Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1+1 vstupenka ZDARMA do rodinného zábavního centra WIKYLAND

4,5 / 5 WikyLand Modřice  (mapa) 2 907 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Radek K

DObrý den, je možné s voucherem přijít a koupit dárkovou poukázku na vstup po 17 hodině?? a vstupenky využít třeba za týden?
 Děkuji

WIKYLAND

Dobrý den,
není to standardní postup, ale jistě Vám náš personál vyjde vstříc.

Petr

Dobrý den,chtěl bych se zeptat jestli platí voucher ještě i toho 30.6. 2014.Děkuji za odpověď.

WIKYLAND

Dobrý den,
ANO platí i 30.6.2014. Věřím, že se najde i nějaký „opozdilec“, takže vouchery budeme akceptovat ještě 5 dní po vypršení termínu jeho platnosti.

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Edittka13

Dobrý den, chci jenom zareagovat na 3. příspěvěk pana Pavla. Je obrovský rozdíl mezi 3 km čtverečními a 3000 m čtverečními. 3 km čtvereční = 1000m x 3000m = 3.000.000 metrů čtverečních, zato plocha 3000 metrů čtverečních = třeba 50m x 60m, a to je zcela reálné. Myslím, že kampaň rozhodně nelže, jen jste si popletl jednotky.

Luk

Děkuji za rychlou odpověď! Velvyslancem nejsem. Vůbec jsem Vás nechtěl ničím poškodit ani urazit. Jsem rád, že je všechno v pořádku a rádi Vás znovu navštívíme. Jen jsem si přitom, jak naše děti řádili, důkladně prohlížel konstrukce velkého labyrintu v obou parcích a našel jsem tam určité pochybnosti. Doufám, že v obou parcích se nadále nebudu muset bát o své ratoslesti a těším se na shledanou!

WIKYLAND

Dobrý den,
taky jsem Vás nechtěl jakkoliv urazit či osočit a věřím, že se tak nestalo. Mohu Vás ujistit, že vše je opravdu v pořádku, tak velké zábavní centrum jako je to naše je nepřehlédnutelné a to ani ze strany úřadů, které nad námi dohlížejí. Mimo to, výrobců podobných atrakcí nejsou stovky a jsem přesvědčen, že 80% zábavních center má z 80-ti % stejné dodavatele atrakcí. Věřím, že my, stejně jako jiná zábavní centra v našem okolí se o vaše ratolesti dokážeme postarat profesionálně se všemi bezpečnostními atributy, je to naše práce a na jejím výsledku stavíme své podnikání. Snad bych jen rád napsal, že u nás si myslíme, že se o děti umíme postarat nejlépe :-) Posuďte však sám. Těšíme na na vaši budoucí návštěvu.

Luk

Dobrý den!
Jsou atrakce bezpečné a hlavně certifikované? Zdá se mi , že v porovnání s podobným parkem nedaleko od Vás byly atrakce ve Vašem centru nakoupeny někde v Číně.

WIKYLAND

Dobrý den,
děkujeme za Vámi zaslaný dotaz. Nevím z čeho usuzejete destinaci nákupu zábavních atrakcí našeho zábavního parku, nicméně Vás mohu ujistit, že všechny naše atrakce jsou dimenzovány konstrukčně i pro dospělé osoby, které se jako doprovod dětí v atrakcích i běžně pohybují. Ke všem atrakcím máme certifikace a protokoly pro použití v zábavním parku, které jsme dokonce v nedávném řízení prokazovali i příslušným orgánům státní správy s kladným výsledkem. Pakliže jste skutečný zákazník, rádi Vás přesvědčíme o kvalitě námi nabízených služeb včetně atrakcí, v případě Vaší návštěvy i předložením dokladů o shodě na výrobky, pakliže jste „velvyslancem nedalekého zábavního centra od nás“, pak bychom se rádi dotázali na místo nákupu Vašich atrakcí. Jsme přesvědčeni, že zájem o naši nabídku, není naší konkurenci lhostejný, nicméně ke zpochybňování nabídky toho či onoho konkurenta se uchylovat neplánujeme. Mohu Vás ujistit, že není klíčový dodavatel výrobku, ale jeho výrobce.

WIKYLAND

Dobrý den Evo,
děkujeme za Váš dotaz. Ano, pakliže jste si koupila dva vouchery za 29 Kč, tak díky nim můžete využít slevu 50% na vstupné, pakliže se jedná o 2 děti a dva dospělé, tak zde mimo jiné nevidíme ani rozdíl v režimu 1+1 zdarma. Jestli tedy platíte za 2 děti (159+159)/2 = 159 nebo 159 + 1 vstupenka zdarma, tedy = 159 je z našeho pohledu totožné, nicméně jak jsme uvedli výše, stejně jako v podmínkách slevomatu, voucher platí pro 2 osoby a tím pádem budete za 2 vstupy platit cenu jednoho. Zda tomu budeme říkat 1+1 zdarma či 50% sleva je v tomto smyslu lhostejné.

Těšíme se na Vaši návštěvu

Eva

Dobrý den,
můžete se prosím vyjádřit k připomínce z 14.5.?
Pokud půjdou dvě děti a jeden dospělý, je možné využít 2 vouchery a získat opravdu 50% slevu na vstupenky tak, jak je uvedeno v záhlaví nabídky? Děkuji.

WIKYLAND

Dobrý den ještě jednou,
doplňujeme, neb vy píšete o dvou dětech a jednom dospělém. Jak je uvedeno na Slevomat.cz, voucher platí pro 2 osoby, lze jej tedy uplatnit pro dvě osoby viz popsaný režim. Z tohoto důvodu není možné, abyste získala na jedno dospělácké vstupné slevu 50%, neboť sleva 50% je uplatnitelná při použití voucheru pro 2 osoby, což je podmínka kampaně na Slevomat.cz.

Katka

Dobrý den,
je možné uplatnit rodinné vstupné, pokud dorazí část rodiny později? Jely bychom tak dvě rodiny, matky s dětmi hned po obědě a tatínkové až skončí v práci.
Děkuji za odpověď.

WIKYLAND

Dobrý den,
ANO, ANO, jistě, Vaše spokojenost je naše práce. Není to problém. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Dalibor

Dobrý den, je možné aby se doprovod v průběhu vstupu dítěte vystřídal, nebo budou muset platit oba?

WIKYLAND

Dobrý den Dalibore,
děkuji za Váš dotaz. Není to standardní, ale odpovím Vám takto. Ten, kdo má na ruce pásku, má vstup na hrací plochu.

Eva

Dobrý den, zakoupila jsem si 2 vouchery pro sebe a pro dvě své děti. V podmínkách akce je uvedeno: „Předložte dnešní voucher u pokladny a zaplaťte jen poloviční vstupné! Jeden voucher mohou využít 2 osoby najednou.“

Z toho mi vyplývá, že předložím jeden voucher a zaplatím poloviční vstupné za děti, tj. (159+159)/2, dále předložím druhý voucher za sebe a zaplatím 109 / 2.

V podmínkách není NIKDE uvedeno, že jde o akci 1+1, tedy předpokládám, že jde opravdu o 50% slevu na vstupenku, jak píšete v popisu akce. Jinak mi to připadá jako velké klamání zákazníka.

Doufám tedy, že po příjezdu do Wikylandu nebudu nepříjemně překvapena a nebudu se tam muset dohadovat, že chci na své vstupné 50% slevu.

Ivana

Dobrý den, chci se zeptat zakoupila jsem 2 vouchery pro mne s 2 letým dítětem a pro kamarádku taktéž s 2 letým dítětem. Vstupenka nás tedy bude ještě stát každou 109kč a děti zdarma?

WIKYLAND

Dobrý den Ivano,
děkujeme za Vámi zaslaný dotaz. Sleva je koncipovaná jako 1+1 vstupenka ZDARMA ve stejné nebo nížší ceně. Tedy na recepci našeho zábavního centra Vás požádáme o úhradu vstupného pro dítě v ceně 159 Kč jako celodenní vstupné a Vaše „dospělácké“ vstupné v ceně 109 Kč bude ZDARMA. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Marie

dobrý den,chtěla bych se zeptat,když půjdu s manželem,který má ZTP+P a naše vnučka,která má necelé 2 roky.Jaké bude vstupné ve všední den dopoledne?já bych šla i na hrací plochu.Děkuji za informaci

WIKYLAND

Dobrý den Marie,
manžel má vstup za 60 Kč po předložení průkazu ZTP+P. Vtuspné pro vnučku bude 0 Kč, pakliže ještě nemá 2 roky a vstupné pro Vás vyjde na 109 Kč. Celkové vstupné bude 169 Kč. Pokud si koupíte voucher za 29 Kč, zaplatíte ve Wikylandu jen 109 Kč a Váš manžel dostane vstup zdarma. Vnučka má vstup ZDARMA tak jako tak.

Těšíme se na Vás.

Helena

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, kolik je potřeba voucheru na rodinu 2 dospělí + 2 děti z něhož nemá jedno ještě dva roky. Kdybych si zaplatila rodinné vstupné, budu platit pouze půlku z této částky? Děkuji

WIKYLAND

Dobrý den Heleno,
děkujeme za Vámi zaslaný dotaz. Akce slevomatu je koncipovaná jako 1+1 ZDARMA. Jednu vstupenku tedy zaplatíte (jakoukoliv) a druhou ve stejné nebo nižší ceně dostanete zdarma. Dítě do 2 let má vstup ZDARMA. Dospělí jste tedy 2, platící dítě 1. Pak si kupte 1 voucher, Zaplatíte 109 Kč pro vás, manžel půjde zdarma a dítě zaplatí 199. Nebo si koupíte rodinný vstup a můžete pozvat druhou rodinu a o náklad na vstupné se podělit. Těšíme se na Vás.

Jana Sedláková

Dobrý den.

Zakoupila jsem si tuto vaši akci, zajímalo by mě, zda stačí ukázat číslo voucheru v mobilu (poslán ze Slevomatu formou sms) nebo jej musím mít vytištěný.
Předem děkuji za info.

WIKYLAND

Dobrý den paní Sedláková,
děkujeme za vámi zaslaný dotaz i zakoupení voucheru. Číslo voucheru nám postačuje ukázat na Vašem mobilním telefonu, jeho tisk není nutný.

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Pavla

Dobrý den, co vše je zahrnuto ve vstupném? Platí se některé atrakce až přímo na místě?
Dále by mě zajímalo, co přesně znamená „dohled personálu“. To někdo stojí u každé atrakce a dohlíží, aby se nikomu nic nestalo? Nebo je tam např. 5 lidí, kteří prochází hernou a kontrolují? Mám dvouleté dítě, je tedy možné jej tam nechat třeba na půl hodiny samotné a jít si dát kávu? Nebo je ten dohled myšlen spíš u starších dětí? Nebo je snad možné třeba za poplatek nechat tam dítě celou dobu bez rodičů s tím, že se tam o něj někdo postará jako např. v dětském koutku v obchodě?
Děkuji



WIKYLAND, Ludvík Kohut

Dobrý den Pavlo,
děkujeme za Váš dotaz. V ceně vstupného jsou zahrnuty komplet všechny nabízené atrakce a služby poskytované našim zábavním centrem, vyjímaje restaurací ve smyslu konzumace jídla a pití, stejně tak jako v ceně logicky není zahrnuta služba kadeřníka, či nákupy v naší prodejně dětské obuvi, oblečení a hraček. Ve smyslu atrakcí zábavy pro vaše děti se však vše „odehrává“ v ceně vstupného, žádná atrakce není zvláště zpoplatněna.

Týká-li se dohledu našeho personálu – jsou vybrané atrakce jako je rodeo být, horolezecká stěna, bungee trampolíny a jiné, kde je přímý dozor a obsluha prostřednictvím našeho personálu. Jinak jsou na hrací ploše animátoři, kteří dohlížejí na „plynulý chod“ zábavního centra.

Nabízíme i službu hlídání dětí, kdy jeden animátor má 1–3 děti přímo na starost a o vaše dítě či děti se umí profesionálně postarat tím, že provede děti (dle věku a fyzických možností) atrakcemi zábavního parku, využijí i odpočinkové kino, malování, dostanou občerstvení, apod. Hodina hlídání stojí 100 Kč.

Petr Dostál

Dobrý den, mohu využít tu darovanou vstupenku i jiný den něž ten den kdy jsem zakoupil vstupenku ke které se vázala tato akce 1+1?

WIKYLAND, Ludvík Kohut

Dobrý den pane Dostále,
je mi líto, ale sleva je koncipovaná jako 1+1 zdarma v rámci vstupu v daný okamžik. Vstupenky v podstatě za nulovou cenu (tu druhou zdarma) nevydáváme.
Děkujeme za Vaše pochopení.

Martin

Dobrý den,chci se zeptat,když děti půjdou do hracího centra jen ty tři hodiny večer,jestli musí zaplatit celodenní vstupné,děkuji

WIKYLAND, Ludvík Kohut

Dobrý den Martine,
celodenní vstupné od po-pá je nastaveno pro děti ve výši 159 Kč. pro ty, kteří přijdou po 17.00 hod. jsme vstupné snížili, neboť již nemají tolik času na vyžití v našem zábavním parku, taková cena je potom 119 Kč. Těšíme se na Vás.

Markéta Šemorová

Dobrý den, měla bych dotaz k doprovodu – dočetla jsem se, že když nebude chodit na hrací plochu, tak jde zadarmo. Znamená to, že ani nemohu stát u atrakce?? Já nepotřebuji jít na atrakce, děti to již zvládají, ale přeci jen, podívat se nebo zkontrolovat je potřeba… děkuji za odpověď.

WIKYLAND

Dobrý den Markéto,
děkujeme za Váš dotaz, plně vám rozumíme, přesto naše odpověď je následující: nerozdělujeme zda rodič jde přímo na atrakce či nikoliv, ale rozdělujeme to, zda doprovod dětí vstupuje na hrací plochu s dětmi či naopak využije například restaurace, kavárny, kadeřnictví či obchodu a děti ponechá pod dohledem našeho personálu. Chcete-li tedy vstoupit na hrací plochu, požádáme Vás o úhradu vstupného ve snížené „dospělácké“ sazbě. Pokud na plochu vstupovat nebudete, přesto Vám umožníme optický dohled nad Vašimi dětmi přes výlohy v naší restauraci či kavárně, kam za Vámi děti mohou prostřednictvím jedné z atrakcí kdykoliv samy přijít.

lenka

dobrý den, jsme 4 členná rodina…2 děti ve věku 5a 9 let…+2 dospě­lí..jaká by byla celková cena…již jsme koupila 2vouchery…pře­dem děkuji

WIKYLAND

Dobrý den Lenko,
předem omluvte zpoždění v naší reakci. Zakoupením 2 voucherů od Slevomatu jste udělala správný krok, pro 4 osoby tak jak jste napsala je jistě využijete. Ve Vašem případě máte dvě možnosti: Buď zaplatíte s použitím 2 voucherů 159+109 a půjdete do Wikylandu 4, tedy celá vaše rodina, nebo si koupíte jedno rodinné vstupné za 499 Kč a mohou s Vámi jít další 4 lidé, tedy druhá rodina ZDARMA. Tak jako tak to budete mít vždy za 1/2 běžné ceny. těšíme se na Vás.

Renata

Dobrý den, nabízíte 50 % slevu, ale pokud za 1 lístek zaplatím 159 za díte a za sebe 29 místo 109, tak mi to jako 50% sleva nevychází… ani pokud budu mít dve deti, stále je tam tech 29 kč. A na první přečtení to vypadá, že ty 2 osoby jsou pouze za onech inzerovaných 29 kč..
Také inzerovaná velikost hrací plochy – 2 km čtvereční – je nesmysl..

WIKYLAND

Dobrý den,
děkujeme za Vámi zaslaný dotaz. ANO, chybu ve výměře hrací plochy udělali pracovníci Slevomatu, již pracujeme na odstranění, omlouváme se za chybu. Jinak se slevou je to takto: zakoupíte si slevový voucher za cenu 29 Kč. Díky tomuto voucheru můžete uplatnit slevu 50%, resp. 1+1 zdarma. Tedy koupíte si jednu vstupenku v libovolné ceně a druhou ve stejné výši nebo nižší ceně dostanete zdarma na základě předložení zakoupeného voucheru u slevomatu.

Kristýna Šmídová

Dobry den chtěla bych jit k vam ja a pritel a mala ktera ma 1 a pul roku vztahuje se tedy sleva na nas?

WIKYLAND

Dobrý den,
Vaše dcera má vstup ZDARMA. Vy, poté co si zakoupíte voucher od Slevomatu si následně zakoupíte JEN jednu vstupenku a druhou pro manžela dostanete ZDARMA.

Petr

Dobrý den, rád bych se zeptal: popis ke slevě je 50% sleva na vstup do hracího centra, tzn 1 dospělí + 1 dítě = 2 osoby/ 2 vstupy. Takže cena za vstup bude uplatněna dítě – 50% dospělí – 50% ? Děkuji za odpověď

WIKYLAND

Dobrý den Petře,
sleva na Slevomatu je koncipována takto: zakoupíte si slevový voucher za cenu 29 Kč. Díky tomuto voucheru můžete uplatnit slevu 50%, resp. 1+1 zdarma. Tedy koupíte si jednu vstupenku v libovolné ceně a druhou ve stejné výši nebo nižší ceně dostanete zdarma na základě předložení zakoupeného voucheru u slevomatu.

Anna Plecáková

Dobrý den, zajímalo by mně, jak jste přišli na tu cenu 29 Kč jako 50 % sleva? Pokud to chápu správně, tak za poukaz za tuto cenu pro dvě osoby na místě ještě zaplatím 159 Kč za dítě plnou cenu a moje vstupné za bude za 29 Kč místo 109 Kč…

Wikyland

Dobrý den,
Za 29 Kč si koupíte voucher, díky kteremu můžete na pokladně zábavního centra uplatnit nárok na vstupné 1+1 ZDARMA. Jednu vstupenku tedy zaplatíte a druhou ve stejně nebo nižší hodnote dostanete zdarma.

Lenka

Dobrý den,

lze voucher využít i o svátku 8.5.2014 (čtvrtek)?
Děkuji.

WIKYLAND, Ludvík Kohut

Dobrý den,
vouchery jsou platné v pracovní dny od po-pá mimo dny pracovního klidu a svátků.

Katka

Dobrý den, na voucheru je uvedeno, že ho lze využít pouze od pondělí do pátku. Lze ho využít ve státní svátek (8.5.), který připadá na čtvrtek? Předem díky za odpověď.

WIKYLAND, Ludvík Kohut

Dobrý den,
vouchery jsou platné v pracovní dny od po-pá mimo dny pracovního klidu a svátků.

Alena Řezníčková

Dobrý den a když máme dítě do 2let (jako neplatící) a s ním dva dospělí,jde použít ten 1 voucher také pro nás dospělé?? Ďěkujeme za odpověď.

WIKYLAND, Ludvík Kohut

Dobrý den,
ano, na 1 voucher půjdete 2 dospělí, jeden zaplatí vstupné, druhá vstupenka bude zdarma, dítě do 2 let půjde zdarma.

Magdaléna Bárová

dobrý den kolik stojí vstupné pro dítě a kolik pro dospěláka – plná cena

WIKYLAND, Ludvík Kohut

Dobrý den Magdaléno,
ceník standardních cen naleznete ZDE: http://www.wikyland.cz/cs/ceny/ceny-vstupneho

Jana Celnarová

Dobrý den chci se zeptat,jestli lze uplatnit voucher i tak, že na jeden půjdou 2 děti a na druhy voucher 2 dospělí? Děkuji

Ludvík Kohut

Dobrý den paní Celnarová,
děkujeme za Váš dotaz. Počet voucherů, resp. jejich nákup je omezen ne 10 ks / osoba. Do tohoto počtu můžete s vouchery nakládat libovolně, tedy pakliže chcete jeden využít pro 2 děti a druhý pro 2 dospělé, je to pochopitelně možné. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Ludvík Kohut

Dobrý den paní Dvořáková,
naše aktrakce v zábavním parku Wikyland jsou dimenzované i pro dospělé osoby, vy smyslu nosnosti. Z tohoto důvodu není věk dítěte omezen. Námi nabízené atrakce jsou velmi rozmanité a na své si přijde jak malé dítě (balonkový bazén, koloběžky, autíčka, prolézačky, kolotoče) tak 15-ti leté dítě (elektrický rodeo býk, horolezecká stěna, skluzavky, kino, trampolíny)

Pavla Dvořáková

Dobrý den. Ráda bych věděla kolik maximálně může být dítěti,které si jde hrát?Děkuji Dvořáková

Kristýna

Dobrý den, platí voucher i na rodinné vstupné (2dospělí + 2 děti)? Děkuji

Ludvík Kohut

Dobrý den,
ANO voucher lze uplatnit i takto. tedy jedno rodinné vstupné si zakoupíte a druhé dostanete ZDARMA na základě zakoupeného voucheru ve slevomatu. těšíme se na Vás.

Zavadilová

Dobrý den a lze voucher využít i pro dospělé osoby? Nebo ty si musí zakoupit vstupné pro dospělé ? A chápu dobrě, že mohu přijít v celé otvírací době pracovního dne ?
Děkuji

Ludvík Kohut

Dobrý den,
vstupné pro dospělé je u nás nižší, než je vstupné pro děti. Využití voucheru je tedy možné jak pro dospělé, tak i pro děti. pakliže bude vy jakožto osoba dospělá a dítě, tak zaplatíte za dítě a Váš vstup bude zdarma. Voucher je platný po-pá v rozsahu celého dne na neomezenou dobu v rámci těchto dní. Těšíme se na Vás.

Zavadilová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda jsou děti do 2 let zdarma, jak je uvedeno na originálních stránkách. Naše rodina má 3 děti, jedno má 1,5 roku. Tak abych věděla, zda zakoupit 2 nebon 3 vouchery. Děkuji za odpověď.

Ludvík Kohut

Dobrý den,
na děti, které mají vstup zcela zdarma se akce nevztahuje, tedy pro takové dítě žádný voucher není potřeba. Na jeden voucher mohou přijít dvě děti, kdy za jedno zaplatíte, druhé má vstup na základě voucheru zdarma a ve Vašem případě to třetí nejmenší má vstup zdarma tak jako tak.

Ludvík Kohut

Dobrý den,
voucher platí pro kohokoliv bez omezení, záleží na Vašem rozhodnutí pro koho voucher využijete. Těšíme se jak na Vás tak na Vaše děti.

Martina V.

Dobrý den, chci se zeptat, zda voucher se vztahuje pro 2 dospělé osoby nebo mohu ho využít i pro vstup dětí. Děkuji.

Ludvík Kohut

Dobrý den, voucher platí pro kohokoliv bez omezení, záleží na Vašem rozhodnutí pro koho voucher využijete. Těšíme se jak na Vás tak na Vaše děti.

Bára Doležalová

Dobrý den, pro dvě děti 2 a 4 roky stačí 1 voucher? Díky za odpověď

Ludvík Kohut

Dobrý den,
ano, jeden voucher Vám stačí, za jeden voucher dostanete 2 vstupenky s tím, že jednu uhradíte, druhá bude zdarma :-)

Ludvík Kohut

Dobrý den,
kampaň nám sestavili pracovníci Slevomatu :-) Hrací plocha má výměru 2.000 m2 a celková plocha zábavního centra Wikyland je 3.000 m2, součástí jsou restaurace, kavárna, prodejna hraček a dětské obuvi.

Pavel

Hraci centrum o rozmerech 2km ctvrecni maji mozna nekde v americe, rozhodne ale neni v Brne, ani Brne-Modricich a dokonce ani v Modricich. Takova hala o rozmerech 2 krat 1 kilometr to by byl mazec :-) Predpokladam, ze ani hala Amazonu nemela byt tak velka… :-)

Ludvík Kohut

Dobrý den, kampaň nám sestavili pracovníci Slevomatu :-) Hrací plocha má výměru 2.000 m2 a celková plocha zábavního centra Wikyland je 3.000 m2, součástí jsou restaurace, kavárna, prodejna hraček a dětské obuvi.

Lenka Stoličková

Dobrý den, chci se zeptat jestli sleva platí pro platícího dospělého nebo pro dítě, popř. kombinace dítě+dospělý. Dě­kuji

Ludvík Kohut

Dobrý den, voucher je možno využít v jakémkoliv „provedení“ ve smyslu 1+1. Zaplatíte jednu vstupenku, v tomto případě dětskou a vstupenku pro dospělého dostanete zdarma. Nebo zaplatíte rovněž dětskou a dostanete druhou dětskou zdarma. Záleží na tom, jaké bude složení Vaší návštěvy našeho zábavního parku.

Kateřina Tichá

Dobrý den!je možné jeden voucher uplatnit pro 1 dospělého a 1 dítě?děkuji za odpověd

Ludvík Kohut

Dobrý den, ano voucher je možno využít v jakémkoliv „provedení“ ve smyslu 1+1. Zaplatíte jednu vstupenku, v tomto případě dětskou a vstupenku pro dospělého dostanete zdarma.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru