Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

149 Kč za DVĚ jakékoli pizzy dle vašeho výběru. Vypečená italská klasika v pizzerii Coloseum se slevou až 55 %.

4,2 / 5 Pizza Coloseum Brno  (mapa) 923 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Petr

"Dobrý den, Petře, na voucheru máte uvedené toto:



Pro zachování garance poskytnutí služby je nutná rezervace minimálně 7 dní předem a nejpozději 30 dní před ukončením platnosti voucheru " – škoda, že neplánuju na pětiletky, jinak bych určitě přišel :-) 


Samozřejmě se můžete rezervovat i den předem, ale volná místa již být nemusí ,–)
Eva

Proč když kliknu na odkaz Coloseum je zde jiný jídelní lístek (jiné ceny) než když kliknu přímo na odkaz Pizza

Honza

Mauky:
já rozhodně smůlu nemám, rád dám vydělat někomu jinému :-)

Coloseum Team

K dotazům :
K pizze lze objednat jakoukoli přísadu dle Vašeho výběru, přísady jsou v jídelním lístku včetně ceny.
Ke konzumaci v pizzerii je vhodná rezervace, předejdete komplikacím v případě obsazené pizzerie.
Samozřejmě lze předem telefonicky objednat a pizzy odebrat v krabici.
Vouchery lze čerpat od 14.9.

Eva Vinklerová

Já si nemůžu stěžovat – je to dle mého názoru nejlepší pizzerie v Brně. Na všech pizzách mají kvalitní suroviny – mozzarelu, prosciuto, pesto a pomodoro… žádné náhražky. Minule jsme si dali i dezert, pannacottu, a to bylo úžasným završením všech smyslů. Rozhodně koupi voucheru nepromeškám. A pro rýpaly – nejsem placená reklama, akorát nemám problém vyjádřit svoje sympatie.

Jana Pokorna

Dobry den, bylo by mozne za priplatek (treba 20kc) si dat jednu s carppaciem?:)
Jinak taky jsme byli na minuly voucher a musim rict, ze super! Vsem to doporucujeme, nejlepsi pizza, kterou jsem mela za posledni roky.

Pavel

Je mozne u tohoto voucheru, zavolat treba hodinu predem a objednat si 2 pizzy s sebou do krabice? Nebo je nutné je konzumovat v restauraci?

Slevomat

Odpověď partnera na tuto otázku naleznete níže.

Petr

Dobrý den, je rezervace předem nutná ?

Slevomat

Dobrý den, Petře, na voucheru máte uvedené toto:



Pro zachování garance poskytnutí služby je nutná rezervace minimálně 7 dní předem a nejpozději 30 dní před ukončením platnosti voucheru. 


Samozřejmě se můžete rezervovat i den předem, ale volná místa již být nemusí ,–)
Klára Macečková

Dobrý den, nebylo by po domluvě možné uplatnit voucher již v úterý 13.9.? Děkuji, s pozdravem

Slevomat

Dobrý den, Kláro, platnost voucheru je 14.9. ,–)

Veronika

Nejhorší pizzerie, jakou jsme kdy s přítelem navšítili!!! A nebylo to na voucher. Číšník na nás byl sprostý a když jsem si objednala tuňáka, tak mi donesli studenýho tuňáka z konzervy! Hnus a drahý… Číšníkovi jsme nechali aji tryngelt a pak za námi ještě vyběhl, že mu máme doplatit ještě 10 korun…Neju­božejší a nejhorší restaurace, co znám… a mimo to, ještě jednou jsme sem zavítali a to zcela omylem a číšnicí nám bylo řečeno ať si laskavě sedmeme k menšímu stulu, když jsme jen dva (samozřejmě jsme odešli)… No, úroveň vesnickýho burana!!! Taky moc neprosperuje…a víte jak se pozná dobrá restaurace??? Tak, že má plno a né jen plno v tom případě, že nabízí vouchery…jinak prázdno abída s nouzí, když jdu vždy kolem. No, ono to něco nehezkého vypovídá o tom, když podobnou akci dělali, když si člověk koupil lístek do kina ;-) a též prázdno…

Mauky

Honzo, to máte smůlu spíše vy :-))

Honza

Vzhledem k tomu, že jím jenom tuňákovou…mají smůlu, mě tam neuvidí :-)

Al

No obsluha vyborna to bych vzala s rezervou, nekdy se dlouho ceka, tu slevovou karticku vecne nemaj a ani neodpovidaji na maily, kdyz ji chcete, v nekurackym salonku maji hodne spatnou klimatizaci (prilis zima, prilis teplo) a nenatoci vam vodu z kohoutku, jak je zvykem v kazde jine kvalitni restauraci.

Fridolína Kudláčková

Škoda, že sleva není na všechno dle vlastního výběru. Koupila jsem voucher v minulé slevové akci a pak se mlátila do hlavy, že jsem jich nevzala více. Jídlo opravdu dobré, obsluha výborná… :-)

am

Přeji hezký den, jen mne zaujalo kolik vegetariánských pizz máte v nabídce. Načež jsem zaznamenal že u části z nich je složení dosti nevegetariánské… Asi by to stálo za opravu.

Lenka

Petře, oni nemají co opravovat. V textu je uvedeno, že sleva platí pouze pro pizzy do 169 Kč. Když se podíváte na jídelní lístek, zjistíte, že ony vyjmenované druhy jsou dražší, takže logicky se na ně sleva nestahuje. Akorát je tam pro jistotu vyjmenovali, kdyby někdo tu cenu přehlídl.

Věra Štěpánková

Je možno pizzu vzít domů? Děkuji Věra

Slevomat

Hezký den, pizzu je možné vzít si s sebou.

Petr

Prosim opravte si to, odporuje si to: „jakékoli pizzy dle vašeho výběru“ a „Nevztahuje se na pizzy: Al Carpaccio, Bufala, Tonno e cipolla, Calzone prosciutto crudo e mozzarella, Bresaola“

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru