Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Nezapomenutelný let horkovzdušným balonem

BalonCentrum Břestek  (mapa) 53 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Martina

Dobrý den, když bych si koupila 2 vouchery za těch 1960kč, tak by mohlo být nástupní místo Ostrava? Děkuji

Víťa

Dobrý den, voucher v hodnotě 1960,–Kč je platný pouze v pracovní dny pondělí až čtvrtek (mimo státní svátky) s místem startu pouze BalonCentrum Břestek.

Nikol

Dobrý den. Chtěla bych se Vás zeptat. Když si objednám lokalitu Brno – Brněnská přehrada a na daný den nebude žádný jiný zájemce, poletí se? A kde je na přehradě nástupní místo? Děkuji, krásný den.

Víťa

Dobrý den, pro uskutečnění letu ze všech lokalit mimo lokality BalonCentrum Břestek je nutný minimální počet 8 pasažérů. Na BalonCentru je minimální počet 6 pasažérů. Pilot potvrzuje u podvečerních letů v den letu mezi 12:00 – 14:00 hodinou. U ranních letů se potvrzuje let v odpoledních, až podvečerních hodinách před plánovaným ranním letem. Při potvrzování letu, pilot určí přesné místo a čas letu v závislosti na meteo podmínkách k uskutečnění letu samotného.

Víťa

Omlouvám se za chybu. Za každou osobu, která poletí je potřeba zakoupit voucher.

Marie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda by mohla letět celá rodina, zda můžou letět děti (celkem 2 dospělí a 3 děti – 4,7,11let)? KOlik by bylo potřeba voucherů, nebo jsou příp. jiné ceny pro děti?Děkuji

Víťa

Dobrý den, děti bereme do koše od školního věku. Za každou osobu, která poletí je potřeba zakoupit bouchat.

Haltofová

Dobrý den,

zajímalo by mě, jak dlouho platí voucher – jestli opravdu do 31.8.2014 nebo 2 roky,jak lze vidět,když se rozklikne odkaz „kde uplatnit slevu – www.balony.eu“. Dále mě zajímá, jak je to s termíny. Voucher za 1960Kč je nutné využít pouze v pracovní dny a let se uskuteční pouze při obsazení minimálně 6 lidí? Jak je to se zrušením termínu z důvodu špatného počasí? Předem děkuji za odpověď

Víťa

Dobrý den, voucher zakoupený v rámci této akce je platný do 31.8.2014 a voucher „Let z BalonCentra“ lze využít pouze v pracovní dny pondělí až čtvrtek (mimo státní svátky). Pokud si rezervujete svůj let v době platnosti alespoň 3×, bude Vám na základě Vaší žádosti platnost prodloužena na dva roky. Nyní vypsané termíny jsou uvedeny na našich stránkách http://www.balony.eu/#plan-letu . Let se uskuteční v případě letového počasí a minimální obsazenosti 6 pasažérů. V případě zrušení letu ať z důvodu počasí, či neobsazenosti letu si můžete rezervovat další náhradní termín letu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru