Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

666 Kč za půlhodinovou jízdu v nadupaném Porsche Cayenne v hodnotě 3680 Kč! Luxusní legenda a dokonalý zážitek na silnici nebo v terénu se slevou 81 %.

4,0 / 5 Cafe Nescafe Praha - Motol  (mapa) 77 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Veronika

Dobrý den, mám o slevu zájem, manželovi jsem koupila jízdu Hummrem a byl to pro něj opravdu velký zážitek. Chtěla jsem se dotázat, zda je jízda pojištěna, tak jako tomu bylo u Hammru, proti případným škodám (ne že bychom nějaké plánovali nadělat :-)). Děkuji za odpověď Veronika

vyzkousejporsche.cz

Dobrý den, ano, vůz je pojištěn a pokud bude manžel dodržovat pokyny instruktora, nemá za případnou škodu odpovědnost.

Těšíme se na jízdu a můžete se s manželem na 1 voucher i vystřídat. :-)

Martin

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat od kolika let je možné si auto půjčit? Stačí 18 let + řidičák sk. B?

vyzkousejporsche.cz

Dobrý den, ano, pokud máte řidičský průkaz skupiny B a tím pádem je vám minimálně 18 let, můžete si jízdu za volantem Porsche užít. :-)

Josef Wencel

Škoda že jsou tyhle akce vždy s instruktorem a podle naplánovaných tras nebo v nějakém určitém prostoru. Rád bych si někdy něco podobného půjčil třeba na 3 hodiny a sám vyrazil navštívit přátele v reálném provozu.

vyzkousejporsche.cz

Dobrý den, naplánované trasy nebo konkrétní uzavřené lokality jsou většinou z toho důvodu, aby si zákazník zakoupenou dobu opravdu intenzivně užil. Díky přítomnosti instruktora pak nemusí skládat žádnou kauci nebo podepisovat směnku, nepřebírá 100% odpovědnost za vozidlo a v neposlední řadě je instruktor pomocníkem při jízdě. Ten se svými zkušenostmi vede zákazníka k tomu, aby mohl plně využít potenciál vozu za každé situace a tím pádem měl nejlepší možný zážitek. 


Pokud byste měl zájem o jízdu po trase dle vlastního výběru, není problém ji při nákupu více voucherů realizovat. Přesto i v tomto případě doporučujeme kvůli jednoduchosti i ceně využít přítomnosti instruktora. Jsme sice schopni vám nabídnout i klasické vypůjčení vozu, ale cena bude mnohonásobně vyšší než je tato aktuální nabídka za minimální cenu a bez nutnosti splnění mnoha formalit se to neobejde. 


Děkujeme za váš zájem a těšíme se, že této nabídky využijete.
Jindra K.

I mně se velmi líbí, jak partner v diskuzi slušně a velice asertivně reaguje na mnohdy nepříjemné dotazy. :-)

vyzkousejporsche.cz

Dobrý den, děkujeme za pochvalu. Doufáme, že vás uvítáme na jízdě a přesvědčíte se, že i naše služby jsou k zákazníkům vstřícné. :-)

Stanislav Petřina

Víte co se mi líbí ? jak v klidu a slušně odpovídáte všem :) mě nepřijít výplata až 22. v měsíci tak do toho jdu taky .. už jen z toho důvodu jak se pan majitel, jednatel, chová slušně s přehledem a vtipně. . . takových lidí prostě v naší republice potřebujeme víc :)

vyzkousejporsche.cz

Dobrý den, jménem celého našeho teamu děkuji za slova chvály. 


Přeci jenom zvažte, jestli voucher nezakoupit, nechci nabádat k pozdním platbám :-) , ale z vlastní zkušenosti z nákupu na Slevomatu vím, že při platbě převodem je i úhrada 12 dnů po objednání voucheru akceptována. To by vám přesně vycházelo až k tomu 22. 


Rádi vás uvidíme na jízdě. :-)
Michal

Mám dotaz, je možné jezdit v Hummer centru libovolnou trasu, samozřejmě v rámci možností auta.

vyzkousejporsche.cz

Dobrý den, v Hummer Centru máme určitou základní trasu od lehčích až po nejtěžší úseky, aby si jízdu užil opravdu každý, ale je nakonec na zákazníkovi, co bude chtít projíždět. Pokud instruktor uvidí, že zákazník vůz dobře zvládá, jezdí s ním podle přání. Omezení je dáno pouze delším zadním převisem Porsche, takže některé překážky se opravdu musí nechat jen na ten Hummer…

Těšíme se brzy nashledanou!

Libor

Super nabídka, už se těšim na svezení ve vašem luxusnim SUVcku Porsche !!! Vždycky to byl můj sen ale chyběj mi ty dvě mega :-) termín mam už zamluvenej, chtěl bych se jen zeptat jestli je auto vybaveno výkoným hifi systemem a mohu si přinést vlastní CD abych si to pořadně užil??

vyzkousejporsche.cz

Dobrý den, vůz je vybaven systémem Porsche Communication Management (PCM) s možností přehrávání CD/MP3 a připojení externího přehrávače MP3 a iPodu, takže si můžete přinést širokou škálu vlastní hudby (kromě snad jen Bílé orchideje od Evy a Vaška, to by nemusel instruktor dobře snášet :-) ).

Těšíme se na vás.

Majkl

Jedná se skutečně o 30 minut čisté jízdy?

vyzkousejporsche.cz

Dobrý den, je to minimálně 30 minut čisté jízdy, sleduje se čas od začátku samotného řízení zákazníka za volantem. Většinou je to nakonec více než 30 minut, protože opravdu nechceme, aby někdo končil kvůli času třeba uprostřed svahu nebo někde v polích, takže se samozřejmě vždy dojede celý úsek. Pokud někde projede trasu rychleji, tak se prodlouží o nové úseky nebo si může zopakovat některou část, jak si kdo bude přát.

Těšíme se na vašich minimálně 30 minut. :-)

Romča

Dobrý den, zatím máte rozepsány v kalendáři jízdy jen na září, kdy budete mít prosím rozepsány další měsíce? Děkuji

vyzkousejporsche.cz

Dobrý den Romano, termíny vždy doplňujeme zhruba na 14 dnů dopředu, někdy i na delší období. Některé akce ale doplňujeme i třeba jen 3 dny dopředu, když se objeví volné místo a dostatek zájemců. Stejně tak pokud se nám sejde hodně požadavků na nějaký konkrétní den v delším horizontu, snažíme se zájemcům vyjít vstříc a na ten den uspořádat požadované jízdy. 


Takže pokud již nyní víte, který den by vám vyhovoval, můžete nám poslat požadavek emailem a my se budeme snažit tento termín splnit, náš zákazník, náš pán. :-) 


Těšíme se na vás při jízdě.
Míša

Tak už jsem si poradila jinak, vzala jsem to přes jiný prohlížeč, který nic neblokuje. Tak snad to příště bude fungovat napoprvé :)..jinak super akce, už se těším :)

vyzkousejporsche.cz

Těšíme se na vás. :-)

Míša

Dobrý den Slevomate, voucher jsem si chtěla pořídit, ale platba kartou už se mi 2× nepodařila. Vždycky zadám údaje, brána je zpracuje, ale potom se objeví stránka o tom, že platba bude kontrolována nově i kódem přes SMS, ale tuto stránku můj prohlížeč zablokuje jako narušení platby, která se tedy neuskutečnila. Dá se to nějak vyřešit na vaší straně? Platba bankovním převodem mi přijde zdlouhavá. Děkuji

Markéta

Vždyť je to nový model. Pošlete mi jediný odkaz na tento model, kde cena vozu bude 300 – 500 tis. :D

vyzkousejporsche.cz

Dobrý den, Markéto máte pravdu, jezdí se opravdu v aktuálnějším ročníku, než by se dal pořídit za avizovanou cenu… :-) Vyzkoušíte jízdu v Porsche, trochu nových zážitků?

Josef

ano, nejlepsi je kritiku smazat a dal nabizet to, co vlastne nikdo nechce

Slevomat

Ano pane Josefe a ostatní, pokud se Vám dnešní sleva nezamlouvá a nechcete ji zakoupit, doufáme, že Vás zaujme nějaká jiná. Již výše jsme se vyjádřili, proč nedáváme jen třeba jídla apod. Pokud máte nějaké problémy s našimi ostatními nabídkami či celkově se Slevomatem, určitě nás zajímají a budeme se tím zabývát na e-mailu slevy@slevomat.cz. Přeci jen, tato diskuse slouží k dnešní nabídce a ne polemizaci nad něčím jiným. Takto se diskuse velice znepřehldňuje a to bychom neradi. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Váš případný e-mail.

Petra

Nabídka by se mi líbila jako dárek,ale je to ZASE Praha…Fakt mě štve,že v Praze mají velice zajimavé nabídky a u nás v Brně jsou jen nabídky na jídlo za velké peníze nebo liposukci,ani jedno nechcu.Prosím Slevomat,aby zkusil nějak vyrovnat nabídky mezi Prahou a Brnem.Děkuji a přeji pěkný den!

vyzkousejporsche.cz

Dobrý den, v Brně zatím nemáme lokalitu na jízdu v terénu. V současné době to zákazníci z Moravy např. pojmou jako celodenní výlet, byla nedávno i třeba skupinka více lidí, kteří si jízdy vzali po sobě a navzájem se sledovali, fotili a užili si pěkné odpoledne. Kupte si více voucherů a budete to mít i s vyzvednutím např. od autobusu (což je zřejmě nejjednodušší způsob dopravy do Prahy).

Děkujeme za váš zájem, pokud bychom měli něco v buoucnu v Brně, rádi vás budeme informovat.

Ing. Ondrej

Souhlasim s Milanem. V posledni dobe tady neni poradna akce, jako napriklad bylo degustacni menu v 5* Kempinski, top spolecnost. Meli by to chytit zase z opacneho konce…

Slevomat

Dobrý den, Ondřeji i Milane.

Víte ono našich 158 tisíc zákazníků (které mám jen na FB) je 158 tisíc různých lidí, kteří mají různý vkus, různé potřeby, koníčky atd. Proto se snažíme uspokojit všechny z vás. Pokud máte nějaké tipy na slevy, které Vám třeba u nás chybí, nebo máte pocit, že dlouho nebyly, napište nám na slevy@slevomat.cz a pokusíme se s tím něco udělat ;-)

vyzkousejporsche.cz

Dobrý den, je nám líto, že vás jiná akce nezaujala, ale u nás máte za minimální cenu maximální zážitek.

Rádi vás uvítáme na jízdě a ukážeme vám, že kam nevyjdete pěšky, vyjedete s Porsche…

marcel-praha

To Milan: Souhlas a původní cena možná byla 1,6 mln., dneska se to auto dá koupit kolem 300–500 tisíc:)

vyzkousejporsche.cz

Dobrý den, tento vůz je ještě v záruce a má najeto 30.000 km, nejedná se tedy o starší model.

Děkujeme za váš zájem a opravdu to vyzkoušejte!

Milan

Cha cha.. opět podvod na slevomatu… cena tohoto vozu je 1,6 MIL… je škoda, že ze seriózního serveru se stalo smetiště nepotřebných akcí, na kterých chce vydělat pár rádoby podnikatelů.

KvAkO

Ty si co za mudrlanta? Kolko podla teba stoji novy Cayenne? Pozeram sa na Porsche cennik, a je tam presne 1.6 mega… Ano, starsie sa asi da kupit za menej, a ak to budem chciet urobit, urcite si takyto kupon kupim, aby som si ho mohol vyskusat!

vyzkousejporsche.cz

Dobrý den, cena tohoto modelu v základním provedení byla opravdu necelých 1,7 milionu, ale tento vůz je navíc vybaven obsáhlou příplatkovou výbavou včetně vzduchového aktivního podvozku s nastavováním výšky v 5-ti úrovních a se 3-mi druhy nastavení charakteristiky tlumičů, terénní redukční převodovkou a spoustu dalších extra doplňků, což u Porsche není levná záležitost, jak sám jistě potvrdíte.

Rádi vám vše předvedeme naživo a určitě sám nakonec zjistíte, že to byl vynikající zážitek za naprosto minimální částku.

Libuše

Dobrý den, chtěla bych si ověřit zda si skutečně vůz člověk řídí sám? Chci využít voucher jako dárek.
Děkuji za odpověď.

vyzkousejporsche.cz

Dobrý den, ano je to tak, opravdu si vůz řídí sám zákazník, ve voze může mít navíc zcela zdarma 1 spolujezdce a jede s nimi instruktor, který zná zvolenou trasu a pomáhá zákazníkovi, aby dokázal plně využít potenciál vozu. 


Jelikož se jedná o instruktory, kteří mají oprávnění řídit i vozy s modrým majáčkem, nemusíte se obávat, že vás budou nějak omezovat. Většinou je to přesně obráceně, musíme zákazníky i trošku povzbudit, aby se nebáli vůz opravdu otestovat. Výsledkem jsou pak komentáře s předchozích akcí jako „kupuji znovu“, „super instruktoři, naučil jsem se něco nového“, „perfektní zážitek“, „to bych nikdy nevěřil, co dá s autem vyjet“ a další. 


Těšíme se na vaši jízdu.
marcel-praha

Luxusni a nadupane Porsche ma 240 koni?:))) Pardon, to je nejnizsi verze, kterou predjedu ve svoji limuzine. Nechapu, proc se snazite delat z uzovky kobru?

vyzkousejporsche.cz

Dobrý den, síla tohoto auta spočívá v kroutícím momentu 550 Nm, což je hodnota, kterou dosahuje málokterý sportovní vůz včetně celé řady dalších Porsche modelů. Obzvláště v terénu je krouticí moment daleko důležitější než výkon v koních, stejně tak při jízdě na okresních silnicích s pěknými zatáčkami. Jako fanda do aut jistě uznáte, že tento model není určen k využívání top speedu, i když i ve vyšších rychlostech je to velmi zábavný a překvapivě mrštný vůz. 


Doporučujeme vyzkoušet jízdu v terénu, kde si opravdu užijete s tímto autem věci, které byste netušil. 


Děkujeme za Váš zájem a těšíme se na jízdu s Vámi.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru