Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Partnerská matrace Tropico Kokos 1 + 1 zdarma

SG Logistics, s.r.o. 59 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Kamil Rada

Jak poznám na této partnerské matraci dámskou nebo pánskou stranu? liší se i strana pro nohy a hlavu? Je to označeno? Nikde jsem to nenašel.

Slevomat.cz

Dobrý den Kamile,
dámská strana je měkčí, pánská tvrdší (je na kokosové vrstvě). Strana pro nohy a hlavu se neliší, matrace by se měla otáčet pro zabránění proležení. Hezký den !

Martina

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat na partnerskou matraci,chápu to dobře,že jsou to tedy 2menší s jednim velkym potahem?aby se dala jedna obratit třeba na tužší stranu aby vyhovovala oboum partnerum?jestli teda to není jedna velká 180×200.děkuji za odpověd

Slevomat.cz

Dobrý den Martino, princip partnerské matrace je ten, že každá strana matrace má jiné vlastnosti. Proto např. muž může ležet na tvrdší a žena na měkčí straně, aniž by si pár musel kupovat rozdílné matrace. Nejedná se o dvě menší s jedním potahem. Buď si koupíte dvě na jednolůžko, nebo potom na dvoulůžko, ale zde nevyužijete onu partnerskou funkci, oba partneři budou mít matraci buď stejně tvrdou, nebo stejně měkkou. hezký den !

Markéta

Dobrý den milý slevomate :)
vzhledem k tomu, že matraci Tropico kokos dodáváte v nekomprimovaném stavu, předpokládám, že ji nelze použít na polohovací rošt. Nemýlím-li se? Popřípadě jakou matraci na polohovací rošt mi doporučíte zvolit?
Děkuji za Váš čas.

Slevomat.cz

Dobrý den Markéto,
máte pravdu, kokos se polohovat nedá. Nakoukněte sem – všechny ostatní matrace se polohovat dají :-) Podle vaší peněženky a preferencí si u nás určitě vyberete. A kdyby ne, tak prozradíme, že ve čtvrtek spustíme zbrusu novou parádní matraci. Díky a hezký den !

Dana Stejskalová.

Dobrý den,

po 2 měsících používání se matrace proleželi a vážím 70 kg. Spím hlavně na břiše, tak že teď mám při spaní prohnutá záda a ráno mě záda bolí. Píšete, že matrace jsou do 120 kg či více, nedokáži si představit, jak by matrace vypadala, kdybych měla o 40 kg víc. Co teď s tím?? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den Dano, mrzí a překvapuje nás Vaše špatná zkušenost. Na matrace máme jen pozitivní ohlasy. Prosíme kontaktujte naše zákaznické centrum, dořeší s Vámi průběh reklamace. Děkujeme a omlouváme se za komplikace.

Svetlana

Dobry den lze tento typ matrace zaradit mezi ortopedicke pokud ne ktery typ by jste mi doporucily dekuji za odpoved.

Svetlana

Dobry den lze tento typ matrace zaradit mezi ortopedicke pokud ne ktery typ by jste mi doporucily dekuji za odpoved.

Slevomat.cz

Dobrý den Světlano,
matrace jsou vrstvené a zónové, ale který typ je pro Vás vhodný, záleží na Vašich preferencích. Tato matrace je hodně tvrdá, máme v nabídce i měkčí. Doporučuji pročíst parametry a rozhodnout se. Díky a hezký den !

Jiří

Dobrý den, prosím Vás kolik matrace váží?děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Jiří,
běžně kolem 25 kilo (jednolůžko). Hezký den !

Lucie

Dobrý den,
je možné domluvit doručení ve večerních hodinách? Díky, pěkný den

Slevomat.cz

Dobrý den, záleží na domluvě mezi Vámi a spediční společností.

Lucie Dvořáková

Dobrý den, sháním tvrdou matraci, líbila se nám tu co jste měli Henry, můžete mi doporučit podobnou matraci nebo nějakou nejtvrdší? Předem děkuji za odpověď. Lucka

Slevomat.cz

Dobrý den Lucie, tato Kokos je ta správně tvrdá :-) Měla by být ještě tvrdší než Henry. Hezký den !

Lada

na co tu máte diskuzi ke slevě když na otázky neodpovídáte ???

Slevomat.cz

Dobrý den Lado, omlouváme se za prodlevu v odpovědi. Již jsme napravili. Hezký den !

Lída

dobry den ,nejak jsem to nepochopila ,kdyz si objednam matraci 200×200 tak mi prijdou dve ?? 1+1 zdarma nebo jak to je

Slevomat.cz

Dobrý den Lído, matrace 1+1 platí pro jednolůžka, 200×200 nabízíme se slevou 50%. Po rozkliknutí zeleného tlačítka „koupit“ vždy uvidíte, kolik ks je u které nabídky. Hezký den !

L. Pirkl

Rád bych se zeptal na vzdušnost Tropiko Kokos matrace s bambusovým potahem. Bude na roštu z dřevěných prken a zatím všechny pěnové matrace byly dost neprodyšné a tedy se na nich člověk dost potí a to nejen v letních měsících. Jakou matraci z vaší nabídky mi můžete doporučit jako nejvzdušnější ? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den pane Pirkl,
všechny naše matrace jsou stejně prodyšné, pocení můžete zmírnit kvalitním chráničem matrace a např. saténovým prostěradlem. V pěně se ale nedaří roztočům, je to stále lepší volba než pružinové matrace. Hezký den !

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru