Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jednodenní výlet na Orlí hnízdo a jezero Königsee

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
FKSP
Jiří

Hezký den,
variantu zájezdu s možností nástupu v Plzni asi bohužel nenabízíte, nebo se pletu? Děkuji.

CK Experitour

Dobrý den, Jirko,
bohužel, nástup v Plzni u tohoto zájezdu nabídnout nemůžeme. Z Prahy však odjíždíme z Hlavního vlakového nádraží. Při využití dopravy vlakem Vám tak přestup nezabere více jak 3 minuty. Pěkný den.

CK Experitour

Dobrý den, Jiří, v případě výlety na Orlí hnízdo jsou nástupními místy Praha, Benešov, Tábor, České Budějovice a Kaplice. Případně se dá individuálně domluvit zastávka kdekoliv na této trase. Hezký den.

Lucie

Prosím Vás, ještě bych se chtěla zeptat, co přesně znamená tahle věta „CK Experitour nemůže v případě špatného počasí garantovat návštěvu Orlího hnízda, plavbu po Königsee ani možný výlet lanovkou na vrchol Jenner – změna programu je vyhrazena“? Co se tedy bude dít, když bude špatné počasí? Je možné si nechat vrátit peníze pokud se nám náhradní výlet nebude líbit nebo z nějakého důvodu nám nebude vyhovovat? Jak to máte s kapacitou, co když nenaplníte min počet lidí? Já totiž vím, že bychom mohli jet pouze v jednom termínu… Děkuji za odpovědi.

CK Experitour

Dobrý den, Lucko,
pokud napadne nový sníh, tak se může stát, že jedinou přístupovou silnici k Orlímu hnízdu uzavřou. V tomto případě je pak na delegátovi, jaký náhradní program zvolí. Možná je návštěva solných dolů, prohlídka Berchtesgadenu atp. Peníze se v tomto případě nevrací. Co se kapacity týče, tak všechny termíny jsou již nyní dostatečně zaplněny a zájezd se určitě uskuteční. Přejeme pěkný den.

Lucka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik stojí vyjet lanovkou na vrchol Jenner? Děkuji.

CK Experitour

Dobrý den, Lucko,
aktuální cenu jízdenky na lanovku Vám zjištujeme. Prosíme o trpělivost. Děkujeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru