Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

599 Kč za romantickou noc pro DVA. Večeře, ubytování a snídaně v krásné přírodě na severu Moravy se slevou 50 %.

4,4 / 5 Hotel Valáškův grunt Severní Morava (mapa) 218 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
hana

byl by prosim volny termin 28.10–29.10

Ladislava

Dobrý den,chci se zeptat jaká je kapacita hotelu? děkuji.

Poulíček Petr

celková kapacita činní 63 lůžek

Antonin

Zdravím , Terezo jeden voucher pro jednu osobu, tak jak to bylo myšleno na jednu noc pro dva(píše pan Poulíček).Takže na víkend jeden ty a druhý přítel no ne ? A je to v pohodě. :-)
Myslet :-)

Petr Balcar

dobrý den je volný termín 15.10–16.10.
Pokud ano prosím o předběžnou rezervaci.

Poulíček Petr

bohužel tento termín je již plně obsazen

Tereza Opplová

Dobrý den chci se zeptat, jestli když si tedy já i přítel koupíme každý jeden voucher..jestli to půjde od pátku do neděle…děkuji :)

Poulíček Petr

teoreticky ano, prakticky je již málo termínů kde by byl volný víkend.

Lucie Chmelařová

Dobrý den, je volný termín 2.10.-3.10. nebo 8.10–9.10.? děkuji a přeji pěkný den :-)

Poulíček Petr

oba dva termíny jsou zatím volné

Marcela

Dobrý den, nabídka je to sice pěkná, ale je to všechno vykoukané a jen o penězích. Pojedu tam takovou dálku na jednu noc? Proč není možné si koupit třeba 3 vouchery na 3 noci, podmínkou je jen jeden? Přece proto, abychom si tu další noc /či noci/ zaplatili pěkně natvrdo. Takže děkuji, nechci.

Boxer

V Tej cene je aj to jidlo alebo jenom nocleh

Slevomat

Dobrý den, v ceně je obojí :)

Martina

Nevím jak ostatní, ale do té restaurace chodíme poměrně často a vždy jsme byli spokojeni a také všem známím, kterým jsme ji doporučili, si ji chválili. Pěkné prostředí, dobré jídlo, příjemný personál, já osobně nemůžu nic vytknout, ale každý má na to zřejmě jiný názor. Jinak komu vadí kouř, tak ať jde do nekuřácké restaurace, která tam je taktéž, protože tam jsou dvě restaurace (jedna kuřácká a jedna nekuřácká). Když jdete do kuřácké neboli pivnice, tak si nemůžete stěžovat že se tam kouří. A v nekuřácké restauraci jsem ještě nezažila (když jsem tam zrovna byla), že by tam někdo kouřil, vždycky kuřáci chodili ven i v pozdních večerních hodinách.

Pavla

Dobrý večer, objednala jsem voucher a chci ho dát jako dárek svým přátelům – prosím je možné dostat od Vás dárkový poukaz
děkuji za odpověď

Poulíček Petr

tento poukaz by jste měla dostat v podobě voucheru od slevomatu

Petra Dobiašová

Dobrý den,chtěla bych se zeptat máte volný termin 24.9–25.9?Kdyby byl volný, mohla bych si ten termín rezervovat?Děkuji…

Poulíček Petr

bohužel v tomto termínu jsme již obsazeni

Michaela Stachivová

Dobrý den,
prosím,byl by možný jěště pobyt v termínu 28.10.-29.10?
Mockrát děkuji.

Poulíček Petr

tento termín je stále volný.

Puli Ferda

Romane Votavo díky za nápad! Na to opravdu není co říct.. Takže kupujeme dva vouchery a bude to opravdu víkend a ne jeden den.

Lucie Kolbová

už to vidím,nezobrazila se mi celá stránka..

Lucie Kolbová

Dobrý den,do kdy je platnost voucheru?

Poulíček Petr

do konce letošního roku mimo vánočních svátků a silvestra. V tuto dobu je hotel uzavřen.

Roman Votava

Myslím, že by neměl být problém, aby si každý z dvojice zakoupil jeden voucher a pak použil každý ten svůj následně po sobě, tudíž budou mít pobyt prodloužen jedna dvě,že, pane vedoucí:-D.Proti tomu nemůže nikdo nic mít, právo na zakoupení má snad každý, nebo ne?

Poulíček Petr

Co Vám mám k tomu říct.

Pavla

Dobrý den,bylo by možné využít voucher i na ubytování v týdnu(např.z u­terý na středu),neb to platí pouze na víkend?Děkuji za odpověď.Pavla

Poulíček Petr

voucher se dá použít dle Vašeho rozhodnutí a volného místa na hotelu.

Petra Čechmánková

Dobrý den!Včera jsem Vám volala pane Poulíček a rezervovala pobyt,dnes mám voucher koupen a jak dojde číslo hned Vám ho volám,děkuji.Petra Čechmánková

LB

Taky jsem nad nabidkou premyslel. Nicmene, kdyz jsem se podival na samotnou restauraci, tak bych ji nazval spis hospodou nez restauraci. Jinak nabidka urcite zajimava.

Iva

Škoda toho kouření, romantickou večeři v zahuleném prostředí, tak to pěkně děkuji. Už jsem chtěla přeposílat manželovi, že si vyrazíme, tak díky všem, kdo na to upozornili…

Pasta

Mohu jen doporučit.Byl jsem zde několikrát s přítelkyní a pokaždé jsme byly spokojeni jídlo výborné, ochotný personál pokoje hezké i když by mohli být trošku prostornější,ale hlavně opravdový klid jediné co člověk slyší je vítr ptáci a ticho(věřte nebo ne ali i ticho je slyšet když jste z města).Posíláme pozdrav a určitě si zajedeme na víkend zase.

Antonin

Zdravím pane Poulíček,píšete v odpovědi ,restaurace je vedena jako kuřácká , to ještě v dnešní době lze ?Pokud ano tak jste mi teď opravdu zkazil víkendový pobyt u Vás.Prosím ještě jedna připomínka ,sleduji nabídky na víkendy a jste opravdu první u koho není možné spojit vouchery.Děkuji

Poulíček Petr

ano lze restaurace dle zákona musí být označena cedulkou kuřácká nebo nekuřácká. akce byla myšlena na jednu noc takže proto nejsou možné spojit vouchery. další noc si samozřejmě můžete přiobjednat za běžnou cenu.

Lucie Chmelařová

Děkuji,za odpověď, rezervace se musí provést telefonicky? až po zakoupení voucheru?

Poulíček Petr

rezervaci si můžete udělat ještě před zakoupením voucheru. telefonicky nebo mailem

Petra Minářová

chtěla bych si koupit voucher, ale mám zájem jen o neděli 30.10. Pokoj s manželskou postelí, nebo postele přímo u sebe. Je volno? Můžu si dát rezervaci. Mockrát děkuji za vyřízení.

Poulíček Petr

v termínu 30.10. je stále volno a rezervaci lze objednat přes telefon nebo mail

Lucie Chmelařová

Dobrý den zajímalo by mne zda je volný termín 28.9. – 29.9. nebo 1.10. – 2.10. Mám ještě dotaz ohledně ubytování – 1 voucher = 1 osoba? a od kolika hodin se daný den ubytujeme a do kolika hodin je nutné následující den vyklidit pokoj. Děkuji za vaši odpověď.

Poulíček Petr

volný termín je 28.9.- 30.9. a jeden voucher je pro dvě osoby a ubytovat se lze již od 12:00 a opustit pokoje do 10:00

Hana

Co obsahuje přesně jeden voucher za 599 kč, znamená to ubytování, v kolik můžeme přijet a v kolik odjet. Je v ceně i jídlo ? Pro dvě osoby musí být dva vouchery ?

Poulíček Petr

jeden voucher zahrnuje ubytování pro dvě osoby s večeří a snídaní.

Magdaléna Pnioková

Dobrý den. Je zde nějaký seznam volných termínu? V případě, že ne zajímalo by mě sobota -neděle 8.10–9.10. Předem děkuji

Poulíček Petr

ano tento termín je stále volný.

Petra

Dobrý den, jsou volné termíny 16–17.9. a 23–24.9 nebo 24–25.9.? Díky

Poulíček Petr

termín 16–17.9 a 23.- 24.9. je zatím volný

Helena Nezhybova

Dobrý den,zajímá mě cena pro dítě 5 let a 10 měsíců,přičemž pro 10 měsíční dítě bychom si postýlku vzali sebou. Děkuji

Poulíček Petr

příplatek za třílůžkový pokoj činní 450 Kč včetně snídaně.

Petra Minářová

cena pro tříleté dítě? spalo by s námi v posteli.

Poulíček Petr

v tom případě zdarma. děti do tří let bez nároku na postel nic nehradí.

Martina

Dobrý den,
my do této restaurace jezdili před lety. Bývala vyhlášená a moc pěkná. Bohuže dnes tomu tak opravdu není. Při naší poslední návštěvě mě to až nemile překvapilo. Pro romantický víkend…ikdyž spíše večer bych to tu rozhodně nevolila…

Jiná Lída

Nechápu to … voucher platí do 31.12.2011, ale na vánoční a silvestrovský pobyt jej nemůžete využít, protože mají zavřeno! Takže do kdy voucher opravdu plati?
A maximální počet voucherů na osobu je 10, ale spojit dohromady nejdou! To tam jako máme jet 10× tam a zpět?!

Poulíček Petr

platnost voucheru je do 31.12.2011 a pobyt lze rezervovat na termíny kdy je hotel v provozu a to o vánočních svátcích a na silvestra není, v tuto dobu je každoročně uzavřen a maximální počet 10 ks voucheru na osobu je myšleno, že můžete nakoupit voucher pro své známé, rodinu nebo kamarády kteří nemají přístup na internet.

Lída

Dobrý den,
doplním dotaz paní Romany – chtěla bych ten pobyt dát jako dárek, ale vzhledem k tomu že jsme ze středních čech je to na jednu noc trošku z ruky – opravdu není možné koupit dva vouchery, tj. platnost dvě noci (příjezd pátek, odjezd neděle) ? Děkuji

Poulíček Petr

udělat si rezervaci na dvě noci je samozřejmě možné, ale lze použít jen jeden voucher. druhá noc se dá zaplatit na místě nebo převodem na náš účet.

PR

My tam byli loni a nespokojenost. Taky bych už tam nejela, Mattonku šli asi stáčet do Varů jak jim to trvalo a nepříjemně zahuleno. Ještě že jsme byli jen na jídlo.

Poulíček Petr

pokud na Vás obsluhující porsonál zapoměl s nápojem a nebo mu to déle trvalo tak to jse za ně omlouvám, ale mohlo to být zapříčeněno větším počtem zákazníků a co se týče naší restaurace, tak ta je vedena jako kuřácká.

Marek

Na Grunt na jezdíme každoročně na kola a mohu doporučit. Pokud se nepletu tak jak zde Petra psala že v restauraci kouří tak pokud já vím tak restaurace je nekuřácká. Kouří se pouze v pivnici. A jídlo mi chutnalo.

v.

Petře nevěřte, je to blábol…já už tam byla několikrát a vždy nesmírně spokojená

Petra Neumannová

Nechci nikomu kazit radost, ale pokud tento grunt nezměnil svůj přístup k zákazníkům včetně kvality jídel a samozřejmostí jako například nekouření v době oběda, tak rozhodně nedoporučuji! Loni v srpnu jsme tu málem utrpěli šok, staré hnusné brambory, 45 minut čekání na polévku a tak dále.

Poulíček Petr

pokud jste u nás nebyla spokojená tak jste to měla řešit již loni s vedením hotelu. jsem tady každý den k dispozici. Poulíček petr vedoucí hotelu

Pavel

Kolik stoji pujceni kol? Muzete mi napsat od kdy je mozne se ubytovat, pripadne do kdy je potreba pokoj vyklidit?

Poulíček Petr

zapůjčení kol je zdarma a ubytování je možné do 20:00 a vyklidit pokoje se musí do 10:00

Romana

Dobrý den,
mohla bych si zakoupit 3 vouchry a využít pro 3 osoby na 2 dny? Lze také využít jako vánoční či silvestrovský pobyt?

Poulíček Petr

dobrý den, voucher se vztahuje jen na jednu noc a nelze jinak kombinovat. je možné si všaz druhou noc doplatit za běžnou cenu a na vánoční a silvestrovský pobyt nejde použít jelikož v tyto termíny je náš hotel uzavřen.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru