Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Sezónní permanentka do Žlutých lázní

4,6 / 5 Žluté lázně Praha - Podolí  (mapa) 611 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Kristýna

Dobrý den,

doposud jsem rada chodila s mym malym psem na voditku do lazni. v novem ceníku je ale maly piktogram vstup se psy zakazan. jak to tedy je?dekuji

Žluté lázně

Dobrý den,
vstup se psi na vodítku je povolen.

Míša

Dobrý den, pokud chci chodit s dítětem nad 100cm vysokým do dětského koutku, musím zakoupit 2 permanentky za 799,– Kč? Pak při vstupu do Žl. lázní, potažmo dětského koutku máme vstup v sezóně zdarma?

Žluté lázně

Dobrý den, pro děti nad 100 cm, je výhodnější zakoupit nezlevněnou permanentku za 750 Kč na celou sezónu. Více informací v našem ceníku na webových stránkách.
http://www.zlutelazne.cz/cenik/

janajenka

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jaké vyžití je v dětském koutku pro 6leté dítě?Nebo je toto určeno jen jako brouzdaliště pro malé děti?

Žluté lázně

Dobrý den, děti v dětském koutku mohou využívat bazének a brouzdaliště určené pro nejmenší děti. Pro zábavu je zde také mělká laguna se šlapadly. V koutku je rovněž umístěno několik dřevěných prolézaček, houpaček, pirátská loď a pískoviště. V našem dětském koutku probíhá během léta pravidelný program a děti mají možnost si vyzkoušet dětskou výtvarnou dílničku. Více informací na http://www.zlutelazne.cz/

Pája

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak je to se vstupy pro malé děti (1 rok a necelé 3 roky) – zda platí vstupné do areálu a je nutná také permanentka? Děkuji

Žluté lázně

Dobrý den, děti do 100 cm mají vstup do celého areálu včetně dětského koutku zdarma.

Johny

Nemáte také slevovou nabídku na permanentku pro děti do dětského koutku?

Žluté lázně

Dobrý den, je možné si vybrat ze dvou variant permanentek, z nichž jedna zahrnuje i vstup do dětského koutku. Bohužel nabídku permanentek přímo pro děti nemáme. Vstup do dětského koutku je pro děti do 100 cm zdarma.

Zdenka Freyová

dobrý den.

Jaká je platnost této nabídky. Pod obrázkem píšete, že do 31. 7. a v textu, že do 30. 9. 2014.

A pak ještě dotaz na aprílovou akci na Mars. Také jsem objednala, protože mi to připadalo vtipné a myslela jsem, že druhý den po aprílu z Vaší strany z mého účtu tato objednávka s nějakým dovětkem sama zmizí, ale dnes po přihlášení jsem zjistila, že tuto objednávku mám vedenou jako nezaplacenou a mám ji tedy zaplatit. Objednávku jsem proto sama zrušila. Připadá mi, že tedy chyběla nějaká ta pointa nakonec.

Žluté lázně

Dobrý den,
platnost voucheru je od 1.5. do 31.7.2014 a platnost permanentky je od 1.5. do 30.9.2014.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru