Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1199 Kč za dvoudenní jazykový kurz. Revoluční metoda sugestopedie, 16 hodin zábavné výuky angličtiny, němčiny, francouzštiny nebo italštiny ve spojení s krásnou přírodou a slevou 60 %.

5,0 / 5 Jazyková škola Lingo České Budějovice  (mapa) 45 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Elyene

Dobrý den,
trochu nerozumím, jak výuka probíhá, můžete mi to trošku blíž popsat?
 Děkuji

Jazyková škola Lingo

Dobrý den,
výuka probíhá celou sobotu a neděli v čase 9:00 – 17:00 hodin, celkem za víkend tedy 16 vyučovacích hodin. Nepoužíváme žádné učebnice, sešity, nepíšeme domácí úkoly ani testy. Máme své vlastní výukové materiály, dobrou náladu a přání pomoci každému začít používat cizí jazyk aktivně, bez stresu… Zažijete okamžitý úspěch a to vás bude motivovat k dalšímu studiu.
Těšíme se nashledanou na kurzu:-)!
 Lingo

Monika

Nevím zda-li by se mé znalosti projevily i při mluvení, ale testy a gramatiku v italštině studuji na úrovni C1. Budete otevírat i tuto úroveň?Měla bych zájem jen o italštinu B2/C1. Potřebovala bych to vědět před zakoupením voucheru:-)děkuji.

Jazyková škola Lingo

Dobrý den,
kurzy jsou rozdělené podle jazykové úrovně – úplní začátečníci, věční začátečníci, mírně až středně pokročilí, pokročilí. V každém kurzu vždy maximálně 8 osob.
Hezký den
 Lingo

Jazyková škola Lingo

Dobrý den,
děkujeme za váš zájem, rádi vaše dotazy zodpovíme. Kdykoli se na nás můžete obrátit na lingo@lingocb.cz


Naše kurzy jsou vhodné pro studenty všech jazykových úrovní, od úplných začátečníků až po pokročilé. Výuka metodou sugestopedie je spíše zážitkovou záležitostí, pracujeme s poznatky, jak funguje lidský mozek a do výuky zapojujeme všechny smysly, celého člověka.. Máme s touto metodou dlouholeté zkušenosti a můžeme zodpovědně tvrdit, že za víkend se u nás naučíte tolik, co klasickou metodou za 3 měsíce. Poznatky se navíc ukládají do dlouhodobé paměti a jsou tak trvalé! 


Vyučujeme ve skupinkách o počtu maximálně 8 osob – tento počet je pro výuku úplně ideální – dobře zde funguje energie skupiny, která podporuje úspěšnost výuky. A výuka vás bude hlavně bavit:-)!
Gabriela

Dobrý den,
budu mít podobný dotaz jako předchozí lidé, ale odpověď neznám. Nabízený kurz je rozdělen dle úrovně znalosti jazyka? Pokud si kurz ve slevě zakoupím, nemusím se bát toho, že výuka pro mou úroveň nebude? Znalosti angličtiny mám základní. Děkuji za zprávu.

Alena

Dobrý den,
potřebovala bych informaci, jestli je kurz vhodný také pro úplné začátečníky a jaký rozsah učiva je možné touto metodou za víkend vstřebat. Děkuji

L.Dědičová

Dobrý den,
chtěla jsem se informovat zda je nutné mít nějaké znalosti jazyka,nebo je i pro začátečníky.Jaká je věková hranice absoluventů kurzu.Děkuji za inf.

šárka

Je potřeba nějaký stupeň znalostí daného jazyka. Ve škole jsem se anglicky učila, ale už si toho moc nepamatuji. děkuji za odpověd

Martina Langmannová

kolik lidí je ve skupině?

Slevomat

Dobrý den,

maximální počet lidí ve skupině je 8.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru