Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kurz unikátní masážní terapie Awakening

Nicol Kozáková, DiS. Brno  (mapa) 62 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Víťa

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat. Po absolvování kurzu dostanu nějaký certifikát? A jakou organizací je udělen? Lze ho použít např. při vyřizování živnostenského listu, kdybych se chtěl masírování věnovat více? Děkuji?

Nicol Kozáková

Dobrý den Víto.
Ano, certifikát dostanete. Je to certifikát základní terapie Awakening. Dále se po jeho absolování můžete zůčastnit prohlubovacího kurzu, který je certifikovaný jako terapeut masážnít terapie Awakening.Je udělen školícím centrem Awakening, tedy mojí osobou. Jako certifikovaná trenerka Univerzity Jednoty, předávám procesy a učení, které jsou zakonponované i tohoto kurzu. Masážní terapie Awakening je registrována jako terapeutická metoda, jsem její autoraka a na jejím základě můžete požádat o živnostenský list v oboru psychického a fyzického rozvoje, bohužel nenahrazuje rekvalifikaci. Awakening je právě v procesu žádosti o udělení povolení jako rekvalifikace. Je to dlouhá cesta papírování, ale náš záměr je velmi silný a věříme, že během příštího roku se dočkáme zdárného konce. Děkuji za váš dotaz.

Ivana

Dobrý den. Ráda bych touto cestou poděkovala paní Nicol a celé masáži Awakening. Byla jsem na jejich obou kurzech základu i prohlubovacím kurzu a jsem nesmírně vděčná, že jsem se to mohla naučit. Manžel měl obrovské potíže se zádama, po měsici masáži mám bolesti už jen občas a to, když dlouho řídí v autě. Vnuk je alergik masiruji ho 3krát měsíčně a už jsme mohly snížit dávky léků na alergie. Já osobně se cítím velmi naplněna když mohu masírovat a moje kamarádky, které masírují Awakeningem mají stejné výsledky. Celá kurz má příjemnou atmosféru, opravdu se nám nechtělo domů a Nicol je velmi erudovaná a osvícená bytost. Děkuji moc a všem vřele doporučuji.

Slevomat.cz

Dobrý den,

děkujeme za Váš příspěvek a tyto řádky určitě velmi potěší partnera, tedy paní Nicol a celou masáž Awakening.

Nicol Kozáková

Milá Ivano, mnohokrát vám děkuji, právě zde je vidět přínos celé masáže Awakening. Mám velkou radost, že masáže vám přispěly ke zkvalitnění vašeho života.
 Děkuji

Lucie

Dobrý den, kde zjistím termíny kurzů?

Nicol Kozáková

Dobrý den Lucie. Děkuji za dotaz.
Termíny budou vypsány po skončení akce na slevomatu. Dopředu není prakticky možné napsat termíny, pokud neznám počet zájemců. Na tomto odkaze naleznete registraci, kde se budete moci zaregistrovat. http://www.universitasjednoceni.estranky.cz/clanky/registracni-system-masazni-terapie-awakening-pro-majitele-voucheru-pro-prahu.htmlMinimální počet lidí na kurzu je 9 lidí, aby byl kurz technicky a procesně možný udělat. Maximální počet je 16 lidí. Podle počtu zájemců bude vypsáno potřebný počet termínů. V případě většího prodeje voucherů budou termíny až do dubna. V případě menšího počtu voucherů budou termíny do února. Kurzy budou probíhat o víkendu a v případě zájmu i v týdnu. Pokud byste cokoli potřebovala ještě vědět napište.

Denisa Dvořáčková

Dobrý den,

nemůžu na stránkách najít rezervační systém ani přehled vypsaných termínu. Děkuji

Nicol Kozáková

Dobrý den Deniso.
Rezervační systém mohu vypsat až po skončení akce na slevomatu. Ihned po skončení budete mít na mých stránkách rezervační systém a tam se můžete zaregistrovat. Dříve bohužel nemohu termíny vypsat, pokud neznám kolik lidí bude chtít na kurz přijít. Děkuji za pochopení.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru