Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1769 Kč za trvalé odstranění tukových buněk revoluční kryolipolýzou v hodnotě 8990 Kč. Zbavte se nežádoucího tuku se slevou 80 %.

SLIM & FIT Ostrava  (mapa) 240 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Michal

Dobrý den,


v nabídce uvádíte, že tato metoda není vhodná pro seniory. Je to nějak věkově omezeno? Může zákrok podstoupit 61 letá žena s mírnou nadváhou? 


Děkuji
S

Dobrý večer, samozřejmě, že vždy záleží na fyzické kondici jedince, výrobci přístrojů, předpokládají větší zdravotní riziko u starších osob např. vysoký krevní tlak, cukrovka…Pokud je osoba zdravá a nemá případné kontraindikace viz.www.slimfit.cz může toto podstoupit.V pří­padě jakéhokoli dalšího dotazu klidně volejte 603 32 38 38. Přeji příjemný zbytek dne Irena Váňová.

Andrea

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda mi bude stačit jeden voucher, mám problém se spodním břískem, které bych chtěla odstranit, myslím, že jinak nadváhou netrpím. měřím 160 cm a vážím asi 53 kilo.
Mockrát děkuji za odpověď.
 Andrea

SLIM-FIT

Dobrý večer, dle vašeho popisu míním, že jeden voucher vám bude stačit, po jedné aplikaci dochází k úbytku cca 30% tukové tkáně. Příjemný zbytek dne Irena Váňová.

Aleš

Dobrý den,


rád bych se zeptal kolik je potřeba voucheru na odstranění tuku ze spodní části břicha? Jsem sportovní postavy, bohužel v této partii se mi nedaří tuk odstranit, budou stačit 2 – pro dvě aplikace? Dále se chci dotázat, do kterého data je potřebu voucher uplatnit? 


Předem děkuji za odpověd a s pozdravem


Aleš
SLIM-FIT

Dobrý večer, vzhledem k tomu, že vás nevidím osobně, ale pokud cvičíte a dodržujete i pitný režim a životosprávu, soudím, že tukové zásoby na bříšku nemohou být velké, proto předpokládám, že budou stačit dva poukazy. Platnost poukazu je vždy vyznačena na hlavní straně Slevomatu u konkrétní slevy a u nás je to 29.2.2012. Příjemný víkend Irena Váňová.

Zdenka

Dobrý večer,
mám prosím dotaz.Chtěla jsem se zeptat,zda jde prosím i na zadech odtranit tuk asi víte,kde myslím.Zda potřebuji jeden,nebo dva ks voucheru.A na vntiřní stranu stehen,zda je potřeba také dva ks.Protože jsem byla dva roky zpět na kavitaci a žádný výsledek bohužel!děkuji hezký zbytek večera s pozdravem Zdenka

SLIM-FIT

Dobrý den, tuk na zádech pod lopatkami lze velmi dobře odstranit a je potřeba na každou stranu jedno ošetření tzn.2 wouchry a na každé stehno také po jednom kuse. Příjemný víkend Irena Váňová.

Monika

Dobrý den.Jsem štíhlé postavy,ale po dvou dětech mi zůstalo trochu spodní bříško a boky a vnější stehna.Chtěla bych se zeptat,kolik woucheru bych potřebovala na břicho a boky.A zda je tato metoda pro mě vhodná.A zda je vhodná při vnějších křečových žilách.Děkuji za odpověď.

SLIM-FIT

Dobrý den, jeden woucher vždy znamená ošetření jedné partie, na spodní bříško je 1 woucher, na každý bok tzn.2 wouchry. Pokud budeme ošetřovat tyto partie, křečové žíly nevadí. Příjemný víkend Irena Váňová.

Angel

Dobrý den,chci se zeptat…na partii vrchní hýždě, mi stačí jeden woucher?

SLIM-FIT

Dobrý den, poku myslíte partií vrchní hýždě boky nad hýžděmi?, tak musí být na každou stranu jedno ošetření tzn.2 wouchry. Příjemný víkend Irena Váňová

Břetislav Tomek

Dobrý den kolik poukazů bych potřeboval na zadek a vnější stehna, myslím pro přítelkyni :-D

SLIM-FIT

Dobrý večer, doporučovala bych vám ošetření pouze vnějších stehen a to jsou dva poukazy a ohledně ošetření zadečku mi prosím zavolejte 603 32 38 38 vysvětlím vám vhodnost či nevhodnost aplikace na určité partie těla…děkuji Váňová Irena.

Renáta Škorvagová

Dobrý den chtěla jsem se zeptat,jestli by mi pomohla Vaše metota jsem 5let po klasické liposukci a břicho mám hodně škaredé samé boule a samozřejmě jsem přibrala,byla jsem i na kavitaci ale paní mi tam řekla že to mám tuk na svalech a že mi už nic nepomůže,můžete mi pomoci děkuji

SLIM-FIT

Dobrý večer, obě metody jak kavitace tak i kryolipolýza likvidují podkožní tuk, který je nad svalem, paní pravděpodobně tím myslela, že máte tuk pod svalem. Nejvhodnější by bylo, pokud byste přišla na osobní konzultaci a zhodnotíme to společně a poté zvážíme nejvhodnější formu ošetření. Přeji vám příjemný zbytek dne Irena Váňová.

Milada Svobodová

Dobrý den,mám 64 let a bříško,pokud se nechám ošetřit,nebude mi viset kůže,je třeba další ošetření?Za odpověď předem děkuji.

SLIM-FIT

Dobrý večer, samozřejmě záleží na elasticitě vaší vlastní kůže, která již v tomto věku není tak elastická jako dřív, ale při vhodném ošetřování zpevňujícími přípravky se toto dá minimalizovat. Přeji vám příjemný večer Irena Váňová.

Eli

Dobrý den,


mám asi 20 kg nadváhu a tuk uložen hlavně ve spodním břiše. Koulik kuponů potřebuji. Stačí jeden? 


Děkuji
SLIM-FIT

Dobrý večer, jelikož jsem vás neviděla, nedovolím si zhodnotit kolik kupónů potřebujete, ale jeden je s největší pravděpodobností málo, zakupte alespoň dva kupóny. Přeji vám příjemný zbytek dne Irena Váňová.

Jana

Dobrý den, lze provést ošetření břicha a vnějších stehen najednou?

SLIM-FIT

Dobrý den, paní Jano, mezi ošetření jedné partie by měla být pauza minimálně sedm až deset dnů. S přáním hezkého dne. Irena Váňová

Magda

Dobrý den,


chtěla bych se zeptat jestli je před procedůrou nutné dodržovat nějaký režim jako třeba u kavitace hodně pít atd… a potom bych se chtěla zeptat mam asi 20kg nadváhu a chtěla bych to zhodit z těchto partii jako je břicho boky zaděk a stehna koulik voucheru budu potřebovat? 


Děkuji
SLIM-FIT

Dobrý den, paní Magdo, ano i u této procedůry je nutné dodržovat pitný režim, na jednu partii potřebujete jeden voucher, tudíž pokud chcete jít na bříško, potřebujete jeden na horní a jeden na spodní bříško, ale opravdu záleží na tloušťce tukové tkáně a na osobní konzultaci. S přáním hezkého dne. Irena Váňová

SLIM-FIT

Dobrý den,
záleží na množství tukové tkáně. Pokud máte větší bříško je lepší použít 2 aplikace (horní a spodní část). Popřípadě jestli chcete ještě boky, a nebo se můžete domluvit na osobní konzultaci. S pozdravem Irena Váňová

Blanka

Dobrý den, stačí jeden voucher na celé břicho nebo se musí břicho nasávat po částech (horní a spodní)?

Růža

Dobrý den,
mohu podstoupit kryolipolýzu i po císařských řezech?

SLIM-FIT

Dobrý den,
ano, můžete podstoupit kryolipolýzu i po císařském řezu. Irena Váňová

Martina Synovcová

Dobrý den, měla bych zájem o břicho a boky, stačí mi tedy 2 vouchery? Děkuji

SLIM-FIT

Dobré odpoledne, na břicho a boky potřebujete 3 vouchery. Příjemný zbytek dne Irena Váňová.

Martina

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Když mám revmatoidní artritidu, mohu kryolipolýzu využít???
A také kolik potřebuji voucheru na stehna??Děkuji

SLIM-FIT

Dobré odpoledne, revmatoidní artritida není v kontraindikacích a je možné provést aplikaci. Pokud chcete odstranit tuk na vnější straně stehen, tak vám stačí 2 poukazy. Příjemný zbytek dne Irena Váňová.

te

dobrý den,
je nitroděložní tělísko kontraindikace?

SLIM-FIT

Dobré odpoledne, nitroděložní tělísko nebrání v aplikaci. Příjemný zbytek večera Irena Váňová.

Jana

Chtěla bych vědět, zda je možné při dvou poukazech najednou ošetřit plochu celého břicha, nebo bych musela přijet dvakrát. Díky za odpověď.

SLIM-FIT

Dobré odpoledne, měly by stačit 2 poukazy a to jeden na horní část břicha pod prsy a pak na spodní část břicha pod pupíkem a to lze udělat najednou, ale je to časově náročnější a při objednání je nutné toto sdělit. Příjemný zbytek dne Irena Váňová.

Milena Hermannová

Dobrý den,zajímalo by mne na jakém principu ten přístoroj funguje. Zda se jedná o nasátí problémové partie nebo přiložení chladících destiček. Provádíte po ošetření i následnou lymfodrenáž?Děkuji Hermannová

SLIM-FIT

Dobré odpoledne, přístroj funguje na principu nasátí tukové vrstvy a následném zchlazení této tukové tkáně. Pokud budete mít zájem, jsme schopni vám lymfodrenáž poté provést.Příjemný zbytek dne Irena Váňová.

Jakub

>>> používáme přístroj pro kryolipolýzu Freeze Fat …
Dobrý den, kdo je výrobcem tohoto přístroje? Podle googlu se zdá, že Freeze Fat je hojně používáno jako obecný termín pro metodu, nikoliv pro konkrétní přístroj

SLIM-FIT

Dobré odpoledne, přístroj, který používáme nese název Freeze Fat. S přáním pěkného večera Irena Váňová.

Martina

Dobrý den, jsem štíhlá, nadváhu nemám (momentálně vážím 47 kg), ale trápí mě spodní břicho, které jsem nikdy nedokázala zpevnit, je tato procedura pro mě vhodná, nebo pracujete jen s větší tukovou vrstvou?

SLIM-FIT

Dobré odpoledne, dle mého mínění by byla pro vás lepší ultrazvuková kavitace, která na taková malá bříška:-) velmi dobře zabírá. Pokud budete mít zájem, domluvíme se na osobní konzultaci. S přáním příjemného večera Irena Váňová.

Naďa

Dobrý den,
nemám moc nadváhu (3–5kg), ale mám více tuku uloženého na břiše.Je tato metoda vhodná pro mne a stačí 1 voucher?
Děkuji.

SLIM-FIT

Dobrý den, ano tato metoda je pro vás vhodná a bude vám nejspíš postačovat 1 voucher. S přáním hezkého dne Irena Váňová

Monika

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, kolik nasátí obsahuje jeden voucher a jak velká plocha je nasávána. Děkuji

SLIM-FIT

Dobrý den, voucher obsahuje jedno nasátí, které zabere plochu cca 120 až 130 cm2, na vybrané partii se přikládá na plochu s největší hloubkou tukové tkáně, úbytek se pak rozprostře do stran. S přáním hezkého dne Irena Váňová

Alžběta Cachnínová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli vlastníte certifikát účinnosti a nezávadnosti FDA. Četla jsem článek, že tyto nabídky na slevových portálech jsou jen obyčejné kosmetické úpravy bez výsledku, Děkuji

SLIM-FIT

Dobrý den, certifikátu účinnosti a nezávadnosti FDA podléhají stroje určené jen pro americký trh. Stroj je zakoupen v Evropě. S přáním hezkého dne Irena Váňová

Lenka Smolíková

Dobrý den,
mám celkovou nadváhu asi 10 kg, zajímalo by mě, pokud bych zakoupila tento kupon, zda je možné věnovat se např. břichu a pažím, nebo to lze jen na jednu část těla. Děkuji, s pozdravem Lenka

Irena Váňová

Dobrý den, jeden kupon lze využít, jak jste napsala na jednu část těla, píšete že máte nadváhu cca 10 kg, myslím si, že tuková tkáň v oblastí paží, nebude dostatečná na použití této metody hubnutí, záleží zde na osobní konzultaci. S přáním hezkého dne

Jan

Dobrý den,
chtěl bych kupon koupit manželce jako dárek. Zajímá mě jestli je tato metoda vhodná i pro lidi s větší nadváhou. Kupon by nejspíš využila na břicho. V případě, že by tedy tato metoda vhodná byla, kolik kuponů je potřeba zakoupit na břicho? Manželka během těhotenství přibrala 28 kg. Nyní je již rok po porodu a nedaří se jí hubnout.

SLIM-FIT

Dobrý den, samozřejmě toto ošetření je vhodné pro lidi s větší tukovou vrstvou, ale nemohu vám bez osobní konzultace a zhodnocení rozsahu tukové tkáně říct konkrétní počet aplikací. Dle mého názoru by mohly stačit 2–3 kupóny. S přáním pěkného dne Irena Váňová.

Michael

Dobrý den, jako chlap mohu přijít pro odstranění tuku na briše?Jaká je riziko,že se tuk neodbourá,připadně rychlé vrácení do původního stavu

SLIM-FIT

Dobrý den, ano, ošetření je vhodné jak pro ženy tak i pro muže, zhruba 30 % tukových buněk v ošetřované partii se zlikviduje, pokud budete dodržovat zásady zdravého stravování, tuková tkáň se již neobnoví.

Slevomat

Dobrý den Michale, odstranění tuku je trvalé – cca 25 – 30 % hezký den

Anna

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jaký přístroj pro kryolipolýzu používáte a na kolik kuponů vyjde celé břicho + obě stehna.
Děkuji.

SLIM-FIT

Dobrý den, používáme přístroj pro kryolipolýzu Freeze Fat, počet kupónů závisí na rozsahu tukové tkáně a fyzické konstituci člověka, mohou vám stačit 3 kupóny.
Pokud potřebujete bližší informace, můžeme se domluvit na osobní konzultaci. S přáním pěkného dne Irena Váňová

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru