Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Profesionální vyvolání fotek – 50 nebo 100 kusů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Martin

Dobrý den chtěl bych se zeptat, jak něco může být „zdarma“, když za to něco „zdarma“, musím platit ? Opravdu jsem v tom nic zdarma nenašel, vysvětlíte mi to prosím ? Děkuji. (viz. Osobní odběr: Fotografie si můžete zdarma vyzvednout v prodejně Golem Foto na Praze 1 za manipulační poplatek 39 Kč..)

jh

Dobrý den Martine, chyba mi utekla při korekturách textů ze slevomatu… Až k nám příjdete, čeká Vás dárek za upozornění na „hloupost“.

jh

Dobrý den Martine, chyba mi utekla při korekturách textů ze slevomatu… Až k nám příjdete, čeká Vás dárek za upozornění na „hloupost“.

J

Dobry den,

je mozne fotky vyvolat i na matny papir?

 Dekuji

jh


Dobrý den,
fotografie mohou být s lesklým nebo matným povrchem.

Michaela Vacková

Dobrý den, prosím, jaký je rozdíl mezi papírem Standard a Exclusive? Děkuji

jh

Dobrý den Michaelo,
Kodak Standard je papír KODAK EDGE, premium Je Kodak Royal a exclusive je KODAK ENDURA. Rozdíl je v typu podložky (papíru) a ušlechtilejším povrchu u ENDURY. Rozdíl je vidět hlavně ve větších formátech fotografií, při vystavovaní a pod.
Barevné podání je u všech materiálech KODAK na světové špičce.

Zdenka

Dobrý den,
prosím jsou to „lesklé“ fotky, nebo je některý z nabízených materiálů matný? Děkuji

jh

Dobrý den Zdenko,
povrch materiálu si můžete zvolit přímo v objednávce. Všechny materiály mají variantu lesk nebo mat.

Hanka

Dobrý den, mám 113 fotek k vyvolání, je možné je všechny nahrát do jednoho souboru s tím, že by se voucher uplatnil jen na těch 100 a 13 bych pak eventuelně uhradila spolu s manipulačním poplatkem při osobním vyzvednutí na prodejně? případně, jak jinak bych měla postupovat? Děkuji

jh

Dorbý den Hanko,
můžete fotografie nahrát do jedné objednávky. Fotografie navíc pak zaplatíte na místě a i na ně dostanete výraznou slevu –30%.

Daniela

Dobrý den, je možné zaslat fotografie na nějakou uloženku či další vyzvedávací místa v Olomouci? A kolik by to případně stálo? Děkuji za odpověď, Daniela.

jh

Dobrý den Danielo,
zatím spolupracujeme jen s Českou poštou a zásilky zasílame doporučeně.

Jana Říhová

Dobrý den,je možné předat kartu z fotáku ke zhotovenífotek přímo na prodejně?a současně asi i zakoupený kupon na uplatnění slevy ?děkuji za odpověd.Jana

jh

Dobrý den Jano, v Golemu vám z paměťové karty fotky samozřejmě vyrobíme. Kupón přineste s sebou a laborant udělá za manipulační poplatek i objednávku do efotosberny a uplatní váš kupon.

Lucie Sch.

Ještě jednou přeji dobrý den, mám poslední dotaz, objednala jsem tři vouchery a přišlo mi, že mám zaplatit 747,– Kč. Mám k tomu rovnou připočíst i 219,– Kč za poštovné a zaplatit rovnou 966,– Kč, nebo se poštovné platí až při převzetí na poště? Děkuji

jh

Dobrý večer Lucie,
vouchery platíte na účet Slevomatu, poštovné platíte na náš účet. Dostanete mail s číslem účtu a zásilka k vám přijde doporučeně.

Lucie Schmiedlová

Děkuji za zodpovězení jednoho dotazu, můžete mi ještě zodpovědět dotaz ohledně vypisování kódů voucherů, viz výše? Děkuji

Lucie Sch.

Dobrý den, platnost voucheru je do 31.5., to znamená, že nahrát fotky mohu od doručení voucheru až do tohoto termínu? Bude mi déle trvat vybrat z celé kopy fotek… :)
A pokud zakoupím více voucherů, vypíši do kolonky na formuláři všechny kódy najednou abych platila jen jedno poštovné? Nebo musím vypisovat na každý formulář jeden kód a pak se objednávka nějak pospáruje? Děkuji

jh

Dobrý den Lucie, objednávky můžete zadávat až do půlnoci 31.5.2014.

jh

Dobrý večer Lucie, pro každý voucher musite vyplnit samostatnou objednávku.Poštovné budete mít zvýšené o 50kč za každou další stovku fotografií. Prosím, do poznámky napište kolik máte objednávek a že je máme poslat najednou. Tak budeme mít jistotu, že objednávky „nezvojtíme“ :-).

Ivana Randáková

Dobrý den,
ráda bych se zeptala zda by bylo možné si objednat např.88 fotek ve formátu 10×15 cm a 2 fotky ve formátu 13×18 cm? Děkuji za odpověď, Randáková

jh

Dobrý den Ivano, v případě slevové akce není možné kombinovat velikost formátů a povrchů (mat/lesk). Fotografie z přiobjednávky vám však vyrobíme se slevou 30%.

jh

Dobrý den Míšo,
manipulační poplatek se v tomto případě platí jen jednou.

Míša

Dobrý den, manipulační poplatek se platí za každý voucher? Myslím při využití 2–3 voucherů najednou. Děkuji.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru