Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2399 Kč za TŘI NOCI až pro TŘI OSOBY v příjemných apartmánech Solum***+ v Demänovskej dolině. Krásy Nízkých Tater a báječná dovolená na Slovensku s celou rodinou se slevou 50 %.

4,5 / 5 APLEND Apartments & Resorts Vysoké Tatry - Slovensko (mapa) 39 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Eva

Dobrý den, v jaké nadmořské výšce se nachází apartmány Solum? Děkuji za odpověď.

Eva Kolářová

Dobrý den, bohužel jste mi neodpověděl na dotaz, zda máte volný termín od 28.9– 1.10.2011. To asi znamená, že už je obsazeno? Děkuji

Eva

Dobrý den, apartmány se nachází v blízkosti zimního střediska Jasná, můžete nám prosím sdělit od kdy přibližně bývá sníh? Jak vysoko – v jaké nadmořské výšce se apartmány Solum nachází? Děkujeme.

Aplend

Dobrý deň, lyžiarske stredisko Jasná je okolo 5 km od Solumu. Minulý rok bol sneh už začiatkom decembra.

Miri

Dobrý večer,ráda bych se zeptala jestli je volný termín od 16 záři.Děkuji Miri

Aplend

Dobrý deň, bohužiaľ termín od 16.9. už nie je voľný. Ešte sú 2 apartmány voľné od 18.9.Odporúčame rezervovať termín cez email, alebo telefonicky na uvedené kontakty.

Petra

Dobrý den, mám dotaz.
Voucher je pro 3 lidi, čili když pojedu s manželem a dítětem (6 let) pokryji cenu 2399,–Kč za všechny, nás
tři. Ano?
A pokud by chtěli jet ještě mí rodiče, dá se přikoupit přistýlka pro dva? Tak aby jsme všeci byli na jednom pokoji? A kolik by to stálo pro nás pět.
Předem děkuji za odpověď.

Aplend

Dobrý deň,
presne ako píšete, 3 osoby majú pokryté náklady na ubytovanie v cene 2399 Kč, za dve prístelky je doplatok 50€ za pobyt na mieste.

Lenka

Dobrý den, je možné se u Vás ubytovat i s větším vychovaným psem? typu labrador? :)
 Děkuji

Aplend

Dobrý deň,
bohužiaľ povolené sú len malé rasy.

a.cha@seznam.cz

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, jak by to bylo v našem případě s cenou. 2dospělí+děti (9,7,8 a 4 roky). vyhovoval by nám 3 lůžkový pokoj s 2 přistýlkami, protože malá spí stejmě s námi. Mohu znát celkou kalkulaci za přistýlky(počítám s jedním voucherem)? díky Aleš

Aplend

Deti do dvoch rokov môžu ísť bez nároku na lôžko a teda spať s Vami. V tomto prípade by sa muselo doplatiť aj za 4 ročné dieťa ktoré bude spať s Vami. Čiže celkovo by bol za ubytovanie celkový doplatok 45€ na pobyt.

pavla

Dobrý den,jaký mám při rezervaci na internetu vybrat způsob platby, když mám již voucher? Děkuji

Aplend

Do poznámky treba napísať „platba cez Slevomat“, a potom nám poslať mail s kódom voucheru. Keď sa jedná o rezervovanie termínu ubytovania cez zľavový portál, odporúčame rezerváciu mailom alebo telefonicky, aby nedošlo k nedorozumeniam.

Karolína

Dobrý den,


děkuji za odpověď výše.
Pokud tedy budeme cestovat s dvěma psy malé rasy (žijí s námi doma a cestují s námi na každé dovolené), tak není možnost ubytovat se v jednom apartmánu (2 osoby), když píšete, že je povolen max. 1 pejsek v jednom apartmánu? Poplatek bych samozřejmě zaplatila za oba pejsky. 


Díky!
Aplend

Bohužiaľ nie je to možné. Povolený je len jeden pes malej rasy na 1 apartmán.

Eva Kolářová

Dobrý den, měla bych zájem o termín od 28.9.- 1.10.2011– je volný? Děkuji za odpověď

Eva Maroušková

Dobrý den, měla bych zájem o termín 27.-30.10.2011 – je volný? Děkuji za odpověď.

aplend s.r.o.

Dobrý deň, áno termín je voľný, rezervovali sme Vám ho.

Laďka

Dobrý večer,
jak daleko je thermal Bešeňová?
 Děkuji

Aplend

Dobrý deň
Bešeňová je do 30 km od Solumu

Věrka

Dobrý den, je ubytování bezbariérové, vhodné i pro vozíčkáře? Do koupelny a na WC jsou 60 dveře?
Parkování je v areálu? Chráněno? Nebo jen venku někde? Děkuji.

Aplend s.r.o.

Dobrý deň.
Dieťa do 2 rokov môže byť grátis – bez nároku na služby. Dieťa do 12 rokov platí 15 Euro za pobyt.

Karolína

Dobrý den,


je možno vzít sebou i pejsky malé rasy?


Předem díky za odpověď!
aplend s.r.o.

Dobrý deň, áno pes malej rasy je povolený, platí sa poplatok 3 eurá na noc. Podmienka je max. 1 pes na apartmán.

bambula

jaká ja cena za 2,5leté dítě a 7leté .v nabídce je do 12 let což se mi zdá vůči jiným kde je všude do min 6 let zdarma neseriozní

Aplend s.r.o.

Dobrý deň. Vratnú kauciu vyberáme toho dôvodu, že na ubytovacom zariadení bohužiaľ nemáme 24 hodinovú recepciu. A v prípade že nastanú pri ubytovaní na apartmánoch škody, uhrádzajú sa z tejto kaucie. Ponuka cenovo vychádza na 11€/osoba/noc, čo určite nie je veľa na vynovené apartmány v peknom prostredí.

pvy@seznam.cz

reakce na L. Horáka.

Nemyslím, že je cena předražená – 270 korun na noc na jednoho. A i ta kauce – i když i já jí nepokládám za standart by mi nevadila. Co mě odrazuje, že všude v Tatrách kasírují za parkování. Letos jsem se vydal udělat nějaké tůry na Korsiku, a tam kromě nejvyšší položky v rozpočtu – trajekt – se pohybujete zcela volně a i pokud vyjedete autem do hor, tak je snadné, běžné a zdarma parkování na krajnicích horských silniček – přímo pod upatím hory, na kterou vystupujete. Jinak ubytování vypadá nové, pěkné. A program bych neočekával od hostitelů, jel bych tam právě kvůli té přírodě – mě by stačila. P.V.

Klára

Dobrý den,
v tomto ubytování jsme byly na konci léta a naprostá spokojenost! Vřele doporučuji !

Luděk Horák

Jezdíme minimálně jako pí.Veselá ale s kaucí se běžně nesetkáváme.Nabídka je předražená.V dnešní době jen krásná krajina nestačí na tom majitel nemá žádnou zásluhu a pokud chce do svého podniku nalákat hosty musí jim také něco nabídnout.

Tana

Jarmila: je to do 1.12.2011 – viz podmínky :-)

dotaz: Rozumím správně? Bez jídla, dokonce bez snídaně?

Aplend s.r.o.

Áno, je to ponuka na ubytovanie, raňajky si môžete doobjednať podľa ponuky.

Jarmila

dobrý den je možné si objednat termín i na únor nebo to je jen do konce roku

Aplend s.r.o.

Pani Jarmila, voucher mám platí od 10.9.-1.12.2011. Pokiaľ si chcete objednať pobyt na únor, čo je vlastne zimná sezóna, je to možné, ale za katalógové ceny.

Simona Veselá

Lidi co blázníte? To je vratná kauce.. a pokud jezdíte jinam než po ČR, tak mě se naopak nestalo, že by nebyla? Chorvatsko, Itálie, Francie, Slovensko.. Ty jo já se naopak divím že se divíte Vy :) Zvláštní. Ale toho bych se rozhodně teda nebála, je vratná :) A je to normální v EU.. pokud bydlíte v luxusu, kde je vše nové, nedivím se těm majitelům. Sychr je sychr. Krásná nabídka, miluju Slovensko :)

Aplend s.r.o.

Ďakujem pani Veselej, veľmi pekne vysvetlila podstatu vratnej kaucie. Je to naša štandardná podmienka vo všetkých našich zariadeniach.

Zuzana Raková

Teda ta kauce, to je fakt síla – 70 EUR !!! Jezdíme i 3× za rok a nikdy jsem se s takovou praxí nesetkala – a taky mě to odrazuje :(.

Štefi Bičár

Dobrý den, s tou kaucí jsem se ještě nesetkal :-) Chybí mi u toho wellness jak je u podobných nabídek zvykem. Pan majitel musí ještě něco připdat. Jinak nezajímavé.

Jirka Zeman

Dobrý den,
k čemu ta vratná kauce, to jsen ještě u ubytování neplatil! A díky kauci si ani neobjednám. To majitel počítá s tím, že potenciální zakazníci z čech mu to tam rozkradou?!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru