Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1190 Kč za trvalé prodloužení řas revoluční technologií LASHES by abalico. Dokonale svůdný pohled se slevou 60 %.

Studio ABALICO České Budějovice  (mapa) 5 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Tereza

Dobrý den,


mám poměrně citlivé oči, chtěla bych se zeptat jak Vaši aplikaci snášejí alergici. Prodloužené řasy jsem už jednou měla, byly na mě moc těžké, známá mi doporučila „norkové řasy“, které jsou prý odlehčené. Dá se kupón využít na tento typ řas? 


Děkuji za odpověď.
Studio Abalico

Dobrý den Terezo,používáme různé síly i délky umělých řas a kosmetička je samozřejmě zvolí tak,aby vaše řasy zatěžovaly minimálně.

Renata

Dobrý den,
je to možné, ale také mají doplnění 3× dražší něž jinde. Kámoška koupila na slevomatu pokaz jinam a doplnění má za 300–400 Kč. Mají nějakou jinou speciální technologii?

Studio Abalico

Dobrý den Renato,pracujeme s firmou Abalico a kvalita lepidla a umělých řas,které používáme,se od levného materiálu odlišuje asi jako nový mercedes od 20let starého favorita.
Je to podobné jako s kosmetickým ošetřením,jsou studia,která pracují s levnou firmou a provádějí kosmetiku za 300kč a jsou studia,která zvolila kvalitnější firmu a ošetření může stát až 2000kč. Stejné je to s nehty,pedikůrou i kadeřnictvím.
Klienti by neměli koukat jen na cenu,jak je to v Čr zvykem,ale i na kvalitu materiálu,se kterou je služba prováděna.

Ivana

Na řasách jsem byla už i v jiných salonech a musím říci, že ve studiu Abalico je dělají jednoznačně nejlépe.

Slevomat

Dobrý den. Odkaz je v popisu dealu.
http://www.slevomat.cz/docs/5600-cenik-rasy-abalico.pdf
Dále potom k nahlédnutí na provozovně v ulici Plachého 25, České Budějovice.

Lenka

Proč zde nejsou odkazy na www.stránky Abalica? kde by si mohl člověk ověřit, že cena před slevou není jen vymyšlená?

Studio Abalico

Dobrý den Lenko,své webové stránky v současné době předělávám,nic­méně,můžete navštívit mé studio,kde jsou zcela veřejně vystaveny všechny ceníky s razítkem a IČ a tyto ceníky byly kontrolovány před uveřejněním nabídky i obchodním zástupcem firmy slevomat.
A k vašemu dotazu mohu ještě říci,že ani kdyby webové stránky byly v provozu,ceníky služeb tam nikdy nemám uveřejněné. Pracujeme se značkovou firmou a ceny odpovídají kvalitě výrobků a služeb,vždy je s naší klientelou předem konzultuji,ale na webu jsem je nikdy neměla.
Renáta Linhartová

Leona

Dobrý den, na Vašich stránkách jsem bohužel nanašla, kolik stojí následné doplnění řas, kolik pedikůra a manikůra, aby bylo možné spočítat si, z jakých cen jsou uvedené slevy. Děkuji

Studio Abalico

Dobrý den Leono,
doplnění řas 1190,kompletní pedikůra včetně permanentního lakování-1100kč,zpevnění přírodních nehtů včetně permanentního lakování-1670kč.

Ivana Zlochová

Dobrý den, kolik stojí potom pravidelné doplňování řas?

Studio Abalico

1190 kč,při zakoupení kuponu vám bude účtována 2krát 20% sleva-cena po slevě 950kč.

Nikola

Dobrý den,
mám úplně rovné řasy. Pokud bych podstoupila jejich prodloužení touto metodou, budu mít nakonec řasy stejně krásně natočené jako na ilustrační fotografii?
Děkuji :)

Studio Abalico

Dobrý den Nikolo,ano,řasy budou zatočené,protože umělé řasy lepíme delší než vaše přírodní a samy o sobě mají přirozeně zatočený tvar.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru