Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3 či 4 dny v Penzionu 14 na prahu Krkonoš pro dva

4,2 / 5 Penzion 14 Východní Čechy (mapa) 10 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
FKSP
Hana

Dobrý den,
nemám žádný dotaz, chtěla bych však pochválit tento penzion, který jsme navštívili v loňském roce. Pokojíčky jsou opravdu krásné, originální architektura, měli jsme „třešňový“ pokoj s krásnou koupelnou. Snídaně byly bohaté, personál příjemný a velmi ochotný, pobyt v tomto penzionu je opravdu zážitek, přitom cena je nízká, vřele doporučuji!

Penzion 14

Dobrý den,
jsme moc rádi, že jste u nás byli spokojeni a děkujeme za Váš pozitivní komentář.

Dominika Najvert

Hezký den,
je možné vouchery sčítat, tzn. zakoupit 1 na 4 dny (víkendový) a 1 na 4 dny (týden) a zůstat u Vás na 7dní (6 nocí) například od pondělí do neděle?Uvádíte za pobyt je poplatek za mazlíčka 100Kč. Byl by to tedy poplatek za celý týden nebo je ho nutné uhradit 2×, tedy 200Kč? Nediskriminujete psi vzhledem k velikosti? Jedná se o labradorského retrívra.

Penzion 14

Dobrý den,
sčítat vouchery je možné. Vzhledem k prodloužení pobytu narůstá i náročnost úklidu po pejskovi, tudíž by bylo nutné uhradit 2× poplatek za mazlíčka. Velikost psů nerozlišujeme, pouze musíte být připraveni převzít zodpovědnost za případné způsobené škody pejskem na vybavení pokoje. Ale za dobu našeho působení jsme se s takovým případem ještě nesetkali.

Michal Němec

Dobrý den,chci se zeptat,balíček1,ne­bo 2 znamená při pobytu (2noci je jedna večeře pro dva,a při pobytu3noci,jsou 2večeře pro dva??,,ve variantě nepíšete nic o balíčku,jen v info!!díky za odpověd.

Penzion 14

Dobrý den, ano je to přesně jak říkáte.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru