů navíc získáváte dárkové balení výborného čaje.

Pavla

Dobrý den, je možné u jeskyně parkovat? Jsou hodiny pro děti nějak pevně stanoveny – pokud ano, tak v jakém čase? Je jeskyně vybavena kyblíky a hračkami pro děti? Jak je jeskyně čištěna/desin­fikována před pobytem skupiny (např. po pobytu MŠ)?
Děkuji za odpověď.

Solná jeskyně Korunovační

Dobrý den,
parkování je možné na parkovacích automatech v těsné blízkosti jeskyně (ulice U Sparty a Nad Královskou oborou) případně na Letné. Dětské hodiny nejsou pevně stanoveny, termín je domluven při rezervaci procedury. V jeskyni je velké množství hraček pro děti. Jeskyně je po každé proceduře čištěna speciální lampou.

Kačka Milošová

Děkuji moc, ale mám ještě jeden dotaz. Když tedy chci platit složenkou, mám dát platbu bankovním převodem?
 Děkuji

Slevomat

Přesně tak, Kačko. Vygenerují se Vám platební údaje, pod kterými to zaplatíte. Pak stačí zajít na poštu a je to. Taktéž můžeme doporučit platbu vkladem na účet na jakékoliv pobočce banky.

Kačka Milošová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zad je možné zaplatit složenkou nebo na dobírku.
 Děkuji

Slevomat

Dobrý den, Kačko. Složenkou určitě ano, jen nespleťte variabilní symbol.

Havel Dominic

Chci se zeptat mam teda jeden poukaz. ale sme 3 dospely a jedno dite 7let da se s tím neco udelat ? dekuji za odpoved

Solná jeskyně Korunovační

Voucher umožňuje vstup pro 2 dospělé osoby. Když budete mít 1 voucher bude třetí osoba doplácet 160 Kč. Když koupíte 2 vouchery, získáte 4 vstupy, takže po vaší společné návštěvě může jeden z vás přijít ještě jednou a využít poslední zbývající vstup. Nákup 3 voucherů znamená 2 návštěvy pro všechny 3 dospělé. Při zakoupení 2 a více voucherů navíc získáváte dárkové balení výborného čaje.

Lucka

Dobrý den,
chci se zeptat, od jakého věku je pro dítě návštěva v solné jeskyni vhodná. Mám pětiměsíční dítě a nevím, není-li to ještě brzy, nemůže-li mu to naopak uškodit. Díky.

Solná jeskyně Korunovační

Dobrý den,
nemusíte mít obavu, pravidelně nás navštěvují maminky s dětmi od 3 měsíců.
Těšíme se návštěvu.

Jana

Dobry den, mam dve deti 2.5 a 4 roky,chci se zeptat kolik bych pripadne doplacela za dite.Dekuji

Solná jeskyně Korunovační

Dobrý den,
pokud využijete voucher najednou pro vstup 2 dospělých osob, pak za děti nebude žádný doplatek (1 dítě předškolního věku k 1 dospělému je zdarma). Když přijdete dvakrát jen vy se dvěma dětmi, je doplatek 80 Kč.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru