Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

399 Kč za trvalou epilaci obou podpaží. Krásná na pláži i při romantické večeři ve dvou. Dokonalá úprava se slevou 71%.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Andrea

Ivo, dekuji za radu, mrknu na to. Slysela jsem jeste o laserech nekde na Hluboke. Mate nektera z vas zkusenost odtamtud?

Iva

Rozdíl je popsán na stránkách „Institut plastické kosmetiky “.

Andrea

Váhám nad zakoupením voucherů, ale negativní zkušenosti v diskuzi mě celkem odrazují. Také bych se chtěla zbavit otravných chloupků. Nevíte jaký je rozdíl mezi depilací světlem IPL a opravdickým laserem? Co funguje lépe?

Lucie

Akce a ta cenová nabídka mě velmi lákala ale když jsem si přečetla zkušenosti tak do toho rozhodně nejdu.

Eva

I já mám velmi špatnou zkušenost. Absolvovala jsem 4 ošetření podpaží a bez jakéhokoli výsledku, chloupky rostou i nadále ve stejné míře jako před ošetřeními.
A musím podotknout, že ošetření rozhodně není bezbolestné.

Veronika

Také negativní zkušenost. 4× a nic:-/

vendula

dobrý den, bohužel patřím k těm, kteří mají špatnou zkušenost. zakoupila jsem tři vouchery, po druhé proceduře jsem si stěžovala, že nevidím účinek. slečna poté přidala na intenzitě přístroje, ale výsledku jsem se bohužel stejně nedočkala. po mé další stížnosti jsem se dozvěděla, že mám zavolat za 14 dní, kdy se tyto problémy budou řešit hromadně, ale že si budu muset pravděpodobně zakoupit další vouchery za plnou cenu. v žádném případě mi nebyla nabídnuta možnost reklamace.

Body and Face

Zdravím Vás.
Děkuji za reakce. Prosím zde zúčastněné, aby mi napsali emaily na info@bodyandface.cz s popisem průběhu ošetření a kontaktními údaji na Vás. Tyto ošetření se provádějí,aby měli účinek. Po ošetření přes 150 zákazníků z minulé akce a pouze 3 reklamací, jsem akci považoval za úspěšnou. Škoda tedy, že se ke mně Vaše negativní ohlasy dostali až nyní.
Děkuji. Hezký den.

Šárka

zdravím a připojuji se s negativní zkušeností, co se odstranění chloupků týká po 5 a 1 ošetření navíc nejsem s výsledkem spokojená, pokud se o nějakém výsledku vůbec dá mluvit. O definitivním odstranění si teda můžu nechat leda zdát. Napíši reklamaci a budu čekat na reakci firmy.

Jitka

Ahoj,
zakoupila jsem si 5 voucherů při minulé akci BaF a musím se přidat k ostatním, ani mě 5 ošetření nepomohlo. Dokonce jsme takto zakoupily 5 voucherů tři a nepomohlo to ani jedné, což je podle mě hodně velký neúspěch… Když jsem si dnes přečetla na Slevomatu větu: „Definitivní zastavení růstu chloupků po 3 – 5 ošetření“ tak po zkušenostech mých i dalších, které tady píšete, nad ní jen kroutím hlavou. Je tedy možné reklamovat? I když jsem zaplatila „jen 1995,–“ místo nějakých 7.000,– je to hodně peněz za nic… Díky za info

Lucka

Dobrý den,

bohužel musím jen souhlasit. Zakoupila jsem si 4 vouchery, s tím, že mám celkem chloupky světlé, bylo mi řečeno, že v tom problém není. Bohužel po 4. ošetření chloupky stále rostou, jsem z toho opravdu zklamaná. Vůbec žádná změna, jako bych vyhodila peníze do vzduchu :-((

Jana

Tak jsem z této slevy byla nadšená a chtěla jsem hned koupit vouchery. A bohužel ( spíše bohudík )jsem náhodou otevřela komentáře a to nadšení mne rychle přešlo. Chápu, že každé tělo působí na změny jiným zbůsobem, ale aby nereagovalo u tolika zákaznic způsobem žádným, to je hodně špatné hlavně pro propagaci takové služby. Tak NIC budu stále používat žiletku, tam je to jisté!!! i když jen na pár dní…ale lepší něco než vůbec nic!

Eva

Tedy, chtěla jsem si poukazy koupit, ale po těchto zkušenostech ostatních si to asi rozmyslím, když u tolika zákaznic to nefungovalo, navíc po 5 ošetřeních není záruka úplného výsledku..

Ivča

Bohužel i já se přidávám k ostatním, byla jsem na ošetření celkem 4× vždy po 4–5 týdnech a nic. Chloupky rostou dál. Při posledním ošetření byla zvýšena intenzita IPL s tím, že už to neporoste, ale jako by nic a rostou dál a ve stejné intezitě.

Marcela Nováková

Dobrý den,
tak jsem si myslela, že s negativní zkušeností jsem v tom sama a jen litovala zbytečně vyhozených peněz… :(
Proceduru jsem podstoupila 5×, z čehož mi jedna kosmetička dělala zákrok slabším výkonem a druhá silnějším. Na každého to asi působí jinak, ale jak to tu čtu, tak nevím kde BF vzali 95% spokojených zákaznic…
Chloupky mi rostou vesele stále, opravdu i po pěti ošetřeních… Jen mi bylo nabídnuto, že pokud by rostli dál, mohu si zakoupit další ošetření za plnou cenu, což mi opravdu přijde zbytečné. Škoda…i když prostředí mají velice příjemné…

Dana

Dobrý den,
bohužel se také musím přidat k většině. Absolvovala jsem 4 ošetření, ale chloupy stále rostly. Podstoupila jsem tedy 5. ošetření zdarma a ujištěním, že už chloupky neporostou, ale nedočkala jsem se žádné změny. Telefonicky jsem svůj problém řešila s BaF, kde mi bylo sděleno, že to budou řešit s vedením a že mám poslat na e-mail reklamaci. Napsala jsem tedy reklamaci, ale od té doby se mi nikdo neozval.

Gábina

Dobrý den,


jsem na tom stejně jako Pája (5× ošetření + 1× ošetření zdarma). Poslední ošetření jsem podstoupila před 2 týdny (chodím vždy po 4 týdnech) a zatím chloupky rostou zvesela dál :-( Ráda bych se zeptala, jak mám tedy nyní postupovat, když píšete, že neúspěchy by měly být řešeny :-) Slečna kosmetička mi při poslední návštěvě řekla, že mám podat reklamaci… 


Děkuji za odpověď a přeji hodně spokojených zákazníků :-) Gábina
Body and Face

Zdravím Vás.
S klienty, kteří absolvují ošetření bez konečné spokojenosti se to opravdu snažíme řešit. Pořídili jsme pro to i nový přístroj Kryotech,
http://www.epilla.cz/novaestetyc/?vyber=2h
který lokálně zchladí ošetřované místo a na epilačním přístroji se dají nastavit větší hodnoty. Ošetření tak nabírají větší účinnosti. Jelikož jsme při první akci prodali hodně ošetření. Je pro mě logické, že jsou i jisté neúspěchy. Které by měli být jako u Páji nadále řešeny. Narovinu a bez okolků říkám, že 100% spokojenosti dosáhnout nelze. Jelikož pracujeme neinvazivní metodou s lidským tělem. I tak se jedná o velice profesionální ošetření na velice moderních přístrojích. A ač možná nelze uvěřit, ale mnoho zákazníků odešlo velice spokojených. A veřte, že naší snahou je, aby jen přibývali.
Ošetření trvá rámcově 15–20 minut,dle připravenosti a informovanosti zákazníka.
Hezký den.

Kaja

Dobrý den jak dlouho trvá ošetření 1 podpaží?Kaja

Pája

Dobrý den, přidávám se k negativním zkušenostem-byla jsem 5× a chloupky rostou stále, nicméně jsem se na BaF obrátila s dotazem, co s tím, a bylo mi nabídnuto další ošetření zdarma. Tak jej mám nyní za sebou a čekám, co bude dál. Doufám, že nyní už chloupky opravdu neporostou, jinak by mě to dost mrzelo…

Any

Dobrý den,taky mám neg.zkušenost:o(ta­ky mi ve studiu říkali,že mám málo a celkem jemné chloupky )že to pujde parádně,mám za sebou 4 ošetření a chloupky rostou dál…tak aspon vím,že nejsem sama,rada bych aby tady napsali aj ostatní zkušenosti protože se prodalo už tenkrát mnoho voucheru,tak jak to tedy funguje???děkuji taky za postřehy…A.

Lucka

Z téhle slevy jsem byla úplně nadšená, okamžitě jsem si chtěla koupit 5 voucehrů, ale po řečtení těchto příspěvků jsem v rozpacích :-(

Míša

Dobrý den,
bohužel mám taky jen negativní zkušenost. Absolvovala jsem 4× ošetření v tomto studiu (přesně podle harmonogramu, který mi určili) a výsledek vůbec žádný. Asi tak měsíc byl klid, ale teď holím dál a mám pocit, že mi chloupky rostou podstatně více než před ošetřením.

Body and Face

Dobrý den.
Děkuji i za kritiku. Jelikož se jedná o ošetření těla a zasahuje se do běžného fungování organismu jsou výsledky stejně rozmanité jako jsou rozmanitá těla jednotlivých zákazníků.
Pokud bych měl odpovědět Anetě.
Opravdu stačí 3–5 a bohužel nikdo to není schopen předem odhadnout. Co se týká spokojenosti zákazníků jsme na cca 95%. U těchto nebo laserových přístrojů se počítá s tím, že u každého 10 člověka se vyskytne něco co zamezí dobrému průběhu ošetření.
Jako např. hormonální nevyrovnanost, vysoká schopnost regenerace organismu, nebo jen citlivá pokožka a nemožnost nastavit vysoký výkon u přístroje. Jelikož se u tohoto přístroje principiálně jedná o „zatavení“ vlásečnic vyživující vlasový kořínek. Je žádoucí např. jednou za rok na jedno ošetření zajít pro potlačení přirozené regenerace. Jelikož jak víte, pokud na svém těle vyloženě něco neamputujete, má tělo přirozenou schopnost se zahojit nebo obnovit.
Renáta a Kájina: Běžná praxe je, že když po druhém ošetření není vidět úbytek, ošetření se změní a stroj přenastaví na jiné hodnoty. Pokud jste byli ošetřeni u nás Vaše ošetření prověřím a napište mi tedy na info@bodyandface.cz .
Děkuji za zájem. Přeji pěkný den.

Markéta

Já jsem nedochodila ani ty tři, byla jsem dvakrát na lýtkách a skoro nic mi tam neroste. Jen na pár místech takové světlé a na to mi stačí asi tři tahy žiletkou… takže asi jak komu…

Kájina

Dobrý den,
bohužel souhlasím s Renátou. Taky jsem byla na podpaží 5× a nic se nestalo. Stále používám žiletku. Velmi mě to mrzelo, protože jsem se těšila jak budu mít pěkné hladké podpaží, jak se píše v článku. Taky jsem slyšela, že lépe funguje laser, ale ani ten není trvalý. Mám kámošku, která si ho nechala udělat. Je to asi 5 let zpátky a už se jí občas nějaký ten chloupek objeví. Chce to asi jednou začas zopakovat.

Renáta

Dobrý den, Anet,
asi to na každého funguje jinak…já byla totiž na podpaží 5×, na tříslech 4× a nepomohlo mi ani jedno :-( byla jsem z toho docela zklamana a smutna. A to mi říkali, že to půjde krásně, protože mám chloupků málo…takže by mě také zajímalo jak jsou na tom ostatní a zda jim to pomohlo? Popřípadě co jim pomohlo? Spíš asi laser? Přidávám se k Anet s děkovačkou.

Aneta Neumannová

Dobrý den,
stačí na úplně ošetření chloupků tři procedury?
Ještě se zeptám, jestli s tím má už někdo zkušenost, zajímalo by mě jestli je to fakt tak pravdivé a chloupky již NIKDY nevyrostou. Děkuji za odpovědi

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru