Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Exkluzivní nabídka od Volksbank a 300 Kč bonus

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Martin

Dobrý den,
kde si můžu přečíst podrobné podmínky připsání bonusu 300 Kč? Na infolince mi bylo sděleno pouze, že bonus bude přiznán při založení produktu na spořicí účet. Je tam nějaká lhůta, nebo další okolnosti?
 Děkuji

Volksbank CZ

Dobrý den,
bonus je připsán následující pracovní den po připsání vkladu na Růstový termínovaný vklad.
S přáním hezkého dne
Vaše Volksbank

dali

Dobry den,trochu to nerozumim. Na dotaz Tomase Kroupy jste odpovedeli „každý měsíc je možné vklad bez jakékoli sankce vypovědět ", v podminkach pisete "Za výpověď v průběhu úrokového období účtuje banka poplatek ve výši 2 % z vybírané částky“. Co je tedy pravda? Pripada mi tedy, ze se jedna o fixni terminovany vklad na 1 rok, kde predcasny vyber je zcela nevyhodny – pri vyberu pred uplynutim 1 roku zaplatim sankci 2%, pricemz me uroky budou mene nez 2% – dosahnou totiz 2% az po 1 roce (2.36% s 15% dani je presne 2%). Takze pokud vyberu driv nez za rok, dostanu mene nez jsem vubec vlozil. Celkovy cisty zisk bude 2% (2.36*0.85) + bonus 270Kc (300Kc – 30Kc voucher), takze pri vkladu 30000Kc to bude 2.9%, pri vkladu 60000Kc to bude 2.45% atd. – cim vyssi vklad, tim nizsi „urok“. Takze fixni vklad na 1 rok, pri vybrani predem vyrazna sankce (dostanu mene nez jsem vlozil), pote zisk mezi 2–2.9% podle vyse vkladu (vyssi vklad znaci mensi zisk). Pocitam dobre nebo jsem neco popletl?Diky.

Volksbank CZ

Dobrý den,
klient má v případě Růstového termínovaného vkladu možnost ve stanovených termínech vklad vypovědět. Při výpovědi klient nepřichází o již vyplacené úroky a náleží mu úroky za minulá úroková období. S výpovědí ve stanoveném termínu není spojena žádná sankce nebo poplatek. Poplatek, který uvádíte, se klientům účtuje v případě mimořádné výpovědi, tj. v průběhu úrokového období. Úrokové období není rok od podpisu smlouvy, ale vždy ke dni výročí podpisu smlouvy v následujícím měsíci.
Děkujeme za Váš zájem a jsme s pozdravem
Vaše Volksbank

Michal Bock

Dobrý den. Měl bych zájem o založení vkladu, ale jsem z Mostu a v Ústeckém kraji pobočku nemáte, tak bych se chtěl zeptat, jestli by to šlo zařídit přes kurýra ?

Volksbank CZ

Vážený pane Bocku,
v rámci této nabídky je alespoň jedna návštěva naší pobočky nutná. Dále je již možné účet obsluhovat na dálku prostřednictvím elektronického bankovnictví.
S přáním pěkného dne
Vaše Volksbank

Renata

Je možné po uplynutí jednoho roku převést vklad s úrokem na účet do jiné banky. Předpokládám, že vklad je podle zákona pojištěn. Je možné, aby si jeden vkladatel založil třeba dva term. vklady?

Vaše Volksbank

Vážená paní Renato,
po uplynutí jednoho roku je samozřejmě možné s vkladem libovolně nakládat. Vklad i úrok jsou po uplynutí celého roku převedeny na Spořicí účet, kde nejsou již nijak vázány.
Vklad je ze zákona standardně pojištěn do výše max. 100 000 EUR.
Jeden vkladatel si může tímto způsobem zřídit í více term. vkladů, avšak bonus ve výši 300 Kč je na každou fyzickou osobu přidělen maximálně jednou.
Pro druhý a další vklad již tedy není nutné ani účelné pořídit si další voucher.
S pozdravem a přáním hezkého dne

Volksbank CZ

Dobrý den,
po 12 měsících termínovaný vklad končí a částka vkladu je převedena na spořicí/běžný účet a prostředky je možné převést do jiné banky. Ano, vklad je ze zákona pojištěn. Vkladatel si může založit více termínovaných vkladů.
S přáním hezkého dne
Vaše Volksbank

Jiří Barta

Dobrý den,
jak je u Vás definovaný „Rodičovský účet“. Je to účet, který si u Vás budu muset zřídit, aby jste mi na něj posílali úroky? Jak je zpoplatněn.
Co je „Spořicí účet za 0 Kč“ s Internet Banking za 0 Kč? Je to Vkladový účet (Růstový termínovaný vklad) nebo je to ještě něco jiného.
Máte tam příliš mnoho nevysvětlených pojmů i v přehledně vypsaných podmínkách a nedokážu se v nich vyznat.
Předem děkuji za odpověď.
Barta

Volksbank CZ

Vážený pane Barto,
rodičovským účtem se rozumí účet, přes který je vypořádáván vklad, úroky a bonus, získaný v rámci této nabídky. Tento rodičovský účet je sjednáván jako tzv. Spořicí účet a je veden zdarma včetně vedení internetového bankovnictví.
V případě, že dosud nejste naším klientem / nemáte sjednán Spořicí účet, je Vám při zřízení produktu Progresivní výnos automaticky sjednán také Spořicí účet.
Pro další informace nás prosím neváhejte kontaktovat, případné doplňující dotazy rádi podrobněji zodpovíme např. na naší infolince, tel. 800 133 444.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Vaše Volksbank.

Tomáš Kroupa

Pokud jsem to dobře pochopil jedná se o klasický termínovaný vklad s roční výnos před zdaním činní 2,36%.

Volksbank CZ

Vážený pane Kroupo,
nejde o zcela klasický termínovaný vklad, neboť není vložená částka fixována na celý rok jako u standardních termínovaných vkladů, každý měsíc je možné vklad bez jakékoli sankce vypovědět a navíc získáte dosud připsané úroky.
Pokud ponecháte vklad na účtu až do konce, pak skutečně bude roční výnos před zdaněním 2,36%. K tomu však ještě dostanete v rámci této nabídky navíc 300 Kč bonus již první měsíc.

Dagmar Richtrová

Dobrý den, zajímá mne, jestli je možno založit účet on-line

Volksbank CZ

Vážená paní Dagmar,
Volksbank standardně nabízí sjednání spořicího účtu on-line, nicméně v tomto případě se jedná o exkluzivní nabídku, která je platná výhradně pro produkt sjednaný na pobočce banky. Pro uplatnění voucheru je možno navštívit kteroukoli pobočku Volksbank.
Nejbližší pobočku najdete např. na adrese: http://www.slevomat.cz/sleva/57441-exkluzivni-nabidka-od-volksbank-s-300-kc-bonusem/ven/?address=http%3A%2F%2Fwww.volksbank.cz%2Fpobocky-a-bankomaty nebo nás neváhejte kontaktovat telefonicky na bezplatné lince 800 133 444.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Vaše Volksbank

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru