Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Matrace Visco Baron s vrstvou paměťové pěny, 1+1 zdarma

SG Logistics, s.r.o. 452 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Petra Bradley

Je šance koupit si rozměr 130×200cm?Bohuzel zde není v nabídce.Potrebuji tvrdší matraci pravé 130cm širokou. dekuji.

Slevomat.cz

Dobrý den Petro, bohužel, tento rozměr není k dispozici. hezký den !

Jana

Dobrý den , je možné objednat 2 matrace , ale popřípadě každá jiný rozměr , nebo akce platí na 2 matrace stejného rozměru ? A je někdo kdo potřebuje jen jednu matraci ? Mě stačí jen jedna a druhou bych Vám na dobírku přeposlala .Stačí se jen domluvit .

Slevomat.cz

Dobrý den Jano,
akce platí na 2 matrace stejného rozměru, není bohužel možné mixovat rozměry. Hezký den !

Daniela

Dobrý den, když matrace dnes či zítra objednám a zaplatím kartou. Jaký bude termín dodání?

Slevomat.cz

Dobrý den Danielo, dodací termín je 10–14 dní od připsání platby. Hezký den !

Veronika S.

Dobrý den, chci se zeptat zdali je možné dostat matraci 180×200 cm do ložnice po točitém schodišti? Případně jak jsou tyto velké matrace baleny?Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Slevomat.cz

Dobrý den Veroniko, matrace jsou dodávány zkomprimované a stočené, konrétně tato v roli délky 180 cm a šířky cca 60 cm. Pokud nemáte ultra úzké schodiště, určitě projdete :-) Hezký den !

Veronika Oulehlová

Dobrý den,
pokud si objednám jednu matraci vel. 90×200, lze dostat druhou v jiných rozměrech?(80×200).

Slevomat.cz

Dobrý den Veroniko, bohužel, kombinovat je možné pouze stejné rozměry. hezký den !

Ivana Šírová

Dobrý den,objednala jsem si u Vás matrace Visco Baron,chci se zeptat-u návodu,jak s matracemi zacházet se píše,že matraci je potřeba 2 krát ročně otočit a ve švu matrace,že je umístěna výšivka se symbolem sluníčka,tzv.letní strana.Žádnou jsem ale nenašla,a je tedy toto nutné,anebo né.Jinak matrace vypadají suprově,už se moc těšíme,jak se na nich bude spát,děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den Ivano,
jedná se o univerzální pokyny a ty nejsou relevantní pro všechny matrace. Tato matrace nemá letní a zimní stranu. Otáčení je určitě vhodné proti proležení – ať už na opačné strany, tak otáčet hlava – nohy. Hezký den !

Lenka

Dobrý den, chci se zeptat, jaký druh roštu pod tuto matraci doporučujete – dočetla jsem se, že ideální by měl být lamelový. Je vhodný i polohovatelný lamelový rošt? (např. Tropico Polohovatelný lamelový rošt Double expert)? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den Lenko,
lamelový rošt je ideální – ať už polohovací, tak i nepolohovací. Matrace Vám bude dýchat a pružit. Hezký den !

Marcela Procházková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik je výška matrace, celková. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, 19 cm. Díky a hezký den !

Lenka Krausová

Dobrý den, ráda bych se informovala, zda-li je tato matrace vhodná i pro manžela, který má 115 kg nebo je raději vhodnější nějaká tvrdší. Děkuji Lenka

Slevomat.cz

Dobrý den Lenko,
výrobce uvádí nosnost 120 kilo, ale pro vyšší váhy bych spíš doporučila matraci Kokos z naší nabídky. Hezký den !

Radek Sandner

Už dorazily včera tak spokojenost.-)
A já teda nic necítím k dotazu nade mnou ani manželka, uplne normální voní jako jakákoliv jina nova věc.
Jdu se válet.

Jana

Dobrý den, cca před měsícem jsme zakoupili od této společnosti jinou matraci, se kterou jsme velmi spokojeni – oproti původní (již skoro 10 let staré..) se na ní konečně pořádně vyspíme a naštěstí nás nepotkal problém, který výše popisuje jiný kupující (že je cítit lepidlem apod). Chtěli jsme zakoupit i tuto, zatím ale zvažuji nákup právě kvůli tomuto problému – máte, prosím, i jiní podobné zkušenosti? Děkuji. P.S. Až na malý problém s dodací firmou jsme s matrací opravdu spokojeni.

Slevomat.cz

Dobrý den Jano, opravdu se nemáte čeho bát. Pokud jste na vážkách, ráda Vám pošlu print screen zákaznického hodnocení přímo z počítače. Pro bližší informace mě můžete kontaktovat osobně na eva.vihanova@slevomat.cz, matrace pro vás osobně vybírám a ručím za ně. Skutečně nemáme co skrývat. Z 52 hodnocení máme 49 pozitivních, jedno neutrální a jedno negativní. V záznamech evidujeme dvě reklamace, které souvisejí s pozdní dopravou, ani jedna nesouvisí s kvalitou. Děkuji a přeji šťastnou ruku při výběru :-) S pozdravem, Eva Vihanová, Slevomat

Šárka

Dobrý den,

je prosím možné matraci po objednání a zaplacení online někde osobně vyzvednout v bližším termínu než je uváděný? Termín doručení 26.5. je pro nás nevyhovující, matraci potřebujeme dříve.

 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Šárko. Bohužel to možné není, proto toto datum. Zatím sami čekáme na dodávku od prodejce. Děkujeme.

Karel

Petr
před 12 dny
Dobrý den,
zakoupil jsem si u Vás matraci Visco Baron a zajímalo by mě, z jakého materiálu skutečně je, nebo čím jsou jednotlivé vrstvy k sobě lepeny, protože ani po 5 dnech co ji mám doma se na ní nedá spát jak strašně něčím syntetických zapáchá. Ani ji namužu mít v pokoji a už ji dávám i na terasu vyvětrat, ale stále se na ní nedá spát. Je k ní nějaký certifikát o zdravotní nezávadnosti?
Děkuji za odpověď
Slevomat.cz před 10 dny
Dobrý den Petře, jsou použity pouze materiály evropské výroby, včetně lepidel. Zdravotní nezávadnost je 100% zaručena, neschválené materiály by se ani v EU nedaly vyrobit. Matrace a pěna obecně je vyráběná synteticky, proto mírný zápach je zcela v pořádku a časem vyvětrá. Zatím jsme nezaznamenali jedinou reklamace s tímto problémem. Pokud nejste spokojen, samozřejmě zboží můžete vrátit. hezký den !
¨
SLEVOMATE CO LŽEŠ, ŽE JSTE NEZAZNAMENALI JEDINOU REKLAMACI ?
MY SAMI JSME ZBOŽÍ NEJEN PRO TEN SMRAD CO JE Z MATRACÍ CÍTIT REKLAMOVALI OKAMŽITĚ , TAK TADY LIDEM NEVĚŠTE BULÍKY NA NOS, DOUFÁM ŽE OPĚT NEBUDE CENZURA JAK JE TO SLEVOMATU DOBRÝM ZVYKEM ! ! !

NELŽETE LIDEM PAK TO VYPADÁ ŽE JSTE JEN KLASIČTÍ ČEŠŤÍ PODVODNÍCÍ ! ! !
NEZLOBTE SE ALE NAPSAT JSEM TO MUSEL, PROTOŽE TO CO VÝŠE UVÁDÍTE JE LEŽ ! ! !

Slevomat.cz

Dobrý den, Karle. Bohužel konkrétní odpověď na materiál zjistíme až zítra, určitě dáme věděť. Samozřejmě ji můžete vrátit, samozřejmě nám přišly nějaké vratky do zákonné lhůty, ale konkrétní reklamace nikoliv. Matrace prodáváme již téměř rok a bedlivě sledujeme hodnocení, které je opravdu pozitivní.

Slevomat.cz

Dobrý den Karle,
firma Hilding Anders, výrobce matrací Tropico, se zaručuje, že všechny materiály použité na výrobu matrace jsou skutečně schválené pro použití v domácnosti z hlediska bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti. Jako leader českého trhu s matracemi by si rozhodně nemohli dovolit hazardovat se zdravím zákazníků. Jako vedoucí nákupu spotřebního zboží za toto zboží skutečně ručím, osobně jsem výrobu dodavatele několikrát navštívila a neshledala absolutně nic závadného. Určitá míra zápachu je normální, vzhledem k tomu, že pěna je syntetický materiál. Samozřejmě Vám zboží rádi vezmeme zpátky. Pro bližší informace mě můžete kontaktovat osobně na eva.vihanova@slevomat.cz. Na požádání Vám rádi poskytneme náhledy obrazovky s hodnocením zákazníků. Skutečně nemáme co skrývat. Z 52 hodnocení máme 49 pozitivních, jedno neutrální a jedno negativní. V záznamech evidujeme dvě reklamace, které souvisejí s pozdní dopravou, ani jedna nesouvisí s kvalitou. Děkuji a věřím, že nám nadále zachováte přízeň. S pozdravem, Eva Vihanová, Slevomat

Svetlana


Dobry den jak mam rozumet terminu „matraci

muzete vratit do 30 ti dnu v nepouzitem stavu“ ?

Slevomat.cz

Pokud matraci jen rozbalíte a vyzkoušíte, můžete ji vrátit.

Radek Sandner

Docela Vám to trvááá........

Slevomat.cz

O to si více užijete kvalitní spaní :-))) Víme a omlouváme se :-)

Radek Sandner

Matrace Visco Baron 80×200 cm 2 ks
Předpokládané dodání: 9. května

Uvedené datum se může změnit.

Vyčkejte prosím na zprávu o odeslání zboží. Přesný čas dodání vám telefonicky sdělí dopravce.


Hezký den,

ještě jednou děkujeme za nákup na Slevomat.cz. Opravdu si vážíme vaší důvěry.

Moc nás to mrzí, ale bohužel objednané zboží značky Tropico pošleme později, než jsme původně předpokládali. Nynější orientační doba dodání je 16. 5. 2014. O dodání či případné změně této doby vás samozřejmě budeme informovat.

Omlouváme se!

Protože chceme být maximálně otevření, rádi bychom vám objasnili, proč k tomuto došlo. Zboží u dodavatele před startem nabídky rezervujeme a domluvíme se s ním na předběžném datu doručení. Hned poté, co kampaň uzavřeme, objednáme přesné množství. Právě díky tomuto způsobu nákupu vám dokážeme týdně nabídnout tisíce nových produktů, a to za ceny, které jsou v tuzemsku nejnižší.

Vaše vyhlédnuté kousky putují do našeho skladu často přes celou Evropu nebo i přes půl světa. V ojedinělých případech bohužel může dojít k tomu, že se zásilka od našeho dodavatele na cestě k nám pozdrží.

Opravdu nás to mrzí, na zboží se vždy těšíme stejně jako vy. Jestliže k tomuto dojde, celou věc s dodavatelem řešíme a vyhodnocujeme pro budoucí spolupráci tak, aby k tomu již nedošlo.

Můžeme pomoci?

Pokud bychom mohli jakkoli poradit, napište nám prosím na podpora@slevomat.cz. Rádi vám pomůžeme také na infolince 840 140 240 v době Po–Pá 7:00–21:00.

S velkou omluvou

Váš Slevomat.cz

Anna Jedzoková

Dobrý den, minulou středu jsem objednala 2×matraci Visco Baron 90X200cm. Dnes jsem zjistila, že šíře plochy pro uložení matrací je 178cm (matrace budou uloženy vedle sebe), tedy o 2cm užší než požadovaný rozměr. Bude problém matrace zmáčknout o 1cm z každé strany? Případně bylo by možné změnit objednaný rozměr?
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den Anno,
tato malá odchylka by měla být naprosto v pořádku. Matrace je pružná. Hezký den !

Iva Nováková

Ještě jednou prosím:
1)Jaký je rozdíl mezi touto matrací Tropico Amazonia a druhou právě nabízenou matrací Tropico Visco Baron?
2)Té tuhosti nerozumím. Která je měkčí a která tvrdší?
3)A co znamená 2,5/4? Pro koho je 2,5 a pro koho 4?
4)Mají obě línou pěnu a z obou stran matrace?

Slevomat.cz

Dobrý den Ivo, hlavní rozdíl je ten, že Amazonie nemá línou pěnu a Visco Baron má (pouze z jedné strany). Amazonie má bio pěnu. Čísla znamenají stupeeň tvrdosti na pomyslné stupnici. T.j. 1 ze 4 je nejměkčí, 4 ze 4 nejtvrdší. 2,5 ze 4 je střední tuhost. Pro koho je jaká tuhost vhodná, záleží na osobní preferenci, obecně měkčí volí ženy a děti, tvrdší silnější muži, aby se nepropadávali. Jelikož obě matrace mají rozdílnou tuhost na každé straně, doporučuji pročíst přesně parametry u nabídky. Hezký den !

Iva Nováková

Dobrý den,
mám ráda měkčí matrace a línou pěnu. Má tato matrace línou pěnu z obou stran nebo jen z té tvrdší?

Slevomat.cz

Dobrý den Ivo, líná pěna je jen z jedné strany. Hezký den !

Prknová

Nikde jsem nenašla ceník ostatních rozměrů. Kolik stojí 120X200

Slevomat.cz

Dobrý den paní Prknová,
ceny najdete po rozkliknutí zeleného tlačítka Koupit. Matrace 120×200 cm stojí 3899,–
Hezký den !

Sylvie

Dobrý den,

zde v dotazech uvádíte, že životnost je 5 a více let, pokud se o matraci správně starám – tzn. otáčet. Máte tím na mysli otáčet pouze hlavu a nohy? Protože na druhé straně je jiná tvrdost a ta mi nemusí vyhovovat.

Děkuji za odpověď. S pozdravem
 Sylvie

Slevomat.cz

Dobrý den Sylvie,
ideální je otáčet i na druhou stranu, ale postačí i hlava / nohy.
Hezký den !

Zdeněk Zimčík

Zdravím…matrace na míru 150×180 je možná nebo jen uvedené rozměry?

Slevomat.cz

Dobrý den Zdeňku,
možné to bohužel není, je to atypický rozměr. Hezký den !

Miluška

Dobrý den,

je tato matrace vhodná i pro děti (ve věku cca od 4 let a výše)?

Předem děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den Miluško, ano, určitě !
Hezký den !

Petr

Dobrý den,
zakoupil jsem si u Vás matraci Visco Baron a zajímalo by mě, z jakého materiálu skutečně je, nebo čím jsou jednotlivé vrstvy k sobě lepeny, protože ani po 5 dnech co ji mám doma se na ní nedá spát jak strašně něčím syntetických zapáchá. Ani ji namužu mít v pokoji a už ji dávám i na terasu vyvětrat, ale stále se na ní nedá spát. Je k ní nějaký certifikát o zdravotní nezávadnosti?
Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den Petře,
jsou použity pouze materiály evropské výroby, včetně lepidel. Zdravotní nezávadnost je 100% zaručena, neschválené materiály by se ani v EU nedaly vyrobit.
Matrace a pěna obecně je vyráběná synteticky, proto mírný zápach je zcela v pořádku a časem vyvětrá. Zatím jsme nezaznamenali jedinou reklamace s tímto problémem. Pokud nejste spokojen, samozřejmě zboží můžete vrátit. hezký den !

Radka

Dobrý den,

bylo by možné dodat rozměr 1 × 90×200 + 1× 100×200? A jak příp.objednat? Dě­kuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Radko. Takto bohužel dodání možné není, pouze, jak je uvedené ve variantách.

Alena Kohoutová

Dobrý den,
koupila jsem si matrace visco Baron. V inzerci se píše, že je tvořena vrstvou zelené visco pěny a červené flexifoam pěny. Matrace ,které dorazily pod stejným názvem mají vrstvu červené a modré pěny.Dotaz – jaké jsou vlastnosti této matrace, která obsahuje asi jiné složení?Děkuji za odpověď

Mirka Bárová

Dobrý den Jano, ten původní dotaz ohledně potahu jsem psala já a dle mého názoru se jedná jen o chybku v odpovědi (záměna slov matrace a potah), takže podle mě se na dva díly při rozepnutí zipu rozdělí potah a ne matrace :-). Jestli to chápu správně, tak je zip kolem dokola matrace (na bocích matrace, je to na obrázcích vidět) a při rozepnutí můžete sejmout jen jeden díl a vyprat, abyste mohla mezitím spát na druhém dílu potahu. Ten pak sejmete po uschnutí toho prvního dílu potahu, vyperete a po jeho uschnutí oba díly zase zapnete k sobě. Je to taková vychytávka, abyste nemusela prát celý potah najednou, protože do uschnutí byste třeba neměla na čem spát. Pokud máte na čem spát přechodně a vejde se vám celý potah do pračky, samozřejmě můžete vyprat celý potah (oba dva díly) najednou.
Snad nám to někdo potvrdí a odpoví na nové dotazy, také by mě zajímaly rozdíly mezi těma dvěmi matracemi. Pěkný den. Mirka

Slevomat.cz

Dobrý den Mirko, děkujeme za vyčerpávající radu, vše potvrzujeme a dotazy již jsou zodpovězeny :-) Hezký den !

Jana

Dobrý den, můžete, prosím odpovědět na dotazy výše ohledně dodání matrace – ve stočeném stavu, zda při svlečení potahu se matrace rozloží opravdu na 2 ks a jaký je rozdíl mezi touto matrací a Tropico Scarlet? Mám zájem o tyto matrace, ale ráda bych znala i tyto odpovědi před dalším nákupem. Děkuji za odpovědi.

Slevomat.cz

Dobrý den Jano, matrace jsou stočené, nerozloží se matrace, ale potah (omlouváme se na nejasnou komunikaci). Rozdíl mezi Visco Baronem a Scarlet je v kostce následovný:
Visco Baron obsahuje vrstvu paměťové pěny, které je momentálně u našich zákazníků velmi populární (když si na ni lehnete, tak se do ní jakoby zaboříte – pěna se tvaruje teplotou těla). Jádro matrace Visco Baron je tvořeno z celistvé pěny Flexifoam.
U matrace Scarlet je použita výztuhová kokos-latexová deska (zajišťující o něco vyšší tuhost) a jádro je vyrobeno z recyklované pěny, což jsou malé kousky pěny pojené dohromady. Takové jádro je většinou těžší a tužší.
Obě matrace mají shodně vyšší střední tuhost, hlavní rozdíl vidím v té paměťové pěně.
Hezký den !

Petr Č.

Dobrý den. Prosím o info, zda je možné objednat matraci 90×210 a druhou klasickou 90×200? Třeba i za cenu setu té větší. Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře. Bohužel, odděleně je není možné zakoupit. Pouze dva ks se stejným rozměrem.

Patricia

Dobry den, chcela by som sa informovat o dlzke zaruky, niekde v popise to nie je spomenute, vopred dakujem.

Slevomat.cz

Dobrý den Patricie,
záruka je 2 roky. Hezký den !

Martina

Dobrý den,
chtěl jsem objednat matrace Tropico angelika, ale nabídka již vypršela. Bude ještě v nabídce? děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Martino, upřímně řečeno, nevíme :-( ohlas byl nízký, zřejmě budeme obměňovat produktovou řadu. Hezký den !

Pavel

dobry den, v nabidce tady na Slevomatu je i matrace Tropico Scarlet, kterou byste mi doporucili z techto dvou, nebo rozdil nepoznam a je to jedno? Preferuji spise tvrdsi matrace jako aktivni sportovec, umisteni na lamelovem rostu. Ted pouzivam zakladni latexovou matraci z Ikea vyska cca 12 cm, ktera je nic moc :)

Slevomat.cz

Dobrý den Pavle, Rozdíl mezi Visco Baronem a Scarlet je v kostce následovný: Visco Baron obsahuje vrstvu paměťové pěny, které je momentálně u našich zákazníků velmi populární (když si na ni lehnete, tak se do ní jakoby zaboříte – pěna se tvaruje teplotou těla). Jádro matrace Visco Baron je tvořeno z celistvé pěny Flexifoam. U matrace Scarlet je použita výztuhová kokos-latexová deska (zajišťující o něco vyšší tuhost) a jádro je vyrobeno z recyklované pěny, což jsou malé kousky pěny pojené dohromady. Takové jádro je většinou těžší a tužší. Obě matrace mají shodně vyšší střední tuhost, hlavní rozdíl vidím v té paměťové pěně. Někomu sedí, někomu ne. Hezký den !

Jiřina

Prosím o vysvětlení odpovědi na otázku, jak se svléká potah- níže odpovídáte na tento dotaz a píšete, že se matrace po snadném svlečení potahu rozdělí na dva kusy. Neumím si představit, jak to je to myšlené.Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Jiřino,
omlouvám se za nejasnou komunikaci – potah se rozepne kolem dokola a zůstanou dvě poloviny potahu, ne matrace. Hezký den !

Lucie Černá

Dobrý den,
jak jsou dopravovány matrace, ve stočeném stavu, jak je vidět na obrázku dole, nebo v plné délce?
Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den Lucie,
jsou zkomprimované. Hezký den !

Kamil Horák

POZOR ! ! ! MATRACE JSME SI KOUPILY ALE MUSELI JSME JE VRÁTIT, ZA KVALITU JSME SI OPRAVDU RADĚJI PŘIPLATILI.

DOUFÁM ŽE NEBUDE CENZURA NA SLEVOMAT.CZ NEBO ANO ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Kamile. Cenzury se bát nemusíte, ale určitě bychom rádi věděli důvody, které Vás ke vrácení vedly. Matrace prodáváme již téměř rok a opakujeme jejich prodej právě díky nízkému počtu vratek a pozitivního hodnocení. Jinak by se nám ani prodej nevyplatil, ale co je hlavní, nedělali bychom radost našim zákazníkům. Ale chápeme, že není člověk ten, který by se zavděčil lidem všem i právě proto nabízíme prodlouženou lhůtu na vrácení nad rámec zákona a to 30 dní. Mrzí nás, že jste s nákupem nebyl spokojen, ale věříme, že příště vše proběhne na jedničku a uděláme Vám radost něčím jiným.

Radek

Dobrý den,mám zájem o matraci 195× 85.Je možné si je někde v kameném krámě vyzkoušet? Dále jsem nikde neviděl délku záruky.Děkuji Radek

Slevomat.cz

Dobrý den, Radku. Vyzkoušet matrace není možné. Avšak do přodloužené lhůty 30 ti dnů není problém nepoužitou matraci vrátit. Děkuji.

Veronika Pastorková

Dobrý den, chtěla bych matrace pro mé prarodiče – 74 a 79 let. Jsou tyto matrace vhodné i pro seniory. Někdy leží i delší dobu. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Veroniko,
jsou, ale v případě seniorů doporučuji matrace spíš koupit v obchodě, kde si je mohou vyzkoušet – starší lidé si přece jen hůře zvykají na změny. Hezký den !

Martina

dobry den ,sla by objednat v akci rozmer 190/80 a druha 185/80 dekuji za odpoved

Slevomat.cz

Dobrý den Martino,
bohužel tyto rozměry není možné dodat. Hezký den !

Petr

Dobrý den,
jsem z Jablonce. Je možnost si matrace vyzvednout osobně a kde?

 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře. To bohužel možné není, je třeba je nechat zaslat. Děkujeme za pochopení.

Míla

Dobrý den, chci se Vás zeptat jestli se dá Vaše matrace použít i na manželskou postel s úložným prostorem. Z jedné matrace nám lezou péra, je třeba jí vyměnit. Ale na matracích jsou přidělaná péra na otevírání úložného prostoru.
Jde mi o to když se ty péra odmontují jestli ta matrace by tam šla položit. A jestli je nutné dávat pod matraci i lamelový rošt. Ten tam nemáme. Popřípadě jaké lamelové rošty nabízíte včetně ceny. Velikost jedné matrace je 90×200cm. Můžete mi prosím poslat odpověď i na email: mila02@seznam.cz
Moc děkuji za odpověď
Miloslava Špádová

Slevomat.cz

Dobrý den Mílo, nevím přesně, jaká péra jako podklad máte na mysli, každopádně matraci je nutné uložit na desku nebo rošt nebo jakýkoliv jiný hladký povrch, aby se matrace neničila. Lamelový rošt máme v nabídce tento – http://www.slevomat.cz/sleva/494823-cesky-lamelovy-rost-tropico-s-dopravou-zdarma
Pro matraci je ideální. hezký den !

Olga V.

Dobrý den, rozumím dobře, že za 50% slevu na 1 matraci, tj. koupit a 4 999,– Kč, dostanu hned za tuto cenu 2 ks? Nebo je to zase obchodní trik a za tyto dvě zaplatím pův. 10.000,– Kč. Já potřebuji pouze jednu, to si je mám dát na sebe, nebo proč je to tak nastaveno? Tzn. za 1 kus je vlastně 75% sleva?Díky. S podr.

Slevomat.cz

Dobrý den Olgo, když si rozkliknete zelenou šipečku „koupit“, uvidíte přesně, co dostanete. 1ks je možné zakoupit pouze jako dvoulůžko, jinak je třeba zvolit variantu 2 ks za 4999,– nebo 5999,– – podle velikosti. hezký den !

petra

Dobry den,prosim pekne je nejak mozne koordinovat datum doruceni?Nemohu byt kazdy den doma,ale vim dopredu terminy,v kterych to neni problem.S firmou Geis mam navic jen 1 zkusenost a bohuzel ne dobrou.Jinak bychom radi vasi nabidku vyuzili.

Slevomat.cz

Dobrý den Petro,
není problém se s Geisem domluvit: počkejte si na sms informaci, že Vám zboží bude následující den doručeno, a pokud Vám termín nevyhovuje, zavolejte na operátory Geisu a domluvte jiný termín. Zkoordinovat naložení zboží Geisu bohužel neumíme.
Hezký den !

Hana

Dobrý den,
kdybych vzala 4 x matrace 140×200 cm – byla by možná ještě nějaká množstevní sleva?
Děkuji za info.

Slevomat.cz

Dobrý den Hanko,
bohužel další slevu už neumíme poskytnout, může Vás to však posunout do věrnostního programu se spoustou výhod :-) hezký den !

Z.

Děkuji za vyčerpávající informace – viz níže. Z parametrů nejsem bohužel vůbec nadšená.

Slevomat.cz

Dobrý den,
samozřejmě matrace nemusí vyhovovat každému, ovšem je to naše nejúspěšnější matrace a hodnocení stovek zákazníků je více než pozitivní :-) Hezký den !

Karel Zeman

LIDÉ PROBOHA BUDU SE OPĚT OPAKOVAT:

RESPEKTUJTE JASNĚ ZNĚJÍCÍ PODMÍNKY V POPISU SLEVY, DĚKUJI KAREL ZEMAN

B. Hrubá, Plzeň

Dobrý den,
pokud by nám matrace nevyhovovala a vraceli bychom ji do 30 dnů, jakým způsobem by se to dělo? Nedovedu si představit, že bychom ji někam vezli, zvlášť když jde vlastně o dvě matrace (za stejnou cenu).
Za odpověď předem děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den paní Hrubá, matrace zabalíte nejlépe smršťovací fólií a pošlete je poštou k nám do skladu v Jablonci nad Nisou. Doufáme však, že budete spokojena :-) Díky a hezký den !

Z.

Dobrý den, prosím Vás, jak vysoká je vrstva paměťové pěny a o jaké hustotě (prosím o uvedení hustoty zelené i červené pěny)? Co za pěnu (PUR, studená, .....) je použito jako nosná pěna – ta bílá – a o jaké hustotě? Matrace je lepená? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den,
zde detailní informace od výrobce: 3D Rainbow (maximum užitných vlastností z každé vrstvy) ložná sedmizónová plocha se skládá z pěny Flexifoam® (červená) hustota 25 kg/m3 a paměťové pěny (zelená) hustoty 45 kg/m3. Celková výška vrstvy cca 4 cm, výška visco cca 1 cm, tj. výška červené vrstvy cca 2× 1,5 cm. Spodní část (bílá) s pěti zónami vlnkového profilu má hustotu 25 kg/m3; výška cca 14 cm.

Je nutno také zmínit fakt, že použité pěny jsou pěněny na tzv. vakuové pěnící lince, která je garancí stále kvality, homogenity a objemu všech pěn (oproti „obyčejným“ atmosférickým pěnícím linkám našich konkurentů).

Mirka

Dobrý den, mohli byste mi prosím vysvětlit co znamená, že má matrace dvojdílný potah a zvládne manipulaci s potahem i jedna osoba? Potah se může prát v pracím prášku a aviváži nebo bez aviváže? Bojím se, aby se praním neznehodnotily vlastnosti potahu. Jak často se doporučuje potah prát? Působí potah i proti roztočům? Děkuji, hezký den. Mirka

Slevomat.cz

Dobrý den Mirko, matrace má zip „kolem dokola“, takže není nutné, aby někdo matraci držel a někdo jiný z ní „servával“ potah, jak je obvyklé u jiných výrobků. Když celý zip rozepnete, máte dva díly matrace. Potah je dobré prát v gelu a aviváž nepoužívat. Prát jej můžete dle míry zašpinění :-) Proti roztočům působí do určité míry, doporučujeme použít i chránič matrace. Díky a hezký den !

RL

Dobrý den.
Jaká je tloušťka vrstvy paměťové pěny u této matrace?
Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den,
zde přikládáme detailní popis od výrobce. Hezký den přejeme !

3D Rainbow (maximum užitných vlastností z každé vrstvy) ložná sedmizónová plocha se skládá z pěny Flexifoam® (červená) hustota 25 kg/m3 a paměťové pěny (zelená) hustoty 45 kg/m3. Celková výška vrstvy cca 4 cm, výška visco cca 1 cm, tj. výška červené vrstvy cca 2× 1,5 cm. Spodní část (bílá) s pěti zónami vlnkového profilu má hustotu 25 kg/m3; výška cca 14 cm.
Je nutno také zmínit fakt, že použité pěny jsou pěněny na tzv. vakuové pěnící lince, která je garancí stále kvality, homogenity a objemu všech pěn (oproti „obyčejným“ atmosférickým pěnícím linkám našich konkurentů).

Yvonne

Dobrý den, vztahovala by se akce i na velikost 95×210. Je mi jasné, že by tam byl příplatek za jiný rozměr, ale bylo by to možné? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Yvonne, bohužel takto atypický rozměr nenabízíme. Díky za pochopení a hezký den !

Jarmila Dospivová

Uvedeny typ matrace se nenachazi v nabidce firmy Tropico
Pro srovnani ceny neni tento vyrobek nikde k nalezeni. Prosim o identifikaci vyrobku
Dospivova

Slevomat.cz

Dobrý den Jarmilo, matrace je vyrobena na zakázku pouze pro nás – Slevomat. Hezký den !

Daniel

Dobrý den,
mohli byste mi prosím poslat odkaz na matraci 160×200 na vašich stránkách? Nemohu ji dohledat. Děkuji mnohokrát

Slevomat.cz

Dobrý den Danieli, stačí rozkliknout zelenou šipku „koupit“. Cena je 4999,–
hezký den !

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru