Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Čtyřdimenzionální barva na vlasy od Redken

4,3 / 5 Salon Helixé Brno  (mapa) 17 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Salon Madam

Dobrý den, nepíšete, zda budete chtít pouze dobarvit odrosty, nebo nabarvit celé vlasy včetně těch našitých. V případě druhé varianty bych naše barvení nedoporučovala, barvy na vlasech velmi tuhnou vzhledem k jejich jinému složení, než u obvyklých barev a neumím si představit, jak by se to pročesávalo. Zkuzte přesněji specifikovat o jaké barvení by se jednalo.

Markéta

Dobrý den,
mám prodloužené vlasy do půli zad, nebudu chtít stříhat, pouze nabarvit – budu tedy prosím doplácet za barvu nebo když nevyužiji střih nebudu?
Děkuji za odpověď.

Salon Madam

Dobrý den, nepíšete, jestli se jedná o vaši přirozenou hnědou, nebo jestli je hnědá barvená barvou. Je to vždy problematické, na posouzení bychom to museli vidět. Ale v podtatě ano, nabídku můžete využít, něco by se stím dalo vymyslet.

Kamila

Dobrý den, mám tmavě hnědé dlouhé vlasy, je možno využít tuto nabídku i pokud bych je chtěla trochu zesvětlit (světlejší hnědá)? Děkuji za odpověď.

Salon Madam

Dobrý den, stahování barvy je vždy velký problém, ani naše barvy to neumí udělat perfektně. Doporučila bych dále stahovat stejným materiálem, jako jste začala, protože chemie různých firem by se nemusely snést a výsledek míchání by mohl dopadnout špatně. Jelikož jsem vás neviděla, težko doporučit další postup, ale asi bych volila melír do zrzavé, protože než se dostanete na jednotnou blond, tak kvalita vlasůnebude dobrá.

Eva Trtílková

Dobry den chtela bych se zeptat,momentalne stahuji černou barvu na blond..stahovani je ve fázi zrzavé,flekaté po použiti matrixu stahuji uz po druhé během 3tydne( 2krat vymyvaci koupel a jeden melír)myslite ze akce je i pro me? Nebo mohu ji nejak využit..dekuji

Dagmar

Salon Madam mohu vřele doporučit. Kadeřnické služby využívám již několik let a vždy odcházím s příjemným pocitem dokonalého účesu.

Salon Madam

Děkujeme za pochvalu, velmi nás to těší. Salon Madam

Klára Kolářová

Dobrý den,
v popisu slevy máte jednou uvedeno, že sleva platí pro vlasy kratší než po ramena a v sekci podrobněji o salonu Madam máte uvedenou větu: Při běžné návštěvě je cena ovlivněna množstvím a délkou vlasů, dnešní nabídka platí pro všechny. Takže, pro jak dlouhé vlasy je tato varianta?

Salon Madam

Dobrý den, tato nabídka platí pro vlasy do délky po ramena, pokud jsou delší doplácí se na místě 100Kč, vzhledem k větší spotřebě barvy. U druhé věty došlo zřejmě k omylu. Omlouváme se. Salon Madam.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru