Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

40% sleva na jídlo pro dva v Krušovické plachetnici

4,5 / 5 Restaurace Plachetnice Plzeň  (mapa) 176 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Hana

Dobrý den,
v popisu slevy je doslova uvedeno: Voucher se vztahuje NA KONZUMACI od 13:00 do 18:00 hodin. Proto mě vaše odpověď Petrovi velice překvapuje a raději se ještě jednou ptám: vztahuje se voucher i na konzumaci po šesté hodině? Když zasedneme ke stolu v 17.30 a jídlo si objednáme např.v 19hod, budeme ho i přesto mít zlevněné o 40%? Nerada bych pak na místě řešila před kamarády nějaká „nedorozumění“.
Děkuji za odpověď

plachetnice

Dobrý den ano je to tak jak píšeme přece Vám v 18h přesně nevytrhneme jídlo z ruky a neřekneme už je 6 musíte jít pryč. Možná došlo k nedorozumění z naší strany ale časové rozmezí se týká obsazení stolu. číšníci vám zkrátka podrží stůl od 13 do 18. s pozdravem

Plachetnice

Dobrý den rezervace chápeme tak, že v časovém rozmezí by jste měli dorazit a obsadit rezervovaný stůl. Jíst samozřejmě můžete po celý večer až do 22h kdy se kuchyň zavírá. Děkujeme

Petr

Dobrý den, s tím omezením že je konzumace možná do 18:00 je to striktní? Kdybych si udělal rezervaci na 17:00 nebo 17:30, tak by pak bylo možné uplatnit voucher, i kdybych jedl přes dobu vámi vymezenou?

Plachetnice

Dobrý den, cokoliv sní ti 2 pro které je voucher určen je se slevou 40% můžete si opravdu dát každý klidně 10 pokrmů s 5ti tatarkama a zakončit to 8 palačinkama vše co sníte budete mít slevněno. Nelze ovšem zabalit a vzít jídlo sebou a nebo ho např. podstrčit někomu 3tímu který sedí s Vámi u stolu :)

Martina Plachá

dobrý den, je to tak, že každý z nás dvou i může dát jen polévku, hlavní jídlo a ještě něco? zkrátka každý tři věci, jako je v uvedeném příkladovém menu? Nebo se do voucheru započítává zkrátka vše, co dva sníme? Děkuji.

plachetnice

Dobrý den, jednoduše to vyřešíte tím, že 1 z Vás bude platit 100%

Monika

Dobrý den, pokud bychom přišli 3, jak vyřešit počet voucherů? Děkuji.

plachetnice

Dobrý den, můžete si vybrat cokoliv u nás najdete v nabídce ať je to denní nabídka a nebo stálý jídelní lístek. Jiná omezení jsou uvedena v popisu voucheru. Děkujeme a budeme se případně těšit na Vaši návštěvu.

Marcela Pochová

Dobrý večer,nechci menu,mohu si vybrat ze stálé nabýdky a využít voucher?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru