Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

145 Kč za účinné fotoepilační IPL ošetření vybrané partie těla. Definitivní tečka za vašimi chloupky s až 78% slevou.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Contour up

Dobrý večer,
pro Hanku…počet voucherů xpočet ošetření a po pátém ošetření,pokud bude třeba máte záruku,že budou zdarma. 


pro Andreu…určitě si vouchery přineste,není problém. 


pro Janu…děkujeme:-)


přejeme hezký večer…studio Contour up
Jana

Proboha dámy, přečtěte si popis slevy vícekrát než něco napíšete. Souhlasím s paní Andreou. Myslím, že je to zde logicky vysvětleno. V tabulce je uveden počet voucherů na 1 ošetření dané partie. Jedno ošetření vám určitě stačit nebude, takže si to vynásobte počtem ošetření, které hodláte podstoupit.
Já osobně jsem podstoupila již více partií těla a mohu potvrdit, že přístroj opravdu funkční je a je naprostá pravda v tom, že potřebný počet ošetření vám nikdo dopředu neřekne. Podpaží mám ošetřeno 4× a zatím stále rostou, naopak třísla mám 3× a nikde nic, lýtka 1× a sem tam něco, stehna také 1× a zde zase rostou dál. Takže je vidět, že počet ošetření je opravdu rozdílný i mezi jednotlivými partiemi jednoho člověka.
Pro studio: děkuji, že jste, určitě pokračuji dál, a nenechte se zlomit
také díky za cvíčo, již brzy vyjdeme společně zase až na vrchol :-)

Andrea

Dobrý den,
chodila jsem k vám již minulý rok na podpaží také po akci na slevomatu,abych to vyzkoušela a jsem naprosto nadšená.Teď si chci koupit lýtka a třísla.
Z minulé akce mi ještě 3 kupony zbyly a pořád jsem ještě čekala jestli je budu potřebovat ,ale nemám tam už vůbec nic,tak se chci zeptat,když byly za stejnou cenu,jestli je mohu použít v této akci?
Jinak pokud mohu přispět do diskuze,tak jsem chodila se švagrovou a ta než byla naprosto spokojená musela absolvovat o dvě ošetření navíc než já.Takže je to určitě individuální a přijde mi to úplně logické.
Děkuji za odpověď

Hanka

Dobrý den!
Trochu nerozumím údajům v tabulce. Pakliže chci komplet třísla, tedy chci podstoupit celkem šest ošetření. Znamená to tedy, že za šest ošetření zaplatím 870,– ( = 6 voucherů), nebo za šest ošetření zaplatím (6*870,–) ( = 36 voucherů). Děkuji za odpověď

studio Contour up

Dobrý den,
pro Máju
…3 vouchery jsou na 1 ošetření obou podpaží
.....nevíme jestli Vám budou stačit 3×ošetření,ale je možné si potom dokoupit potřebné ošetření v ceně voucherů,více platit určitě nebudete. 


pro Mallory Knox
…vždy se s každou klientkou osobně domlouváme na ceně,pokud je potřeba více ošetření a klientka již nemá vouchery,ale nikdy jsme nedávali cenu větší než cena voucheru,děláme to takhle již po několikáté a rozhodně se snažíme vyjít klientkám maximálně vstříc a nepamatujeme,že by si musel někdo něco „vydupávat“.Problém odstranění chloupků není v tom,že přístoj je „neúčinný“,jak píšete,ale v odhadnutí počtu návštěv.To bohužel nelze dopředu odhadnout.Záleží v jaké fázi se chloupky nacházejí.Již jsme ošetřili velmi mnoho klientek a počet návštěv je opravdu individuální.
pro Vendy…počet voucherů na 1ošetření .......a pokud je potřeba opakovat ošetření ,tak po 5.ošetření jsou zdarma.....om­louváme se,ale nevíme,kde si protiřečíme 


Děkujeme a přejeme hezký den…studio Contour up
Mája Stoklasová Polívková

chci se zeptat co potrebuji ke kompletnimu odstraneni chloupku v popazi? zakoupila jsem 3 vouchery, jak mate uvedeno v tabulce. co kdyz 3 osetreni nebudou stacit(chloupku mam malo)? co potom? bude me to jeste neco stat kdyz to neni 5 a vic? dekuji za odpoved

Mallory Knox

Ráda bych vás varovala před nefér jednáním. Jejich ošetření je neúčinné a ani po 4 aplikacích jsem žádný markantní úbytek ochlupení nezaznamenala (a to patřím mezi ty šťastlivce co těch chlupů moc nemají!). Při telefonické konzultaci vám řeknou, že stačí kupóny na ošetření max. tři a další aplikace si zakoupíte za sníženou cenu jedině potom, co si dupnete a jasně se ohradíte proti podvodu.
Každopádně jejich přístroj je absolutně nefunkční, vyhozené peníze a zbytečné chvilky bolesti!

Klára

Tuto proceduru jsem již podstoupila a musím říci, že salon je prefektní a všichni v něm jsou velmi příjemní a ochotní. Bohužel toto ošetření přístrojem counture up mi vůbec nepomohlo a chloupky rostou dál.. :-(

Vendy

teda nevim, ale trosku si protirecite. Opravdu po patem osetreni jsou dalsi zdarma…tzn. ze dle tabulky kde je vic jak pet oseteni zbytek delate zdarma? to mi nejak nesedi.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru