Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Adrenalinová jízda luxusním roadsterem Porsche

4,6 / 5 Pujcporsche.cz Olomouc  (mapa) 220 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lucie

◦Dobrý den, chci se zeptat k to muto bodu ve vašich podmínkách:
K vypůjčení vozu nepotřebujete hotovost. Vratná kauce ve se skládá ve formě směnky na 40000,– Kč k pokrytí případné spoluúčasti v případě nehody (maximální spoluúčast v případě totální škody). Po vrácení vozu se Směnka vrací zákazníkovi (neplatí pro dálniční jízdy).

Co prosím znamená, že to neplatí pro dálniční jízdy?
Děkuji za odpověď.

PUJCPORSCHE.cz

Dobrý den Lucie,
to znamená, že u nabízené 30km dálniční jízdy na Slevomatu žádnou směnku nepodepisujete ani neskládáte hotovost. Budeme se těšit.

Michal

Dobrý den rád bych se zeptal když kupon je platny jen do 30.4 to znamena ze se jezdi i pres zimu? dekuju za odpoved

PUJCPORSCHE.cz

Dobrý den, Michale
viz. odpověď na Váš zaslaný email. Budeme se těšit. S pozdravem

Silva

Dobrý den, je problém, pokud jsem voucher nekoupila jako dárek, ale chci ho věnovat? Nevšimla jsem si oné ikonky :( a voucher již zaplatila…

Slevomat.cz

Dobrý den, Silvo.

Nabízíme vám možnost dárkového voucheru i ve vašem profilu na Slevomatu :) Voucher si do dárkové podoby můžete upravit sami a vybrat si z několika variant :) Po otevření konkrétního voucheru ve vašem profilu se vám v pravé části obrazovky objeví možnost „Vybrat dárkový voucher“, na který kliknete a rovnou si můžete vybrat tu vaši dárkovou variantu, která se vám bude líbit :)

Jack

Dobry den, Je u Vas moznost se svezt misto porsche boxster treba porsche turbo? dekuji

PUJCPORSCHE.cz

Dobrý den, Jacku
zatím máte možnost využít pouze Porsche Boxster S.
Budeme se těšit

prcek

Dobrý den, chci se zeptat, kde přesně se dá na Vašich stránkách objednat termín na jízdu s Porsche? Nebo stačí telefonicky se objednat? A bylo by možné to využít popřípadě až behem ledna? Děkuji za odpověd'.

PUJCPORSCHE.cz

Dobrý den,
objednat se můžete přes kontaktní formulář na našich webových stránkách, emailem info@pujcporsche.cz, nebo telefonicky na 723 769 797. Ter­míny na rok 2013 zatím nejsou vypsány, vypisují se cca 1.měsíc předem viz. dotaz výše uživatel Loki81. Budeme se těšit

Patrik

Dobrý den, jaká je finanční spoluúčast v případě nehody způsobené vinou řidiče? Děkuji

PUJCPORSCHE.cz

Dobrý den Patriku,
vozidlo je samozřejmě havarijně pojištěno se spoluúčastí zákazníka v případě nehody 5%, min. 5000,– Kč (v případě viny řidiče). U nabízené 30km jízdy s instruktorem nepodepisujete žádnou směnku. Přejeme hezký den.

Eva

Dobrý den. Moc se nevyznám v autech, tak prosím o info, zda má tenhle nabízený typ Porsche i možnost zatáhnout střechu. Děkuji za odpověď

PUJCPORSCHE.cz

Dobrý den, p. Evo
děkujeme za dotaz od toho jsme tady pro Vás! :) Auto má zatahovací střechu. Budeme se těšit

Soňa

Dobrý den,
jestli to dobře chápu, tak je maximální rychlost, kterou můžu v porsche využít 130km/h?

Děkuji.

PUJCPORSCHE.cz

Dobrý den Soňo,
to určitě ne. Nicméně jistě chápete, že Vám zde nemůžeme slíbit, že pokoříte 250 km/h :-) Jízda probíhá dle aktuálního stavu provozu, zkušeností řidiče apod. Vše je na domluvě s instruktorem, ale určitě nemusíte mít strach, že byste jela pomalu ;-)

Dani

Dobrý den. Bylo by možno po zaplacení voucheru (1 nebo 2 pro Ostravu) mi poštou zaslat dárkový certifikát? Byl by to dárek pod stromeček. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den Dani,

po zaplacení Vám voucher přijde na email a je možné změnit jeho vzhled – tedy aby vypadal jako dárkový. Následně stačí voucher pouze vytisknout a máte připravený dárek.

Šárka

Dobrý den, můžu se zeptat, zda je ve Vámi udávaných 20–30 minutách již zahrnuto seznámení se s vozidlem, instrukce, atd.? Děkuji

PUJCPORSCHE.cz

Dobrý den, p. Šárko
u varianty jízdy s instruktorem není seznámení s vozidlem nijak časově náročné. Instruktor je s Vámi ve vozidle po celou dobu jízdy právě pro Vaše případné dotazy. Podstatná je délka trasy, kdy absolvujete 30km za volantem Porsche. Udávaný čas 20–30 minut je předpokládaná doba jízdy. Budeme se těšit s pozdravem

Marek

Dobry den, Je mozne absolvovat jizdu sam s pritelkyni? de­kuji

PUJCPORSCHE.cz

Dobrý den, Marku
jízdu s přítelkyní lez absolvovat pouze v případě klasické časové vypůjčky kdy jedete BEZ instruktora. Bližší informace a ceny naleznete ZDE: http://pujcporsche.cz/index.php?id_stranky=5
V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.
Budeme se těšit, s pozdravem

Loki81

jake jsou terminy na r 2013 pro ostravu? na svych strankach uvadite pouze r 2012…

PUJCPORSCHE.cz

Dobrý den Loki81,
termíny jsou vždy vypisovány cca měsíc předem. Termínů je vždy dostatek. Přejeme hezký den.

D.

Chtěl jsem se zeptat, jak je to s dodržováním rychlosti, jestliže se jedná o veřejnou komunikaci, nebo dáváte k dobru peníze na pokuty a dostatečný počet bodů? :-) Pokud budu dodržovat rychlost, tak si to moc neužiju.

PUJCPORSCHE.cz

Dobrý den, p." D"
vše není jen o rychlosti, velmi důležité je také zrychlení a pocit při řízení vozu, který je u vozů Porsche naprosto neopakovatelný a jedinečný. Za vše mluví nespočet spokojených zákazníků a hodnocení z minulých akcí.
Přejeme hezký den, budeme se těšit.

PUJCPORSCHE.cz

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Určitě mohl.
Budeme se tešit. Přejeme hezký den.

I.

Dobrý den, mám 16ti letého syna. Mohl by jet s vaším instruktorem jako spolujezdec?
Děkuji předem za odpověď.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru