Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vstupy do lanového centra Ziptrip v areálu Barochov

4,8 / 5 Areal Barochov Nespeky  (mapa) 252 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Soňa

Prosím ještě jednou, zda jsem správně pochopila, že pokud koupím voucher za 499 Kč Rodina (2 dospělý+2děti) můžeme všichni na 2 okruhy vysoké dráhy (pokud děti měří více než 140cm), pokud chci koupit voucher pouze pro 2 děti nad 140cm na vysokou dráhu, musím koupit voucher 2 Dospělý za 379 Kč.

Miloš Čermák

Dobrý den. Pokud zakoupíte voucher za 499 „Rodina“ (2 dospělí a 2 děti), můžete absolvovat všichni libovolné dva okruhy vysokých lanových aktivit. Pokud chcete zakoupit voucher pouze pro děti, musíte opět využít voucher pro dospělé, tak jak píšete.

Štefek Jan

Dobrý den, nosnost lan je předimenzována, tedy unese jakkoli těžkého člověka. Náš „nejtěžší“ host měl okolo 120 kg a dráhu zvládl bez potíží. Váš dotaz předložím kolegovi, který má na starosti bezpečnostní předpisy a technické otázky kolem lanového centra a odpověď doplním.

Štefek Jan

Ještě jednou dobrý den,
od kolegy jsem obdržel následující informaci: Veškerý materiál a vybavení splňuje požadované normy, dle kterých je minimální nosnost 21,5 kN (tedy 2150 kg při statickém zatížení).

Jana Dolečková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaká je nosnost lan pro dospělé.:) Děkuji

bara

Dobry den,syn by chtel jit detsky okruh 2krat.Mohu na to pouzit ten voucher za 149kc?diky za informaci.

Štefek Jan

Dobrý den,
ano, pokud chce syn jít dvakrát, samozřejmě můžete využít poukaz pro dvě děti.

Lucie Jungova

Dobrý den, chápu to dobře, že dětská vstupenka na dětský okruh, ale když chce jít dítě na dospělý okruh musí mít dospělou vstupenku? Děkuji

Štefek Jan

Dobrý den,
omlouvám se za zpoždění odpovědi. Na Váš dotaz jsem odpovídal, ale bohužel se zde odpověď nezobrazila. Ano máte pravdu, u vysokých drah nerozlišujeme mezi dítětem a dospělým.

Dany

Dobrý den, mohou na rodinné vstupné za 799,– nebo 499,– dva dospělí a děti 11 a 15 let? Děkuji

Štefek Jan

Dobrý den,
ano, na tento voucher máte neomezený vstup pro čtyři osoby. Podmínkou vstupu na vysokou dráhu je výška dítěte, a to nejméně 140 cm. U „nižších“ dětí je rozhodnutí, zda dítě pustí „nahoru“ na instruktorovi, který posoudí jeho zdatnost. Podmínkou u menších dětí je asistence instruktora a nejméně jednoho z rodičů u přejišťování na plošinách.

Zdenka

Dobrý den,
do kolika let je bráno dítě?
a je možné zakoupit dva dětské vouchery na neomezený vstup?

Štefek Jan

Dobrý den,
„dítě“ u nás není bráno dle věku, ale podle výšky. Dětský okruh je určen pro děti do 140 cm (orientačně 3 – 10 let) a je ve výšce 1,5 metru. U vysokých okruhů mezi dítětem a dospělým nerozlišujeme. Na neomezený vstup (tedy 4 vysoké dráhy) pro jedno dítě využijte poukaz na neomezený vstup pro jednu osobu, pro dvě děti využijte voucher pro dvě dospělé osoby.

Jane

Dobrý den, není mi jasné, jak je to s otevírací dobou. Na stránkách uvádíte, že až do června (tedy do konce platnosti voucheru) platí pouze víkendový provoz, ale v detailech akce píšete, že máte otevřeno vždy kromě pondělí a úterý. Dále bych se chtěla zeptat na možnost kombinace akce s projížďkou na koni. Je nutné na projížďku uděat objednávku předem? A kolik stojí vyjížďka do terénu pro dospělého? Děkuji.

Štefek Jan

Dobrý den,
omlouvám se za chybu v provozní době. V současné době pracujeme na přestavbě stránek a některé součásti ještě nejsou aktualizovány. Platí otevírací doba uvedená na slevomatu. Na stránkách ji aktualizuji co nejrychleji.
Projížďku na koni Vám samozřejmě velmi rádi zprostředkujeme. Na tuto aktivitu je nutné se objednávat nejméně týden předem, abychom byli schopni zaručit volný termín. Veškeré informace o vyjížďkách Vám sdělí vedoucí jezdecké školy Iveta Fisherová na tel. +420 601 392 639.

Zámečníková

Dobrý den,
je možné, aby na voucher pro rodinu ( 2 + 2) za 499 Kč – tedy na dva okruhy pro 2 děti a 2 okruhy pro 2 dospělé – absolvovalo jedno dítě 3 dětské okruhy a druhé (10 leté ) dítě 1 dětský a 2 „dospělé“ okruhy s tím, že by s ním na každý dospělý okruh šel jeden z rodičů?
Čili jednou matka a jednou otec tak, aby celkový počet okruhů byl 4 pro děti a 4 pro dospělé na jeden voucher za 499 Kč?
děkuji za informaci

Štefek Jan

Dobrý den,
velmi rád bych Vám vyhověl, ale není technicky možné informaci o takovéto kombinaci zanést na voucher a tedy nemůžeme vyloučit komplikace při uplatňování. Dále bych Vás rád upozornil, že dětský okruh máme pouze jeden, tedy by jej dítě šlo třikrát.
Pro Váš požadavek považuji za nejvhodnější kombinaci dětského voucheru pro 2 děti (149,–) a poukaz 2 dospělí 2 okruhy (379,–) kde půjde vždy dítě s jedním z rodičů.

Vedralová

Dobrý den,
když koupím poukaz pro 2 dospělé na 2 okruhy, mohy si vybrat jakýkoli okruh? (tedy 2 a 3 okruh)

Štefek Jan

Dobrý den,
ano, můžete si zvolit kterékoli dva z nabízených okruhů.

Iva

Dobrý den,
jakou minimální výškou je limitován 1 okruh?
 Děkuji

Štefek Jan

Dobrý den, všechny vysoké okruhy jsou limitovány výškou 140 cm. Po individuální domluvě je možné vzít nahohu i menší dítě, ale pouze za doprovodu instruktora a rodiče, kteří pomáhají dítěti s přejišťováním. U menších dětí velmi záleží na jejich fyzické zdatnosti a rozhodnutí, zda dítě na dráhu pustí je pouze v kompetenci instruktora.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru