Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Adrenalinová jízda ikonou PORSCHE CARRERA 911

4,6 / 5 Pujcporsche.cz Olomouc  (mapa) 83 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Petra Š.

Dobrý den, tento voucher bych ráda koupila jako dárek pro mého tátu. Pošlu vám peníze, vy my pošlete voucher na mail… Je to tak? Jak to funguje dál? Mohli by jsme třeba přijet už tento víkend?
Děkuji moc za odpověď!

PUJCPORSCHE.cz

Dobrý den Petro,
jízda v Porsche jako dárek určitě udělá Vašemu tatínkovi radost. Doporučujeme prodlouženou 60 km variantu jízdy pro větší a delší zážitek za volantem Porsche. Po obdržení Vaší platby Vám ze Slevomatu přijde do emailu uvedeného při nákupu voucher s kódem, který slouží pro rezervaci a výběr služby. Rezervaci a volné termíny pro vybrané města naleznete zde:
http://www.pujcporsche.cz/rezervace
Budeme se těšit :)

Hana B.

Dobrý den, trasa od Vyškova na Kroměříž vede po dálnici D1? Díky za odpověď.

PUJCPORSCHE.cz

Dobrý den paní Hano, děkujeme za dotaz. Ano, trasa vede po dálnici směrem na Kroměříž, můžete se podívat i na mapku, kterou naleznete u nás na webu: http://www.pujcporsche.cz/nabidka/dny-porsche Doporučujeme prodlouženou variantu jízdy, provoz je většinou malý a dálnice ve velmi dobrém stavu ;-) Budeme se těšit.

Martin Kadlček

dobrý den, lze mít spolujezdce?

PUJCPORSCHe.cz

Dobrý den,
nabízená jízda na Slvomatu je s instruktorem, řídí zákazník. Spolujezdec již není možný. Pokud máte zájem o jízdu se spolujezdcem je to možné při klasické časové výpůjčce více na: www.pujcporsche.cz
Budeme se těšit, s pozdravem :)

Hanka

Dobrý den,
nechápu, jak můžete uvést odjezdové místo z Brna a přitom psát, že nástup je ve Vyškově. Vždyť je to minimálně 35 km za Brnem. Opravdu nemáte k dispozici nástupní místo V BRNĚ?

PUJCPORSCHE.cz

Dobrý den Hanko, děkujeme za dotaz. Jako odjezdové místo je uveden Vyškov. Bohužel provoz, špatné komunikace a uzavírky nám nedovolují službu v přímo v Brně zrealizovat v požadované kvalitě. Zakládáme si na spokojenosti našich zákazníků což jednoznačně podtrhuje i hodnocení všech našich akcí! Máme pro Vás , ale řešení vozidlo si v rámci časové výpůjčky můžete nechat do Brna vždy přistavit. V případě jakýchkoliv dotazů nás prosím přímo kontaktujte.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru