Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1299 Kč za jazykové kurzy angličtiny, němčiny, italštiny, španělštiny a arabštiny v hodnotě 3600 Kč! Semestrální kurzy a 20 vyučovacích hodin se slevou 63 %.

3,8 / 5 AZ smart (2 pobočky) Praha  (mapa) 207 prodejů

Hodnocení podniku AZ smart

3,8 174×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz

Filtry
Recenze zákazníků
pavel
duben 2012
 5,0/5

výborný kurz arabštiny, skvělý lektor

Lenka
duben 2012
 3,0/5

Zajímavá zkušenost! Víkendový nalejvací kurz.

Anna
únor 2012
 3,0/5

Zřejmě jsem si vybrala špatnou úroveň, cvičení na mě byla příliš jednoduchá. Ale jinak hodiny byly velmi kvalitní a systematicky se probírala gramatika, kterou jsem si alepoň takto mohla zopakovat.

Martina
únor 2012
 5,0/5
Andrea
únor 2012
 3,0/5

Kurz byl fajn, jen mi prislo, ze jsme brali jeden den lekci cislo jedna a druhy tyden jsme brali lekci cislo 4, pak uz zase 7 a pritom jsme nestihali procvicit poradne ani jednu. Navic kdyz nejaky den odpadl treba kvuli prazdninam, tak uz vlastne nastala 2 tydny prodleva a pokud clovek chodi jen 1× tydne, tak je 14 dni opravdu dlouha doba. Ale spis jde o to, ze by bylo vhodnejsi zvolit castejsi vyuku nez jen 1× tydne, takze to nebyla chyba profesora nebo jazykove skoly.

Jitka
únor 2012
 3,0/5

Kurz nebyl špatný, ale asi by bylo třeba nějakých osobních rozřazovacích pohovorů, aby se vystihla přesně úroveň studenta.

Lydia
leden 2012
 3,0/5

opravdu škoda, že nebylo možné nahradit alespoň jednu hodinu… a zkuste podávat info o lektorech již před konáním kurzu, díky…

Radka
leden 2012
 1,0/5

Hrůza!!!! Voucher jsem uplatnila pro výuku anglického jazyka, při čtvrté dvouhodinovce byl již čtvrtý vyučující, což by tak nevadilo jako to, že se všicni vždy vrátili k první lekci, takže jsem přestala docházet, takže vyhozené peníze oknem :-(((

Zaneta
prosinec 2011
 3,0/5

celkem fajn, ale malo moznosti mluvit

Lucie
prosinec 2011
 1,0/5

Nakup dobry, za hezkou cenu.. Avsak ve skole moc spokojena nejsem. Kantori nic moc a vyuka v zidlych, kde se nedaji poradne zapisovat poznamky a sedet.. to by se jeste dalo prezit, ovsem znacny problem je uz pri vpusteni do skoly, do objektu.. hrozny problem, kdyz jste tam driv a kdyz nahodou chcete driv za ucitelem aby neco vysvetlil.. Je to beznadejny, protoze velice neprijemny a divny pan dole ve vratnici vas tam nepusti a musite nekde zbytecne stepovat..Pry je to na prani skoly, tak nevim.. ale je to hodne divny..

Anna
listopad 2011
 5,0/5

Kurz je pohodový. Komunikace se školou, recepcí i lektory je fajn. Sice nám lektorka porodila a máme jinou, ale obě jsou velmi příjemné. Cokoli potřebujeme vysvětlit nebo zopakovat, s ničím není problém. Školu můžu jedině doporučit.

Ikke
říjen 2011
 3,0/5

Příjemná domluva, ale nechápu tajnosti ohledně jména lektora, myslím si, že to je jedna z věcí, na které má zákazník nárok. Bohužel jsou kurzy velmi pomalé a pozvolné, doufala jsem v něco intenzivnějšího.

Deniska
říjen 2011
 5,0/5

Skvělá příležitost, za skvělou cenu.

Jiřina
říjen 2011
 1,0/5

příliš mnoho studentů, nelíbí se mi systém výuky kdy si povídáme s kolegama a nikdo nás neopravuje, jak v habešské škole, vzhledem k počtu studentů se dostanu ke slovu za hodinu a půl maximálně 1 nebo 2×, tady není šance něco se naučit. Nedoporučuji a nikdy bych se znovu do kurzu nepřihlásila!!!

Martin
září 2011
 1,0/5

Nekonečná fronta u vleku, žádné „krátké čekání“, jak je uvedeno na voucheru. Vybavení k zapůjčení nebylo k dispozici. I přes 2 navštěvy jsme voucher nemohli využít.

Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru