Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Roční neomezené stahování videa, hudby nebo dat

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Bertík

dobrý den , hláška „aplikace pro android už brzy“,visí na stránkách webshare už dlouho, tak bych se rád dozvěděl kolik to „brzy“ je (dnů , měsíců , let?)dále na podporu download managerů , zda a jaké podporujete a je li možnost více vláken a kdy tato akce vlastně končí?-včera zbývalo 12 hodin dnes opět 80 ??

F. O.

Dobrý den,

vše funguje bez problémů. Děkuji.

Marek Škácha

Dobrý den,

píšete, že po ukončení VIP aktivace nebude možnost nahrávat další soubory do těch 50 GB. A přístup k těmto souborům bude stále aktivní i po tom jednom roce?

Tomáš Lenc

Vše v pořádku, už stahuji :) akorát návaznost zatím 0%. Doufám, že co brzy bude aplikace na android a klient do PC. Díky

Petr Schwarz

tak jen pokud to někoho zajímá.. přišel mi další mail s tím že účet je aktivní. Ovšem NIKDO není schopen říct proč jsem si něco zaplatil a absolutně to nefunguje. Ani Webshare ani Slevomat. Přátelé radši tyto peníze investujte do piva :D

Petr Schwarz

zakoupil jsem, zaregistroval, vložil kód. Potud vše ok. Ovšem stáhnout mi nejde žádný soubor. Objeví se chybová hlášky že odkaz není platný. Vyzkoušeno na 3 různých pc. Na dotaz proč můj účet nefunguje mi obratem přišel dotaz, které soubory nejdou stáhnout. Obratem jsem odpověděl a webshare přestal reagovat.. Opravdu VELKÁ neposkojenost.

Barbora G.

Dobrý den, voucher jsem již použila, ale přesto mi od slevomatu přišel e-mail, že jsem svůj voucher ještě neuplatnila. Pokusila jsem se tedy na websharu zadat kód voucheru znovu, ale napsalo mi to, že byl již uplatněn. Moc nevím, kde je problém. Doufám, že o tuto výhodu nepřijdu.

Webshare.cz

Dobrý den, pokud Vám VIP účet funguje (logo Webshare v levém horním rohu je zlaté a vedle je počet zbývajících dní), pak je vše v pořádku. E-mail od Slevomatu Vám přišel nejspíše proto, že jsme Slevomatu dali vědět o uplatněných voucherech s několikadenním zpožděním. Za způsobené nepříjemnosti se velmi omlouváme.

Martin

Také by mě zajímalo, jak je to s 50 GB, zda platí pouze po dobu VIP a zda ano, tak co se stane se soubory převyšující 5 GB v době ukončení VIP?

Webshare.cz

Dobrý den,
50GB máte dostupných po dobu roční platnosti VIP účtu. Poté, co vám VIP účet expiruje, nedojde ke ztrátě vašich souborů, ale nebudete mít možnost nahrávat další nad rámec free kvóty.

Martin

Zdravím. Jak na telefonu, tak na pc mi píše varování před certifikátem těchto web.stránek a doporučuje zavřít. Koupeno mám, ale jsou tyto stránky bezpečné? Jsem jediný, komu to ochrana pc nedoporučuje?

Radek

Dobrý den, těch 50GB je napořád nebo jen po dobu VIP? Děkuji za odpověď.

Webshare.cz

Dobrý den, 50GB máte dostupných po dobu roční platnosti VIP účtu. Poté, co vám VIP účet expiruje, nedojde ke ztrátě vašich souborů, ale nebudete mít možnost nahrávat další nad rámec free kvóty.

Lukáš Hála

Dobrý den, do konce nabídky zbývá 9 hodin a já jsem si právě teď koupil tento voucher převodem na účet a chtěl bych se zeptat když Vám peníze na účet přijdou a už bude nabídka ukončena jestli mi přijde email s číslem voucheru nebo ne.

Slevomat.cz

Ano, nebojte, Lukáši, s tím počítáme :-)

Radek Novák

Mohu zadat dva vouchery na jeden ůčet?

Slevomat.cz

Dobrý den, pane Nováku. Ano, není problém.

Vítězslav Nedbal

Super služba, stahuje rychle, můžu jen doporučit ! Uloz.to je o ničem a strašně předražené :-D.

Marek

Dobrý den,
těch 50GB je napořád nebo jen po dobu VIP? Děkuji za odpověď.

Webshare.cz

Dobrý den, 50GB máte dostupných po dobu roční platnosti VIP účtu. Poté, co vám VIP účet expiruje, nedojde ke ztrátě vašich souborů, ale nebudete mít možnost nahrávat další nad rámec free kvóty.

Petr

Dobrý den,
pokud již u vás mám premium účet (zbývá 90 dní), přičte se mi k tomuto času předpokládám celý rok? Děkuji za odpověď.

Webshare.cz

Dobrý den,
pokud použijete voucher k již aktivnímu VIP účtu, platnost účtu se Vám prodlouží o dalších 365 dní a kapacita privátního prostoru se navýší na maximální velikost 50GB.

Thomas Rohlik

Zdravím,
když mám nyní na svém současném VIP účtu ještě pár dní a aktivuji si tento voucher, budu mít stávající VIP dny zachované?

Webshare.cz

Dobrý den,
pokud použijete voucher k již aktivnímu VIP účtu, platnost účtu se Vám prodlouží o dalších 365 dní a kapacita privátního prostoru se navýší na maximální velikost 50GB.

Marie Š

hmmm…zrovna vcera jsem si koupila na zkousku na mesic… kdyz si koupim tohle, tak se mi to prodlouzi, takze budu mit rok+ mesic? … jinak vcera se mi stalo, ze mi stahovani selhalo kvuli malo mista na disku, vsimla jsem si toho cca za pul hodiny, dala obnovit, stahovani se mi objevilo, kde skoncilo, ale nedostahlo se – po chvili (kdy ani neodpocitaval cas) se to proste ukoncilo jako uspesne stazene, ikdyz to bylo v pulce – nevite, cim to mohlo byt, kdyz se maji down. navazovat? diky! … jinak samozrejme doporucuji, stovka dolu je dobra i pro ty, co tak dlouho vahaji jako ja ;)

Webshare.cz

Dobrý den,
pokud použijete voucher k již aktivnímu VIP účtu, platnost účtu se Vám prodlouží o dalších 365 dní a kapacita privátního prostoru se navýší na maximální velikost 50GB.

S dotazy ohledně stahování, se prosím obraťte přímo na naší technickou podporu přes kontaktní formulář na webu.

Martina Aini Vančurová

Dobrý den. Ráda bych se zeptala, jak to funguje při zakoupení dvou voucheru? Navýší se kapacita na 100 GB, nebo se prodlouží VIP Členství na dva roky. A je ještě možné nějak navýšit kapacitu? Ráda bych použila webshare na záloh svých dat, dají se data nahrát i soukromě, aby je nikdo neviděl? Děkuji

Webshare.cz

Dobrý den,
pokud již VIP účet máte, nebo použijete dva vouchery, platnost účtu se Vám prodlouží o dalších 365 dní, kapacita privátního prostoru je max. 50GB a dále se již nenavyšuje.
Soubory které nahrajete do zmiňovaného privátního úložiště (pokud přímo Vy nepošlete někomu speciální odkaz na soubor) samozřejmě nikdo nevidí.

Phil

Ak si kúpim voucher, tak na najbližší rok mám dátovo neobmedzené sťahovanie s rýchlosťou 100 megabit/sekunda pokiaľ mám dostupné takéto pripojenie. Alebo je to len tých 50 GB, ktoré môžem využiť na sťahovanie plnou rýchlosťou.?

Webshare.cz

Dobrý den,
zmiňovaných 50GB dat je prostor který dostanete k dispozici pro soukromé soubory (např. zálohy).

Co se stahování týče – ano, pokud máte 100Mbps linku, můžete celý rok využívat datově neomezené stahování touto rychlostí.

Šárka Páralová

Dobrý den, pokud se stanu VIP, není stahování omezeno určitým počtem stažených MB?? Že třeba mohu stáhnout pouze 120 000MB dat a pak už nemohu stahovat? Děkuji

Webshare.cz

Dobrý den,
množství stažených dat opravdu není omezeno žádným limitem.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru