Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

289 Kč za celodenní rodinné vstupné do zábavního parku Bongo. Spousta prolézaček, skluzavek a nafukovacích atrakcí se slevou 51 %.

4,7 / 5 Bongo Brno  (mapa) 380 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Julie

to je podivuhodna diskuse. A co takhle leště lesbiske páry s dětmi, mimochodem vlastnimi?? A kde berete pravomoce kontrolovat občanky??? jste policie ČR? Píše se tu o zneužití slev a mezitím zneuživáte pravomoce , které vam nebyli dány… A co cizinci s pasem v cizim jazyce, taky přelouskáte zda to je RODINA… nebo k vám raděj nemájí chodit vůbec…

Ivana

Milane, někdy chtějí maminky ušetřit tatínky a vzít děti s kamarádkou a poklábosit … A vstupenka je drahá. Jsou rodiny, které si nemůžou dát peníze za normální cenu. Tak proto chtějí využít akce, ale bohužel nelze. Je hnusné, co píšete!!! Užijte si to !!!

Milan před 11 hodinami
! Narvaná hala ječícími dětmi ještě jde vydržet. Ale jako chlap říkám, že není nic horšího, než tlupa mamin a babiček a tetiček, které kvákají jedna přes druhou a já si tam připadám jako na Marsu. (nebo na Venuši vlastně.) Pokud je to akce na rodinné vstupné, tak to znamená mužskej, ženská a jejich děcka. Ježiš to těm feministkám tady nedochází, že někdo konečně udělal akci, kde bude super prostředí pro rodiny, či partnery? Držte se a hodně štěstí, vouchery jsem si koupil dva a konečně se nebudu u Vás cítit jak v nějakým pitomým dětským koutku, kde slyším jen samý řeči o plínkách, kojení a rozvodech.

Veronika

To je zvlastni u jedne odpovedi na nesezdany par odpovite a ted vam to sem primo nakopiruji:
„Dobrý den, omlouváme se, ale rodinná vstupenka je zvýhodněním pro rodiny, což vy v případě nesezdání nejste. "
a ve druhe otazce v podstate na to same,kdyz uz se par nesezdanych paru ozvalo,ze jsou rodiny i tak,tak odpovite:
"Dobrý den, opět stejný dotaz, pokud jste partneři, máte své dítě nebo své děti, jste bráni jako rodina. "
Zajimave,jak si sami protirecite a jeste nam tady jak "blbeckum“ vysvetlujete at se sami zamyslime nad tim,jak muzeme dokazat,ze jsme rodina,i bez manzelstvi,kdyz par radek nad tim nam napisete,ze v pripade nesezdani jako rodina brani nejsme… Asi by jste si v tom meli udelat poradek sami…

Bongo Brno

Dobrý den
Ještě jednou se omlouváme za nejasnosti kolem rodinného vstupného. Manželské páry s vlastními dětmi si definovat nemusíme. Ostatní páry – ať již druhy a družky nebo jiné spojení v dnešní době tak běžné – budou muset prokázat, že přicházejí se svými vlastními dětmi nebo dětmi, které jim byly svěřeny do pěstounské péče. Opravdu nejde o nic jiného, než o to, aby lidé tuto akci pro omezený počet návštěvníků na jeden voucher nezneužili.

Veronika

Dobry den,
docetla jsem se tady ve Vasi diskuzi,ze neuznavate jako rodinu druha a druzku,jak je to mozne???? Vzdyt v dnesni dobe je druh a druzka zakonem uznavany vztah!!

recepce Bongo

Dobrý den, nepochybně Váš vztah budeme brát také jako rodinu. Hezky si to užijte.

Míla

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, pokud bych chtěla tento kupón věnovat mé sestře která má syna se svým přítelem ale bohužel nejsou sevzatí ale jejich syn má stejné příjmení jako otec a sestra ho má uvedeného v OP bylo by možné této slevy využít? Pokud ne bylo by možné využít jednu babičku či tetu jako doprovod? Předem děkuji za odpověď.

Milan

Děkuji Bongo! Konečně se někdo k tomuto problému postavil čelem! Narvaná hala ječícími dětmi ještě jde vydržet. Ale jako chlap říkám, že není nic horšího, než tlupa mamin a babiček a tetiček, které kvákají jedna přes druhou a já si tam připadám jako na Marsu. (nebo na Venuši vlastně.) Pokud je to akce na rodinné vstupné, tak to znamená mužskej, ženská a jejich děcka. Ježiš to těm feministkám tady nedochází, že někdo konečně udělal akci, kde bude super prostředí pro rodiny, či partnery? Držte se a hodně štěstí, vouchery jsem si koupil dva a konečně se nebudu u Vás cítit jak v nějakým pitomým dětským koutku, kde slyším jen samý řeči o plínkách, kojení a rozvodech.

Světlana

Podle posledních novinek, které Bongo zavedlo (že děti nejsou v Bongu pojištění proti úrazu, že nesmí děti do Bonga bez dozoru rodičů-mám 3 měsíční miminko a nevydržím s ním sedět v tom hluku 5 hodin a čekat až se starší děti vyřádí, a teď tohle! nesezdaní rodiče jsou podle Bonga neúplná rodina, tak to je fakt vrchol. Ne děkuji, už k Vám nepůjdu ani zadarmo!!!

recepce Bongo

Děti v Bongu samozřejmě pojištěny proti úrazu jsou a to svou vlastní pojistkou, kterou jim uzavřou zodpovědní rodiče. Hala Bongo má také svou úrazovou pojistku pro případy, které se týkají vyloženě atrakcí. Takže prosím nešířit mylné info. Nesezdaní rodiče jsou jak jste již napsala nesezdaní, nicméně k nám do haly mohou se svými dětmi přijít. Pouze musí prokázat, že děti jsou jejich vlastní. Takže druhá mylná informace. Věříme, že naši zákazníci jsou natolik poctiví a chápaví, že se již na tyto dotazy ptát nebudou a není ani v jejich zájmu nás na recepci balamutit. S konečnou platností balamutí hlavně sebe.

Hynek

Dobrý den,

s partnerkou vychováváme moje dítě a nejsme sezdáni. Tedy podle „Bonga“ neúplná rodina. Dcera si myslí ovšem opak. Z toho co tady čtu je mi z Vašeho"rodinného" zábavního parku do breku. V tomto případě nemáme žádnou chuť do bonga jít.

recepce Bongo

Dobrý den, opět stejný dotaz, pokud jste partneři, máte své dítě nebo své děti, jste bráni jako rodina. Hala Bongo se chce pouze vyhnout zákazníkům, kteří chtějí nabídku jakkoliv zneužít. Přejeme hezký pobyt v Bongu!!!

Dana

Dobrý den,
chci se zeptat, chtěla bych vzít vnučky od dcery a přijít s nimi buď jen já nebo s manželem chápu, že je to pro rodiny, ale myslím, že v tomto případě by to nemusel být problém.

recepce Bongo

Dobrý den, ano i Vy jako babička s vnuky, případně i s Vaším manželem jste se svými vnuky rodinně spřízněni. Předpokládám, že myslíte např. dva vnuky od jedné své dcery a ne deset vnuků od pěti dětí. Bohužel pak by Vám na recepci řekli, že to již nelze. Pěkný pobyt v Bongu.

Aleš

Dobrý den,
chci se zeptat, nejsme s partnerkou sezdaní, ona má 1dítě z prvního manželství a já dvojčátka z předchozího vztahu.Je možné slevu uplatnit, pokud přítelkyně má syna zapsaného v OP, a já bych dcery prokázal rodným listem ?

Bongo Brno

Dobrý den, jak už jsme psali dříve, bohužel nesplňujete podmínky. Jediná možnost pro vás a to také pořád finančně výhodná, zakoupit 2 kupony a přijít společně, pak budete vpuštěni.

Jarda

Bongo má dost návštěvníků a nemá zapotřebí dělat slevové akce. Kdyby byla akce pro všechny, tak se tam nepohnete a neužije si to nikdo… nebo přijedete a zjistíte, že už mají plno.

Jana

Souhlasím s Jardou, že Bongo má zájemců dost, co jsme tam byli, bylo hodně naplněné nebo příjemně naplněné. Nechápu, proč se tady diskutuje o počtech lidí na rodinnou vstupenku. Princip je jasný, ať už je slevněná na slevomatu nebo ne. Musíme být partneři a mít jen své děti. Mám pocit, že všichni, kteří se tu ohání ´dětmi z předchozích vztahů a synovci a neteřemi, to nepochopili. Asi si nevšimli, že normálně se za tu rodinnou vstupenku platí 590 korun. Nechápu, co vůbec řešíte lidi?

Marie Veselá

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat pokud mám jen jedno dítě v občanském prukaze a to druhé ne,tak mi ho tam nepustíte,nebo stačí prukazka pojištění,nebo jak?Děkuji Veselá.

Bongo Brno

Zkuste popřemýšlet, jak pro Vás jednoduše prokážete, že jsou děti Vaše (např. průkazku VZP, zmiňovaný rodný list,..) a můžete slevu využít.

Světla

Tak to teda nechápu nejsem vdaná máme dvě děti každé má jiné přijmení a to jako mám pro jistotu brát rodný listy když je nemám v OP? To je komedie.

Bongo Brno

Dobrý den
Omlouváme se za komplikace, které tato akce přináší lidem v situaci jako vy. Určitě nechceme zpochybňovat to, že žijete jako rodina, ale věřte nám, že při podobných akcích i v normálním provozu se našlo tolik lidí, kteří zneužívali rodinné vstupné tak, že to pro nás bylo až likvidační. Proto jsme museli učinit toto opatření. V běžném provozu bez slevy stojí rodina 590Kč a dá se sem tam přimhouřit oko, ale za cenu pro nás 231Kč opravdu nemůžeme pustit do haly skupinu třeba 12 lidí jen proto, že tvrdí , že žijí jako rodina. Zkuste popřemýšlet, jak pro Vás jednoduše prokážete, že jsou děti Vaše (např. Vámi zmiňovaný rodný list) a můžete využít i tuto slevu.

Jitka

Chtěla bych se zeptat, jsem máma 3 dětí, budu muset něco doplácet nebo bude sleva platit pro všechny?

Bongo Brno

Dobrý den, pokud platným dokladem prokážete při vstupu, že jsou děti vaše je toto zvýhodněné vstupné právě pro vás.

Dáša

Česky právni řád nedefinuje pojem rodina.
Rodinu lze chápat jako malou skupinu osob, které jsou navzájem spojeny nejen manželskými a příbuzenskými, ale i jinými obdobnými vztahy a zvláště společným způsobem života.
Že nejsme v manželstvi neznamená, že nejsme rodina, zajímá mě,
jak budete zkoumat jestli dite je moje?Trvaly pobyt je pouze evidenční údaj, absolutně neznamená, ze osoba nemůže bydlet jinde. Jak se chcete branit v pripade podani trestniho oznameni z duvodu diskriminace?
To vysvětluje paragraf 402 Trestního zákona.Diskriminace určité skupiny lidi. Myslím, že touto „AKCÍ“ jste přišli o hodně příznivců, věřím, že nejsem jediná, koho jste zklamali.Jen proto, že nemám v OP „vdaná“, jsem něco míň a moje rodina není rodinou? Doporučuji vzít si příklad z Rodinných pasů, tam je to jednoznačně dané a tím pádem nenapadnutelné.Měla jsem za to, že jste tu pro děti. Omyl.

Bongo Brno

Dobrý den
Máte pravdu, jako rodina se dá žít i bez manželství. Z důvodu velmi častého zneužívání rodinného vstupného ze strany nepoctivých lidí jsme byli nuceni přistoupit k občasné kontrole OP nebo jiných dokumentů. V případě nesezdaných párů je kontrola samozřejmě obtížnější, ale určitě se dá vždy najít jednoduchá cesta, jak dokázat, že děti jsou opravdu Vaše (rodný list, jiný dokument,… podoba :-)) V běžném provozu bez slevy stojí rodina 590Kč a dá se sem tam přimhouřit oko, ale za cenu pro nás 231Kč opravdu nemůžeme pustit do haly skupinu třeba 12 lidí jen proto, že tvrdí , že žijí jako rodina. Děkujeme za pochopení!

Viki

Dobrý den, žijeme s partnerem ve společné domácnosti, nejsme sezdaní, ale máme spolu dítě a z prvního manželství mám druhé dítě. Můžeme v tomto případě využít rodinné slevy?

Bongo Brno

Dobrý den, omlouváme se, ale rodinná vstupenka je zvýhodněním pro rodiny, což vy v případě nesezdání nejste.

Bongo Brno

Omlouváme se, ale nabídku prarodič a vnoučata vzhledem ke zkušenostem neuveřejníme. Občas se dřív stalo, že přišli prarodiče a měli s sebou 6 vnoučat. Vzhledem k tomu, že nás nedotoval ani nedotuje MmB ani EU a ani nikdo jiný, nemůžeme si dovolit vstup SKOROZDARMA pro všechny dovolit.

Marta P.

Dobrý den, nejsme s partnerem vzití, ale žijeme společně s našimi dětmi, partner má vlastního syna 9 let, já dceru 7 let, platí sleva i pro nás? Děti nejsou společné, ale naše :-) V OP máme jiná bydliště, nevadí?
Děkuji za odpověď

Bongo Brno

Dobrý den, omlouváme se, ale rodinná vstupenka je zvýhodněním pro rodiny, což vy v případě nesezdání nejste.

Ivana

Dobrý den, mohu na tuto akci vyrazit jen sama se dvěma dětmi? Píšete, že je to akce pro celou rodinu, ale pokud jsem s dětmi sama?
Děkuji za odpověď.

Bongo Brno

Dobrý den, můžete.

Kepáková Eva

Dobrý den, tak si myslím, že tato sleva opravdu není dobrá reklama, jelikož znevýhodňuje neúplné rodiny bez otce, např.maminku se třemi dětmi, počet celkem by byl stejný, nebo prarodiče, kteří by s vnoučaty šli jistě také a dvě maminky každá se svým dítětem apod. Bohužel :-((

Bongo Brno

Dobrý den, mýlíte se!!!
Osobně si myslím, že je to velká podpora pro rodiny a to i s dětmi v pěstounské péči nebo pro neúplné rodiny. Pokud přijde jen jeden rodič s 5 dětmi bude mu vstup samozřejmé umožněn na tuto vstupenku, stejně jako v běžném provozu.

Sylva

je skoda, ze nepustite na zvyhodnene vstupne, bratrance + sestřenice. hlídáme si často se sestrou děti navzájem a tímto by jsme sfoukly dvě mouchy jednou ranou :o)) – no škoda, třeba se dočkáme slevy na osoby např. 2 dospělí + 2 děti a více. no jen návrh pro příště :o))

Bongo Brno

Děkujeme za návrh :o)

Pavla

Dobrý den, mám dárkový poukaz, pokud jej uplatním a koupím si takto 2 vouchery, je možné, aby jeden ze zakoupených voucherů byl pak využit jinou sobou a jejím vlastním dítětem?Děkuji za odpověď.

Bongo Brno

Dobrý den, voucher má platnost od 12.9. do 25.10., můžete přijít kdykoli v tomto termínu.

Kamila

Pokud je dítě v pěstounské péči, tudíž nemá stejné přijmení jako ostatní děti, bude vpuštěno na rodinnou vstupenku?

Bongo Brno

Dobrý den, pokud to prokážete platným dokladem bude vpuštěno.

Ivana

Děkuji Vám za odpověď. Myslím, že takto přijdete o hodně zákazníků.

Bongo Brno

Dobrý den, toto je běžná praxe i v běžném provozu, tato informace je uvedena v letáčcích i na internetu, není to žádná novinka. Rodinným vstupným se snažíme zvýhodnit skutečné rodiny, zvlášť teď v září mají spoustu výdajů se školáky a proto je tu tato akce.
Doufáme tedy, že se i po této akci k nám budou návštěvníci dál rádi vracet.

Robert

Do kdy musím uplatnit voucher. Mám čas např. do konce roku? Prosím o případnou odpověď na robert.knebl@seznam.cz pokud to nepůjde, tak aspoň zde. Děkuji. Robert Knebl

Bongo Brno

Dobrý den, platnost voucheru je omezena do 25.10.2011.

Veronika

ještě bych se prosím chtěla zeptat zda by jsme mohli jít já a moje maminka s dětma
Děkuji Veronika

Bongo Brno

Dobrý den, ve vyjímečných případech umožníme vstup prarodiče (babičky nebo dědečka) s jedním z rodičů. Děti však musí být vaše vlastní, nikoli vnoučata prarodičů.

Veronika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda na vstupenku můžeme přijít pouze o víkendu nebo kterýkoliv den?
Děkuji Veronika

Bongo Brno

Dobrý den, můžete přijít o víkendu i ve všední den, rozdíl v ceně vstupného však nemůžete na Bongo Brno nárokovat.

Ivana

Dobrý den, je možné vzít dítě i když není moje. Např. bratra a jeho kamaráda? Máte tam napsané vlastní dítě … tak nevím jak to mám chápat.. Děkuji Ivana

Bongo Brno

Dobrý den, rodiče a jejich vlastní děti, tzn. táta a máma a jejich děti (dcera či syn). Bratrance, sestřenice a kamarády na toto zvýhodněné vstupné nevpustíme. Kdykoli můžete být recepční vyzváni k prokázání totožnosti dětí.

Petra

dobrý den, múžou voucher vyžít dvě maminky a dvě děti do tří let?nebo je jen pro rodiny?děkuji

Bongo Brno

Dobrý den, vstupné je definováno jako vstup pro 2 rodiče a jejich vlastní děti. Dvě maminky a děti od každé z nich nebudou na vstupenku do haly vpuštěny.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru