Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pronájem kánoe i koloběžek až pro 3 osoby

4,8 / 5 SUNDISK Family Malá Skála  (mapa) 705 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Andrea Svitáková

Hlavně si sebou nezapomeňte občanský průkaz (kdy lze zapůjčit, kde rezervovat, co sebou víme, ale že máme přibalit doklad totožnosti, to už nikdo neupozorní).
Jinak kánoi mi nebyla půjčena. I přes to si uplatnili u slevomatu voucher, který jsem nevyužila a mohla bych do června´14.
Trošku neseriózní jednání.

Žlutá plovárna - Aleš Zemín

Dobrý den,
o této situaci vím, je to nepříjemné. Zde je vysvětlení a návrh řešení.
Zapůjčení lodi začíná ověřením a následným uplatněním voucheru. Hodnota kanoe přesahuje 20 000,–, nevybíráme zálohy, máme jedinou podmínku – 2 doklady. Je to logické a není potřeba to dál rozebírat, toto je nadstandardně benevolentní postup.
Pokud byl voucher uplatněn a loď jste nedostali, rádi vám ji zapůjčíme, jen si sebou příště vezměte doklady. Abyste měla jistotu, můžete provést rezervaci přes můj email – ales.zemin@sundisk.cz.

Vzniklá situace mě mrzí, příště s doklady a úměvem…

Andrea

Dobrý den,
máte volnou kánoi 26.4. nebo 27.4. v 10:00 Malá Skála – Dolánky.
 Děkuji

Žlutá plovárna

Dobrý den,

máme dostatek volných lodí na oba dny.

Hezký den

Martin Martin

Dobrý den,
když budeme 2 dospělí a 2 děti (4/7) dá se použít 1 kánoe a 3 koloběžky? 4-leté dítko se vejde s dospělákem na koloběžku?
Děkuji za odpověď.

Žlutá plovárna

Dobrý den,

je to individuální, ale obecně se dá říct, že ano.

Hezký den,

Jana

Dobrý den, je možné někde ubytování? Vzali bychom to jako celkový výlet, přes den na lodi, v klidu přenocovat a druhý den se vracet domů. Děkuji za odpověď.

Žlutá plovárna

Dobrý den,

nabízíme tato ubytování http://www.zlutaplovarna.cz/cs/sluzby/ubytovani-mala-skala.html, napište termín, pokud bude volno, rádi vás ubytujeme.

JH

Dobrý den, do kdy je možné rezervovaný termín zrušit např. v případě velmi špatného počasí? Díky

Žlutá plovárna

Dobrý den, pokud nebudete moct uskutečnit výlet z důvodu špatného počasí budeme hledat jiný termín, v případě, že už to bude na konci platnosti voucheru a jiný termín nenajdeme, budete hledat řešení se Slevomatem.

jap

Dobry den, mohu se zeptat, jak se dvema detmi 9 a 11 let? Syn na vode jeste nikdy nebyl, dcera jako mala 1×. Muzeme jednu kanoi, nebo je treba 2? Jen, abychom zvladli :-) .

Diky, Jana

Žlutá plovárna

Dobrý den,

určitě to zvládnete a řekl bych, že i na jedné kanoi, je to ale hodně individuální. Většina rodin takto jezdí. Hezký den ze zasněžené Malé Skály :-).

Petra

Dobrý den, jeli bysme 2 dospělí a 1 dítě (4 roky). Měli bychom zájem pouze o kánoe. Jakým způsobem je možné se dostat zpět na Malou Skálu když bychom vystoupili v Dolánkách…

Žlutá plovárna

Dobrý den,

zpět můžete jet třebas vlakem, zastávka se jmenuje Dolánky u Turnova a je cca 1 km od místa vysedání. Doporučují nechat auto v Dolánkách a vyjet vlakem na Malou Skálu, pak už nemusíte řešit v kolik vlak pojede a zda ho stíháte nebo ne. Další variantou je, že vám zdarma převezeme do Dolánek vaše kola. Případně se dá naplánovat krásný výlet třeba přes Kalich a Suché Skály…nebo opačně ráno výlet a k autu na lodi ;-), je tu krásně a možností nespočet.

ŠtěpánkaK.

Dobrý den, chtěla bych se pozeptat zda je jízda na kánoii a po té i na koloběžkách nějak časově omezena, pojedeme s dětmi a chceme si to užít!
Také by mě ještě zajímalo jak dlouho voucher platí, chci to jako dárek na červen k narozeninám? Dě­kuji

Žlutá plovárna

Dobrý den, voucher platí od 19. 4. 2014 do 30. 6. 2014 a není možné jej prodlužovat. Časově je jízda z Malé Skály do Dolánek omezena 4 hodinami, bez problémů se dá zvládnout za 2 a jízda na koloběžkách 2 hodinami – je to 8 km a ty zaberou max. 1 hodinu…jsme normální, nebojte se, že vám budeme kvůli 30 minutám kazit den. Hezký den z Čekého ráje

Martina

A kdybychom se nechtěli mačkat:-), tak se dá zvládnout řízení kanoe v 1 dospelím a 1 dítěte?

Žlutá plovárna

…bez problémů dá.

Martina

Dobrý den, když budeme 2 dospělí a 2 děti (5/7let) musí se vzít 2 kanoe je to tak? Je to pak pro jednoho dospěláka s malou dětskou pomocí možné sjet?

Žlutá plovárna

Dobrý den,
to by bylo pro nás ideální, ale pravda je, že vám stačí jedna kanoe pro 3, která je v ceně. Děti si sednou na prostřední sedačku vedle sebe, budou mít vestičky a budou v klidu plout :-).

Jana

Dobrý den,
je možné udělat výlet obráceně, přijet do Malé Skály, sjet řeku a pak se na koloběžkách vrátit do Malé Skály? Přijeli bychom vlakem a takto by to pro nás bylo výhodnější.
 Děkuji

Žlutá plovárna

Dobrý den,
jak budete chtít, důležité je to zdůraznit při rezervací lodí a koloběžek. Mějte se

Jana Kmochová

Dobrý den, rádi bychom začínali na Malé Skále lodí. Je možné voucher použít pro kombinaci lodí do Dolánek a pak na kolobrndách zpět? Díky.

Žlutá plovárna

Dobrý den,
je to možné, vše je na naši domluvě, přihlaste se o změnu při rezervaci.

Renáta

Dobrý den, chci se zeptat zda se za proškolení připlácí, přip. kolik? Nikdy jsem řeku nesjížděla. Může s námi na kánoi i pes? Děkuji :)

Žlutá plovárna

Dobrý den,
zda s vámi pes pojede, záleží jen na něm, my vám budeme jen fandit, ale zakazovat to rozhodně nebudeme. Pokud vám bude stačit krátké zaškolení, při kterém vám povíme, jak se správně drží pádlo, jak udržet loď rovně a jak se nepřevrátit, tak to mají všichni naši klienti v ceně, stačí si jen říct. Pokud byste chtěla vodáckou školu, tak se jedná o jiný program a musela byste si jej zarezervovat samostatně.
…berte psa a bez obav přijeďte na Žlutou plovárnu, postaráme o plynulost vašeho výletu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru