Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

6 nebo 15 kg špičkových grilovacích kokosových briket Kobri

4,4 / 5 www kokosové brikety (mapa) 164 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Petra Lohrová

Dobrý den,
právě jsem koupila voucher na 2×3kg briket. Mám cestu do Prahy mezi 3.-5.6., že bych si je vyzvedla osobně. Ale nyní po objednávce jsem si všimla, že mám voucher uplatnit do 28.5. Budu moct si to u Vás vyzvednout nebo si to musím nechat zaslat poštou?

Jirka Ondráček / Kokosovébrikety.cz

Dobrý den,
před koncem akce se prosím ozvěte na email ondracek(a)ko­kosovebrikety­.cz, pošlete číslo voucheru, které včas uplatníme a domluvíme se, kdy si brikety zvládnete vyzvednout.
Hezký den

Jaroslava Knejpova

Prosím můžete mi nějak vysvětlit jak je to s cenou uváděných briget???? Nějak se nemohu vyznat v té kalkulaci. Děkuji

Jirka Ondráček / Kokosovébrikety.cz

Dobrý den Jaroslavo, 3 kg balení stojí 179 korun. 2 balení (celkem 6 kg) v nabídce by tedy stála 358 korun. Po slevě 44% je možné zde na Slevomatu zakoupit za 199 korun. U 5 balení krát 179 korun je běžná cena 895 korun (celkem 15 kg), zde v prodeji za 497 korun.

Jirka

Dobrý den,

jaká je výhřevnost Vašich briket. Mám velim špatnou zkušenost s kokosovými briketami – sice hoří dlouho, ale teplota ji velmi nízká, tak pro grilování zeleniny. Steak se na nich udělat nedal.

 Děkuji

Jirka Ondráček / Kokosovébrikety.cz

Dobrý den Jirko,
nebylo by fér se vyjadřovat k jiným, než našim briketám a proto dva příklady za všechny. Kobri druhým rokem spokojeně používá ve svém grilovacím Land Roveru šéfkuchař Paul Day z restaurace Sansho a řeznictví Real Meat Society. Grilují steaky i burgery. Stejné zkušenosti potvrzuje i šéfkuchař Tomáš Levý z Cafe Fara.
Na steaky je dobré roztopit o něco větší množství briket. Dosáhnete dostatečného a dlouho trvajícího žáru.
Za kvalitou si stoprocentně stojíme. Vyzkoušejte Kobri a v případě, že nebudete spokojený, ozvěte se a jsem připraven vrátit peníze.
Fajn grilování :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru