Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3190 Kč za třídenní pobyt pro DVA dospělé a DVĚ děti v nádherném apartmánu Klaris v Třeboni. Učiněný ráj pro cyklisty, rybáře i milovníky wellness se 47% slevou.

3,9 / 5 Apartmány Klaris, Třeboň Třeboň (mapa) 84 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Klára Šašková - APT KLARIS Třeboň

Krásný dobrý večer, přeji všem, kteří se k nám chystají a i Vám, které jsme neuspokojili termínem. 


Děkuji za Váš zájem a trpělivost při vyřizování rezervací a pokud jste chtěli využít nabídky pobytu v Třeboni v APT KLARIS, sledujte naše WEBOVÉ STRÁNKY, menu SPECIÁLNÍ NABÍDKA, kde v následujících 14ti dnech budu průběžně aktualizovat inforamce o případných uvolněných termínech, které Vám ráda postoupím, a to ZA PODMÍNEK PRODUKTU, který jsme prezentovali v rámci serveru SLEVOMAT. 


Máte-li zájem, jsme tu pro Vás celoročně (wellness, lázeňské, relaxační pobyty, pobyty pro ženy a rodiny s dětmi). Volejte kdykoli 777 883 290, mile ráda Vám setavím produkt i ceny „NA MÍRU“. 


Těšíme se na Vás!
S přáním poklidného večera přátelsky zdraví a děkuje všem…
APT KLARIS - TŘEBOŇ, Klára Šašková

Dobrý večer, Pavle, mohu nabídnout termín o den posunutý 25.-27.10.2011. Chcete-li rezervaci v tomto termínu obratem mě kontaktujte na emailu nebo pište rychlou SMS. Děkuji a budu se těšit. Dobrou noc :-) KS.

Pavel

K uvolněným termínům 10/2011:
Je volný termín 26–28.10.? Díky za odpověď. 









































































































































































































































APT KLARIS - TŘEBOŇ, Klára Šašková

UVOLNĚNÉ TERMÍNY:


9/2011: 21.-23.9. tzn. aktuálně od této středy :-)! 


10/2011: od neděle do čtvrtka = voucher 2 x za sebou nebo 1 x voucher s možností prodloužení. 


11/2011: od neděle do čtvrtka = voucher 2 x za sebou nebo 1 x voucher s možností prodloužení. 


12/2011: 9.-11., 16.-18., 23.-25.12, a dále pak všechny termíny od neděle do čtvrtka = voucher 2 x za sebou nebo 1 x voucher s možností prodloužení. 


Relaxujte v Třeboni (masáže a další procedury je možné Vám pro větší atraktivnost pobytu přiobjednat). 


POZÓR v prosinci, krom masáží, whirlpoolu, bazénů a relaxace na Vás v Třeboni čekají koncerty vážné hudby a další…více na www.trebonskanocturna.cz A www.okolotrebone.cz, těšíme se na Vás :-). 



Děkuji za reakce…
Jindriska Stroufova

chci se zeptat zda je mozne tato akce bez 1 ditete tedy 2 dospeli a 1 dite a kolik stoji prikoupeni 1 mesaze zad dekuji za odpoved

APT KLARIS - TŘEBOŇ, Klára Šašková

UVOLNĚNÉ TERMÍNY:
21.-23.10.2011!
Děkuji za reakce.

Hana

Dobrý den, můžete mě prosím zaslat informaci, do kdy je omezena platnost voucheru a zda je možné tedy pobyt realizovat v příštím roce? Děkuji

APT KLARIS- Třeboň

Milá Hanko, děkuji za dotaz – pobyt je platný do 29.12.2011 = DEN ODJEZDU.

APT KLARIS - TŘEBOŇ, Klára Šašková

JEŠTĚ K VOLNÝM TERMÍNŮM: Čísla voucherů rezervací!

Je tu naděje, že se atraktivní termíny dnes večer uvolní, a to z důvodu toho, že hosté, kteří rezervace učinili před Vámi, mi do 3 dnů = tzn. do dneška nezašlou č.voucheru pro „krytí“ rezervace. V takovém případě rezervaci stornuji a nabídnu ji Vám. Informace o uvolněných termínech budou večer vystaveny v této diskuzi (po cca 19.00 hod.). Děkuji za pochopení.

APT KLARIS - TŘEBOŇ, Klára Šašková

AKTUÁLNĚ K VOLNÝM TERMÍNŮM:
ŘÍJEN 2011: 2.-7., 9.-14., 16.-20., 23.-27.2011
LISTOPAD: od neděle do pátku – kdykoli, jinak už jen víkendy: 11.-13., 25.-27.2011
PROSINEC: od neděle do pátku – kdykoli, víkendy zatím ještě všechny.
Nebojte se těchto termínů, i zima je tu krásná, poklidná, harmonická = spíše „relaxační“. Nabízí se masáže, bazény s velmi teplou vodou, mohu zajistit i saunu a whirlpool (hotel *** 2 min. autem). Lázně Aurora nabízím jako novinku nabídku exotických masáží (www.aurora.cz), IDEÁLNÍ také je pobyt prodloužit za SPECIÁLNÍ CENU pro Vás v rámci pobytu a využít tyto dny pro alternativní výlety: aquapark GMÜND, ZOO Hluboká, RRC Hluboká (zajistím rezervaci), Č. Krumlov, Lipno (vše do cca 60 min. autem). Zahrajte si bowling s rodinou v lázních Aurora :-), dále pro děti i dospělé: nové kino BESEDA v centru města Třeboně, apod. Určitě se tu nudit nebudete :-). Předem děkuji za písemné dotazy na email: info@apartmanyklaris.cz A NEBO SMS na tel.:777 883 29­0…vše vyřizuji v pořadí – děkuji za pochopení.

mirek

Dobrý den, byl by možný termín dne 28.09.11 příjezd do 30.09.11 – případně s prodloužením do neděle 02.10.11. Jaká by pak byla výsledná cena(dny navíc by byly se snídaní). Děkuji za odpověď

APT KLARIS - TŘEBOŇ, Klára Šašková

Dobrý den, pane Mirku, děkuji-bohužel tento termín je již vyprodaný. Mohu nabídnout temríny : VOLNÉ TERMÍNY! ŘÍJEN 2011: 2.-7., 9.-14., 16.-20., 23.-27.2011; A LISTOPAD: od neděle do pátku – kdykoli, jinak už jen víkendy: 11.-13., 25.-27.2011. Děkuji za pochopení. A nebojte se těchto termínů, tyto měsíce jsou pro wellness pobyty velmi oblíbené (teplý bazén, masáže, klid, relaxace, mohu zajistit i saunu, whrilpool apod.). Ideální také využít prodloužení pobytu k alternativnim výletům. Můžete mi zaslat email s Vaším tel. číslem pro urychlení komunikace? Předem děkuji, akce je určitě velmi atraktivní a vzhledem k tomu, že zítra v noci končí, byla by škoda pro obě strany tento pobyt nezrealizovat :-).

Veronika

Dobrý den, je ještě volný termín 30.12–1.1? Díky

APT KLARIS - TŘEBOŇ, Klára Šašková

Milá Veroniko, v tomto termínu budeme připravovat SILVESTROVSKÝ BALÍČEK, pokud si voucher zakoupíte, pobyt je možný, ale bude s nějakým příplatkem, který bohuže dnes neznám, ale určitě se na něm domluvíme :-). Pokud by Vás bylo více, bylo by to ideální, aby jste si APT rezervovali jako skupina. Podmn. pobytu bude koupě SILVESTROVSKÉHO VEČERA: večeře, sekt, apod. Vše bude upřesněno. Popřemýšlejte proto prosím o pobytu a tyto podmn. bychom si domluvili do konce září, kdy už budu znát podrobnosti SILVESTROVSKÉ NABÍDKY. Kontaktujte mě na email s uvedením Vašeho tel. čísla pro ulehčení komunikace. Předem děkuji.

Kateřina

Dobrý den, ráda bych se zeptala, kdy nejpozději mohu voucher uplatnit? Děkuji Kateřina

Slevomat

Dobrý den, Kateřino,


voucher je platný od 14. 9. 2011 do 29. 12. 2011. V této době je třeba jej také uplatnit. 


Hezký den!
Arnošt

Má bazén v lázních Berta také slanou vodu? Jak je velký? Díky

APT KLARIS - TŘEBOŇ, Klára Šašková

Bazén lázní Berta slanou vodu nemá, je menší, jinak řešený, ale také velmi příjemný (s 1 whrilpoolkou), útulný. Více na www.berta.cz

Arnošt

Dobrý den, měl bych zájem o termín v prosinci, ale mám dotaz. 


Pokud vám rovnou při rezervaci předám čísla voucherů, jak jste žádala, je možné se případně domluvit na nějakém pozdějším termínu (i přes konec prosince) v případě nějakého opravdu závažné důvodu pro který bychom museli pobyt stornovat? 


Pokud by nebyl mezi k dispozici masér, jak by se situace kompenzovala? 


Díky
APT KLARIS - TŘEBOŇ, Klára Šašková

Krásný dobrý den, Arnšte, děkuji za zrpávu – pobyt nabízíme i v prosinci v době Vánoc právě s tím, že masáže budou zajištěny, na to se můžete spolehnout. Pokud bude něco závažného, určitě se domluvíme na posunu termínu, aby jste si pobyt mohl vyčerpat.

Petra

Dobrý den, mám zájem o termín 26.10 – 28.10.2011 ( středa až pátek). Dva dospělý a dvě děti 13 a 14 let, také pes. Děkuji Petra

APT KLARIS - TŘEBOŇ, Klára Šašková

Dobrý den, paní Petro, děkuji-bohužel tento termín je již vyprodaný. Mohu nabídnout temríny : VOLNÉ TERMÍNY! ŘÍJEN 2011: 2.-7., 9.-14., 16.-20., 23.-27.2011; A LISTOPAD: od neděle do pátku – kdykoli, jinak už jen víkendy: 11.-13., 25.-27.2011. Děkuji za pochopení. A nebojte se těchto termínů, tyto měsíce jsou pro wellness pobyty velmi oblíbené (teplý bazén, masáže, klid, relaxace, mohu zajistit i saunu, whrilpool apod.). Ideální také využít prodloužení pobytu k alternativnim výletům.

Aleš Vlček

Dobrý den, chci se zeptat zda máte ještě volný termín od 30.9. do 2.10. Děkuji Vlček.

APT KLARIS - TŘEBOŇ, Klára Šašková

Dobrý den, pane Vlčku, děkuji-bohužel tento termín je již vyprodaný. Mohu nabídnout temríny : VOLNÉ TERMÍNY! ŘÍJEN 2011: 2.-7., 9.-14., 16.-20., 23.-27.2011; A LISTOPAD: od neděle do pátku – kdykoli, jinak už jen víkendy: 11.-13., 25.-27.2011. Děkuji za pochopení. A nebojte se těchto termínů, tyto měsíce jsou pro wellness pobyty velmi oblíbené (teplý bazén, masáže, klid, relaxace, mohu zajistit i saunu, whrilpool apod.). Ideální také využít prodloužení pobytu k alternativnim výletům.

Klára Šašková - APT KLARIS TŘEBOŇ

!VOLNÉ TERMÍNY! LISTOPAD, PROSINEC: zatím i o víkendech! Nebojte se toho! I v těchto měsících je v Třeboni a okolních městech (Hluboká, Č. Krumlov, apod.) krásně, poklidně…v bazénu s mořskou vodou lázní Aurora se prohřejete, relaxaci Vám dopřeje v těchto zimních měsících masáž a tyto si můžete během pobytu i přiobjednat. Navíc Vám mohu zajistit rezervaci SAUNY, WHIRLPOOLU v hotelu *** 1,5 km autem (4 min.). Zámky Hluboká a ČK jsou otevřené celoročně, park EXOTICKÝCH ZVÍŘAT BOROVANY také a ideálním místem pro výlet celé rodiny je také ZOO Hluboká, nová ZOO Tábor, AQUA PARK GMÜND, LIPNO SKI AREÁL, apod. (všechny tyto cíle do cca 1 hod. autem).
Volejte, piště SMS a emaily s uvedením Vašeho tel. čísla, obratem se ozvu. Těším se na Vás.

APT KLARIS TŘEBOŇ - Klára Šašková

!VOLNÉ TERMÍNY! ŘÍJEN 2011: 2.-7., 9.-14., 16.-20., 23.-27.2011.
Vážení hosté, volné termíny pro případné zájemce, kteří pracují krátké, dlouhé týdny, směny, případně podnikatele a maminky s dětmi na mateřské dovolené, ale i ty ostatní, kteří si umí zařídit pobyt S NÁSTUPEM: NE, PO, ÚT, ST…a případně si mohou pobyt i prodloužit díky SPEICIÁLNÍ NABÍDCE :-)! Využijte ojedinělé nabídky pobytu, které je výhodný a možnou alternativou třeba i jen pro 2 osoby, nebo 3 dospělé osoby (pobyt pro ženy), apod. VOLEJTE SO, NE v časech 11.00 – 13.00, 15.00 – 17.00, 19.00 – 21.00 hod. nebo piště SMS a EMAILY s pozn. Vašeho tel. čísla – určitě se ozvu co nejdříve. Děkuji a přeji všem pěkný víkend. KS.

APT KLARIS TŘEBOŇ - Klára Šašková

!VOLNÉ TERMÍNY! ZÁŘÍ 2011: 18.-22.9., 27.-29.9.!
Vážení hosté, volné termíny zaří pro případné zájemce, kteří pracují krátké, dlouhé týdny, směny, případně podnikatele a mamiminky s dětmi na mateřské dovolené a i ty ostatní, kteří si umí zařídit pobyt S NÁSTOPEM: NE, PO, ÚT, ST…a případně si mohou pobyt i prodloužit díky SPEICIÁLNÍ NABÍDCE :-)!

APT KLARIS TŘEBOŇ - Klára Šašková

Monika: Milá Moniko, určitě se domluvíme. Takto nakombinovat pobytový balíček je také ideální. Prosím o kontaktní telefon a email, jsem velmi zahlcená dotazy, a tak raději hostům volám, než si vše upřesníme a zasílám písemné potvrzení pobytu. Předem děkuji.

Monika Šponiarová

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda máte volné pokoje v listopadu a zda je možné k balíčku přikoupit plnou penzi. Otec bude slavit 50-tiny a ráda bych, aby si tento pobyt se svou přítelkyní pořádně užily a odpočinuli si. Samozřejmě bych vše navíc připlatila.
Děkuji za odpověď Šponiarová

Jana Sejnova Klvacova

Dobry den, rada bych se zeptala zda je volny termin od pondeli 26.09 do patku? Kdyby jsme si zakoupili dva vouchery? Dekuji a jsem s pozdravem Jana Sejnova
 jana.sejnova@greenpoint.cz

Slevomat

Dobrý den, Jano,


volné termíny si prosím ověřujte a rezervujte přímo u Apartmánů Klaris. Rádi Vám zde na Váš dotaz odpoví :) Kontakty na hotel zní: 


Tel: 777 883 290
info@apartmanyklaris.cz


Děkujeme za pochopení.
Klára Šašková - APT KLARIS TŘEBOŇ

Paní SEJNOVÁ: Poslední volný APT pro Vás! Můžete zakoupit 2 vouchery za sebou, nebo případně jen prodlužit pobyt na místě za speciální cenu? Potvrzení rezervace zasílám na Váš email a očekávám upřesnění, zda to budou 2 balíčky za sebou, nebo forma prodloužení o 1–2 noci :-). Třeboň rozhodně stojí za to – při delším pobytu můžete např. navštívit s dětmi ZOO HLUBOKÁ, dětské hřiště Hluboká a nebo také AQUAPARK V GMÜNDU (cca 1 hod. od Třeboně). Vše stojí za to :-).

Hynek Vintr

Dobrý den, měli bychom zájem o vámi nabízenou akci, 2× dospělá osoba 2× děti 5let 1× dítě 2 roky je možné tuto akci za daných podmínek využít? Termín od zítřejšího večera do neděle

Slevomat

Dobrý den, Hynku,


jistě můžete tuto nabídku využít i Vy :) 2 dospělé osoby a 2 děti do 17 let jsou zahrnuty ve voucheru. Dítě do 3 let má dle ceníku hotelu pobyt zdarma :)
Co se týká volných termínů, volné termíny si prosím ověřujte a rezervujte přímo u Apartmánů Klaris. Rádi Vám zde na Váš dotaz odpoví :) Kontakty na hotel zní: 


Tel: 777 883 290
info@apartmanyklaris.cz


Děkujeme za pochopení.
APT KLARIS - Klára Šašková

Pan VINTR: Vážený pane Vintere, moc mě to mrzí, ale bohužel v dané termínu je vše obsazené. Mohu nabídnout další víkend 23.-25.9. s např. nocí prodloužení bez služeb za speciální cenu CZK 1.000,–/APT/noc – doplatek na místě.

APT KLARIS TŘEBOŇ - Klára Šašková

VOLEJTE V ČASECH…
Ráda bych Vás tímto pořádala o pochopení, mám z rána cca 25 nepřijatých hovorů a budu je cca za 20 min. vyřizovat, proto bude asi problém se mi dovolat, máte-li zájem volejte prosím v časech: 11.00 – 12.00, 13.30 – 16.00, 17.30 – 20.30 hod. Takto mi časy vyhovují, abych byla zároveň schopná vyřizovat agendu potvrzování rezervaci a dotazů.
Předem děkuji za pochopení a těšíme se na Vás. KS.

Klára Šašková - APT KLARIS TŘEBOŇ

Krásné dobré ráno, přeji všem a mockrát děkuji za dotazy k probytu. Předem se omlouvám za pozdní reakci, ale byla jsem včera agendou naprosto zaneprázdněná, a to až do pozdních večerních hodin :-). Většině z Vás jsem i dotazy zodpověděla emailem, kam jste je také zaslali a ti, kteří na odpověď ještě čekáte, jste se právě dočkali :-). Níže odpovědi: 


  • pobyt je pro 2 osoby a děti, balíček je kompromisem velkých slev, které právě zvýhodňují děti = dokonce zde jsme udělali velký kompromis ve věku dětí do 17ti let, neb jsem se domnívala, že takové pobyty tu budou minimálně a zpravidla nás navštíví rodiny s dětmi od 1–10 let, opak je ale pravdou a proto ty, kteří chtějí k nám vyrazit ve 2 bohužel musím zklamat, nemám pro Vás žádnou kompenzaci v podobě prodloužení pobytu, ale nabízím: 2 x BEZÉN NA VÍC = celkem 4 x a sladkost za děti Vás samozřejmě také nemine! :-). Jste tu dnes proto, že chcete nakupovat se slevou = výhodně, a pokud si balíček vypočtete v našich pultových cenách pro 2 OSOBY I TAK VYCHÁZÍ CENA VELMI VÝHODNĚ, proto líbí-li se Vám náš produkt, přijeďte a těšíme se na Vás, i takto budete nakupovat s výraznou slevou – děkuji za pochopení.


  • pokud přijedou na přistýlku dostpělé osoby, připlácí se na místě poplatek CZK 100,–/den.


  • Pro Dášu: 5 dětí jste pořešili přistýlkou v podobě zdravotní matrace na zem, může býti i řešením pro další případné zájemce.


  • vstup do bazénu, aquaparku lázní Aurora se slanou vodou je na 60 min.


  • Markéta: dítě, kterému je 17 samozřejmě akceptujeme :-)


  • pokud chcete být nocí více k zakoupenému produktu, po dohodě je samozřejmě možné prodloužení, i zde jsem pro Vás připravila speciální cenu=se slevou, protože si vážím Vašeho zájmu a již zakoupených pobytů. Dohoda je individuelní, volejte.


Děkuji všem za reakce a budu se na Vás moc těšit.
S přáním pěkného dne přátelsky zdraví
Klára Šašková
Darina Jírová

Dobrý den, je možné využít voucher jen pro dva dospělé a případně jedno 3-leté dítě? Pokud ano, jak se bude od toho odvíjet cena voucheru?
 Děkuji

Martina

Dobrý den, bylo by možné voucher použít pro 3 dospělé osoby? Děkuji za informaci

Dáša

Dobrý den, bylo by možné přijet v počtu 5 osob? Jsme 2 dospělí + 3 děti (3, 6, 8 let). Nebo kolik se připlácí za 3leté dítě? Děkuji

petr

Dobrý den.
Je uveden vstup do bazénu.
Tento je je neomezen ?…např. celé odpoledne ?
 děkuji

Slevomat

Dobrý den, vážení zákazníci,


volné termíny si prosím ověřujte a rezervujte přímo u Apartmánů Klaris. Rádi Vám zde na Váš dotaz odpoví :) Kontakty na hotel zní: 


Tel: 777 883 290
info@apartmanyklaris.cz


Děkujeme za pochopení.
Iveta Hubíková

dobrý den jak zjistím volné terminy ? děkuji

Markéta

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda platí nabídka také pro dítě, kterému bylo 17 let v červenci. Děkuji

Lenka Hrubá

dobrý den,přidávám se – také by mi stačil poukaz pro 2 dospělé – a kde zjistím volné termíny? Hodil by se mi konec září,začátek října. děkuji

Ivana

Dobrý den, ráda bych nabídku využila, pouze mi chybí ty 2 děti… :-) Nemáte nějakou modifikaci „pouze“ pro 2 dospěláky?

Slevomat

Dobrý den, Ivano,

nabídka je platná max. pro 2 osoby a 2 děti do 17 let. Kolik Vás pojede je na Vás :)

Hanka

Dobrý den, chci se zeptat, co když budeme jen dva. Cena bude stejná? Děkuji

Slevomat

Dobrý den, Hanko,


ano, na přesně tak. Voucher můžou využít maximálně 2 dospělé osoby a 2 děti do 17 let. Záleží tedy na Vás, kolik osob tento voucher využije :) 


Děkujeme za pochopení.
Renata

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda by bylo možné zakoupit poukaz pouze pro dvě osoby s nějakou další nabídkou masáží, prodlouženého pobytu o 1 den nebo s neomezeným přístupem do wellness centra,......? Dě­kuji

Lenka Baumlová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda by se dal koupit poukaz pro jednu osobu. Pokud by to šlo, zda by se pobyt prodloužil, atd. Děkuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru