Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dva talíře poctivých tradičních slovenských halušek

Restaurace Panonia Hradec Králové  (mapa) 258 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Gažiová

Mám dotaz ja ! Je problém opýtať sa na info ohľadom halušiek,váhy a podobne ešte pred konzumáciou???Prečo ľudia,ktorí pri návšteve a konzumácii sú spokojní a potom v hodnotení rozoberajú už nereklamovateľné a neskontrolovateľné záležitosti???príde mi to nefér,ak nemá človek možnosť sa obhájiť alebo vyvráti´t nepravdu :( Mrzí ma to…Ale som si istá,že už ďalšiu možnosť mať nebudú takýto ľudia!!!Posledný krát sme išli do SLEVOMAT AKCIE!!!Nedám si kazi´t meno rádoby nespokojnými konzumentmi!Pýtajte sa vopred,inak nehodnoťte radšej vôbec!Príde mi to nefér…

Naďa Suchánková

Dobrý den, ráda bych k vám vzala babičku, ale chodí o francouzských holích a se schody se hůře potýká, jak to u vás vypadá s „převýšením“?

Gažiová

No,popravde sme dole ve sklepení…Ale babičke radi pomôžeme :D Chvíľu jej to možno potrvá,ale halušky stoja naozaj za to :) Mali sme hostí pán 98 a pani 89 a chodili pravidelne 3–4 krát týždenne.Bohužial už nie sú medzi nami :(

Soňa

Dobrý den, v jídelním lístku nejsou halušky s houbami uvedeny. Jsou tedy součástí nabídky, nebo ne? Při minulé „haluškové“ akci jsme vybírali z jídelního lístku. Děkuji.

Gažiová

Dobrý den,ano,taky halušky s houbami jsou součástí nabídky :) . V jídeláku nejsou,ale stačí se dotazovat,neboli vlastně rovnou takové objednat .Připravuje se nový jídelák,tam už v nabídce budou,ale nestihne to akci SLEVOMAT.

Pavlína D.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda- li je možné si nechat zabalit jídlo s sebou? Děkuji.

Gažiová

ano,ale za balné sa platí samostatne.

V.J.Rybovi

Dobrý den, rádi bychom Vaše halušky ochutnali, ale nejsme z HK. Mohli bychom 5.12.-v době oběda. Po Vašem potvrzení si voucher zakoupíme.Předem děkujeme za odpovědˇ.

Gažiová

ano,môžte aj cez obed,na email prosím zasla´t rezerváciu: panonia@volny.cz – datum a čas,počet osôb.Gažiová

TEREZA NOVÁKOVÁ

Dobrý den,
v popisu uvádíte, že se jedná o „dvě 400g porce“ halušek, ale při zakoupení voucheru se mi na něm ukazuje již jen „400 gramová porce pro dva“. Jak to tedy mám chápat?
Díky za odpověď.

Gažiová

sú to dve porcie 400gr halušiek za cenu 149,–Kč :)

Slevomat.cz

Za jeden voucher dostanete 2×400g halušek.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru