Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vzdušný dámský účes v Be You Hair & Beauty Studiu

4,0 / 5 Be You Hair & Beauty Studio Ostrava  (mapa) 61 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Veronika Kusá

Dobrý den,platí balíček i na ombré barvení? Je ještě možno zakoupit? Děkuji :)

Tereza Zmeškalová

Zdravím,
chci se zeptat ,kolik je voucherů na „balíček barvení“ ?Bohužel vždy je skroro ihned vyprodán =(

Doubravka

Střih a styling včera pecka…moc děkuji Anetce za péči:-)

Lenka

Ne situaci jsem na místě nijak neřešila, ano vím, možná jsem měla, ale byl to takový šok, že jsem raději ihned odešla,než abych se tam dohadovala,platila nějaké příplatky a nechala si zničit vlasy od barvy ještě více. Šlo vidět,že i slečna kadeřnice věděla,že to nechytlo uplně jak asi mělo. Sama jsem řekla,že bych to chtěla spíš do bíla,no a dopadlo to trošku jinak. Ostříhala mě ale pěkně,at ji zase uplně nekřivdím. Chtěla jsem jenom říct svůj zážitek, at si každý udělá svůj obrázek. Ale stojím si zatím, že dobrá kadeřnice s plno spokojenýma klientkama nemá zapotřebí se nabízet přes slevový portál. Tot vše…

Ivana L.

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda ten melír platí na celou hlavu a zda se dá nechat udělat dvoubarevný. Děkuji za odpověď.

Katka P.

Dobrý den,
i já jsem byla při posledni akci u Anety, a byla jsem velice spokojená, barva byla skvělá a střih také.
Když teda byla slečna Lenka tak nespokojená, mela řešit situaci na místě. Aneta by ji dle mého názoru vyšla vstříc. A situaci néjakým způsobem řešila. Od čeho ty ústa člověk jinak má.

Veronika

Dobrý večer , naopak já jsem byla spokojená velice !! Nemůžu říci na práci kadeřnice nic a jak již sama psala , 1000 lidí tisíc chutí . Takže já vřele doporučuji.

Nikola M.

Dobry den, to ja nemohu souhlasit. Tuto nabidku jsem vyuzila jiz vicekrat a pokazde jsem byla velice spokojena, proto jeji sluzby vyuzivam i mimo tyhle akce :) a to me barvila z hnede na blond a chytlo to nadherne, zadna zluta. S tim by si slecna nikdy nedovolila pustit zakaznika ven, pokud to tak nechtel zakaznik :) ja vystridala hodne kadernic a tahle je zatim nejlepsi :)

Lenka

Také se připojuji, využila jsem tuto nabídku minule a katastrofa. Chtěla jsem blond barvu (pro upřesněn jsem špinavá blondýna,aby někdo neřekl,že to špatně chytlo) a odcházela jsem s rezavo-žlutýma vlasama. Již nikdy více.Kdyby byla každá zákaznice tak spokojená, jistě si slečna kadeřnice nemusí dávat svou nabídku přes slevový portál a má dost „spokojených“ zákaznic

Slevomat.cz

Dobrý den, nabídky opakujeme pouze v případě pozitivního hodnocení. Mrzí nás, že jste nebyla spokojená, zeptáme se, řešila jste situaci nějak na místě? Děkujeme.

Kadernice Anet

Dobry den,velice me mrzí vaše nespokojenost­.Bohuzel sto lidi,sto chuti,kazdy ma jinou představu o ideální kadeřnici.Preji pěkný den kadernice Anet

Martina

Dobrý den, škoda, že slevomat nevystavuje také záporné reference a komentáře. Já osobně jsem třeba vůbec spokojená nebyla a o milé kadeřnici také mluvit nemohu.

D.

Dobrý den, je možné objednat se na zítra?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru