Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Luxusní kolekce delikatesních pralinek nebo čokolád

Pralinkový CLUB Praha  (mapa) 1 322 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Bára

Dobrý den, měla bych zájem o kolekci čokolád Cru de Cao (3 ks – 150 g). Mohu si opravdu namíchat jakékoliv libovolné čokolády z této skupiny, tzn. ze skupiny Cru de Cao PURistique i COPPENEUR CRU DE CAO LIBERTÉE nebo vždy jen z jedné skupiny, tzn. buď s příchutí nebo bez příchuti? Děkuji za odpověď.

Pralinkový CLUB

Dobrý den paní Báro,
ano, samozřejmě si čokolády můžete namíchat. Vybírat můžete jak z Cru de Cao PURistique a Libertée.
Příjemné nakupování

Václav

Dobrý den, Chtěl bych vědět jestli pralinky a lámaná čokoláda jsou složeny převážně z hořké čokolády a jestli obsahují pouze kakaové máslo. děkuji

Pralinkový CLUB

Dobrý den pane Václave,
ne všechny pralinky jsou z hořké čokolády. Balení pralinek obsahuje i mléčnou a bílou čokoládu, stejně jako lámaná čokolády. Zřejmě Vás ale asi zajímá, zda čokoláda neobsahuje rostlinné tuky a ty opravdu neobsahuje. Pokud budete chtít produkty pouze z hořké čokolády, doporučujeme si je vybrat osobně v našem obchodě nebo na internetu – bohužel se na to nevztahuje sleva.

Misa

Dobrý den, nelze zaslat jinou cestou, třeba Česká pošta určitě by bylo levnější poštovné.chtěla bych zkusit čokoládu ,ale když přidám poštovné…děkuji

Pralinkový CLUB

Dobrý den paní Míšo,
bohužel, zásilky posíláme pouze firmou DPD.

Jan

Dobrý den, Chtěl bych vědět do kolika pracovních dnů od objednání mě příjdou pralinky. Děkuji

Pralinkový CLUB

Dobrý den pane Jane,
standardně posíláme pralinky do 2 dnů od zaplacení poštovného, snažíme se ale i dříve.

Livie

Dobrý den,
Je možnost si příchutě těchto pralinek sestavit podle sebe? Děkuji

Pralinkový CLUB

Dobrý den paní Livie,
bohužel pralinky z této akce si nemůžete sama sestavit. Jsou pro Vás již nabalené, ale věříme, že budete spokojena :-) Pokud si budete přece jen pralinky vybrat sama, můžete tak učinit v obchodě nebo v našem e-shopu, bohužel ne již se slevou.

Petr

Dobry den, Prosim Vas chtel by jsem vedet kde mohu zjistit cislo uctu kde mam poslat tech 125 kc za dopravu DPD. dekuji

Pralinkový CLUB

Dobrý den pane Petře,
číslo účtu je uvedeno při objednávce v e-shopu, při výběru dopravy (doprava DPD Slevomat). Jako variabilní symbol uveďte prosím číslo objednávky.
Děkujeme za nákup

Markéta

Dobrý den, objednala jsem si u Vás pralinky a moc se na ně těším. Zadala jsem vše podle pokynů a na faktuře mi byla poslána cena bez slevy.Je to takto v pořádku? Nevím zda jsem někde neudělala chybu. Moc děkuji

Pralinkový CLUB

Dobrý den paní Markéto,
po objednávce v našem e-shopu Vám přišla pouze objednávka. Na daňovém dokladu, který dostanete v obchodě spolu se zbožím bude samozřejmě uvedena cena bez slevy. Chybu jste neudělala, vše je v pořádku a budeme se těšit na Vaši návštěvu

Pavla

Včera jsem u Vás vyzvedávala košík lámané čokolády, vypadá nádherně. Neodolala jsem a koupila si tři pralinky jen tak a byly výborné. Určitě brzy zrealizuji další nákup. Děkuji za příjemnou obsluhu

Pralinkový CLUB

Vážená paní Pavlo,
moc děkujeme za pochvalu a budeme se těšit znovu na Vaši návštěvu

Lenka

Dobrý den, ještě dnes zaplatím přes GE Money bank. Pokud hned zítra odešlu objednávku, lze připravit k vyzvednutí v sobotu? Nejsem z Prahy, ale v sobotu budu mít cestu.
 Díky

Pralinkový CLUB

Dobrý den paní Lenko,
pokud u nás zboží zarezervujete přes e-shop do pátku (nezapomeňte zadat číslo voucheru), tak budete mít zboží určitě v sobotu připraveno.
Příjemné nakupování

Soňa

Dobry den, pred loni jsem u Vas vyzvedavala bonbonieru a byla jsem velmi prijemne prekvapena obsluhou, proto bych zde rada nakoupila znova.
Pokud zitra odeslu objednavku, kdy bude mozne si zbozi vyzvednout? Dekuji

Pralinkový CLUB

Dobrý den paní Soňo,
moc nás těší, že jste u nás byla spokojena.
Standardně pokud odešlete objednávku, do 48 se Vám ozveme zpět, že je zboží připraveno. Potom už je jenom na Vás, kdy si pro něj dorazíte.
Příjemné nakupování

Zdena

Hezký večer,



jak mohu prosím využít následnou slevu 20 %? 



Po zakoupení voucheru mohu nakupovat na Vašem eshopu se slevou 20 % a poté si osobně vyzvednout zboží u Vás v obchodě? 


Děkuji předem za odpověď
Zdena
Pralinkový CLUB

Dobrý den paní Zdeno,
děkujeme za dotaz. Je to přesně tak jak si myslíte. Zboží si vyberte v e-shopu a v prodejně při placení na něj dostanete 20%. Doporučuji vybírat ale v obchůdku, je tam momentálně spousta dobrůtek navíc :-)

Mirka

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jakým způsobem je zboží zajištěno proti poškození při přepravě? S dodáváním pralinek přes dopravní společnosti mám velmi špatné zkušenosti. Děkuji Vám za odpověď.

Pralinkový CLUB

Dobrý den paní Mirko,
pralinky jsou baleny v krabičce se speciální výplní. Každá pralinka má tzv. své místečko a je velice nepravděpodobné, že by jste zásilku obdržela poškozenou. Alespoň se nám to ještě nestalo. Kdyby jen přeci, máme pojištění, stačí se nám ozvat a škodu s vámi vyřešíme.

Martina Němcová

Dobry den, s ohledem na predchozi dotazy ohledne trvanlivosti – mluvite o zacatku letosniho roku, nejedna se o chybu??

Pralinkový CLUB

Dobrý den paní Němcová,
děkujeme za dotaz. Samozřejmě, že se jedná o chybu. Omlouváme se. Pralinky jsou absolutně čerstvé, vyrobené na zakázku pro tuto akci. Minimální trvanlivost je do 1.3.2013. Veškeré produkty firmy Coppeneur jsou bez konzervačních lá­tek.

Magdalena Skřivánková

V nabídce je koš 400 g i 1500 g – oba jsou za stejnou cenu nebo je třeba na ten větší uplatnit třeba 2 vouchery?

Pralinkový CLUB

Dobrý den paní Magdaleno,
koš s čokoládou 400gr stojí 360Kč, koš s čokoládou 1500gr stojí 1100Kč. V záhlaví je třeba rozkliknout nabídku a vybrat z možností.

Lenka

Dobrý den,
jak zjistím číslo voucheru, které Pralinkový klub požaduje zadat před ukončením objednávky, když voucher při objednávání ještě nemám? Na stránkách je uvedeno: „Způsob platby: Slevomat voucher – NUTNO ZADAT ČÍSLO VOUCHERU DO POZNÁMKY PŘI UKONČENÍ OBJEDNÁVKY!!!“

Děkuji za odpověď.

Pralinkový CLUB

Dobrý den paní Lenko,
voucher si musíte zakoupit přes internet u Slevomatu. Od něj po zaplacení obdržíte e-mail s uvedením čísla voucheru. Na našich stránkách v sekci e-shop vyberete zboží, dokončíte objednávku a do poznámky napíšete číslo voucheru.
Přejeme příjemné nakupování

Jarmila

Dobrý den, připlatek za dopravu lze přidat ihned k platbě za voucher? Děkuji za odpověď.

Pralinkový CLUB

Dobrý den Jarmilo,
platbu za dopravu bohužel není možné uhradit s platbou za voucher. Údaje k zaplacení jsou uvedeny při objednávce na našem e-shopu www.pralinkovyclub.cz

Aleš

Dobrý den,
u dárkového balení lámané čokolády je uvedena hmotnost 400 gr – je to hmotnost včetně dárkového koše nebo jen čistě čokolády?
Děkuji za odpověď

Pralinkový CLUB

Dobrý den Aleši,
hmotnost je uvedena bez dárkové koše, tedy čistá hmotnost čokolády.
Přejeme příjemné nakupování

Natalie

Dobry den, z Vaseho emailu jsem nepochopila, zda lze uplatnit clenskou slevu 20 % spolecne se slevou ze Slevomatu.

Pralinkový CLUB

Dobrý den Natálie,
při vyzvednutí zboží lze uplatnit slevu 20%. Slevy se nesčítají.

Martin Jelínek

Dobrý den,
jaká je minimální trvanlivost u 16 ks pralinek Coppeneur v dárkovém balení? Děkuji.

Pralinkový CLUB

Dobrý den pane Jelínku,
minimální trvanlivost pralinek je do 1.3.2013.
Přejeme příjemné nakupování

Radek Doležal

Dobrý den. Jaká je expirace zboží u koše s lámanou čokoládou? Bylo by možné u koše s lámanou čokoládou mít speciální požadavek na čokoládu bez příchuti (pouze hořkou a mléčnou, klidně za plnou cenu bez voucheru)?
Děkuji.

Pralinkový CLUB

Dobrý den pane Doležale,
minimální trvanlivost lámané čokolády je do 30.4.2012, při dodržování skladovacích podmínek. Bohužel lámaná čokoláda je vždy s příchutí. Pokud máte zájem o čokolády bez příchutě, doporučuji čokolády Cru de Cao Puristique. Určitě si nějaké vyberete. A pokud je budete chtít dárkově zabalit, pošlete nám krátký e-mail s telefonickým spojením, ozveme se Vám a domluvíme podrobnosti.
Přejeme příjemné nakupování

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru