Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

260 Kč za fotoepilaci IPL vybrané partie těla v původní hodnotě 800 Kč. Trvalé a bezbolestné odstranění chloupků se slevou až 67 %.

Estée centrum – centrum zdravé estetiky Brno  (mapa) 245 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
yva

Dobrý den, pro Esté centrum – škoda, psala jsem Vám dotaz emailem, a nikdo neodpověděl…

Esteé

Dobrý den YVO, naše e-mailová adresa je esteecentrum@seznam.cz. Znovu jsem prošla všechny maily a bohužel v posledních dnech nemám žádný mail, na který nebyla zaslána odpověď , ale dle kontroly ani žádný přijatý s jménem YVA. Omlouvám se, zkuste poslat znovu a nebo kontaktovat s dotazem přímo mě na tel. 739 922 587. S poz­dravem Hana Škrobová, majitelka Estée Centra

Estée Centrum

Hezký večer, do 30.11. je platnost voucheru, to znamená, že do této doby je třeba voucher u nás uplatnit, pokud budete mít poukazy na více ošetření, které by jsme časově nezvládly, je možné vyměnit vouchery za permanentku s delší platostí, dle časového objednání. Doporučený odstup jsou cca 3 týdny.

Ivona

dobrý večer měla bych zájem o depilaci celých nohou. Jak by to bylo s platbou kdybych zakoupila 8voucherů a musí se použít jen jeden měsíčně?Musela bych ještě něco doplácet než 2080Kč? Děkuji Ivona

Estée Centrum

Dobrý den, na epilaci celých nohou je třeba 8 voucherů na jedno ošetření, počet potřebných ošetření záleží na síle a barvě chloupku. Obecně je to 4–6 ošetření.

Marianna Sluková

Dobrý den,
uvádíte, že voucher je platný do 30.11., to znamená, že si za něj můžu koupit zákrok do 30.11. a nebo že do té doby se musím dostavit na zákrok? Chtela bych si totiz koupit vouchery na všechny zákroky, tak aby mi potom nepropadly.

Elen

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně třísel – možná spíše vtipná otázka, ale pro jistotu :-) Platí 3 vouchery na jedno ošetření i na větší oblast – když jsou chloupky rozšířené cca 5 cm od kraje prádla a to nejen vpředu, ale i dole mezi stehny? Děkuji za odpověď.

Estée Centrum

Dobrý den, třísla a bikiny oblast je opravdu v oblasti třísel ( bikiny nahoře i v oblasti bikiny vnitřních stehen a hýždí) a jsou potřeba 3 vouchery na jedno ošetření.

Blanka

Dobrý den
nechápu jak je to s lýtkama? Máte tam chybu! Píšete že jeden voucher je v hodnotě 800 Kč a Cenu za lýtka uvádíte 3200Kč, ale vouchrů požadujete 5? Měly by být jen 4, ne?

Estée Centrum

Dobrý den,
voucher je počítán na většinu partií se 68% slevou z původní částky. Cena ošetření se závislá na počtu impulzů, tak abychom ho mohli i po slevě realizovat. Lýtka jsou specifickou oblastí, kde je mnoho impulzů a z toho se odvíjí i cena po slevě. V tabulce je vyznačena původní cena 3200,– počet voucherů 5, cena po 1300,–, takže u této partie je uvedená sleva 59%. V případě dotazů mne neváhejte kontaktovat na tel. čísle, vše vám ráda vysvětlím.
Hana Škrobová

Šimi

Dobrý den, když bych chtěl na ošetření zad (celých) tak si koupím 7 poukazů. Další nemají smysl. Snižují se ceny dalších zákroků? Nebo bych potom musel platit celou částku 5600,– Přeci jen si nemůžu dovolit tolik peněz během tak krátké chvíle vydat. Děkuji za odpověď.

Estée Centrum

Ano, pokud budete z této slevové akce a budete chtít vychodit celý cyklus, dohodneme individuální cenu, je to i podle počtu záblesků. Můžete mne kontaktovat na tel 739 922 587, na zmeškaná volání vždy reaguji.
Hana Škrobová

Patrik

Dobrý den, srostlé obočí děláte? Pokud ano, patří to v rámci voucherů do stejné kategorie jako „knírek“?

Děkuji za info

Estée Centrum

Dobrý den, ano srostlé obočí děláme a v rámci voucherů je to jeden voucher.
Hezký den

Barča

Dobrý den, kdybych chtěla např. ošetření podpaží (2 poukazy na 1 ošetření), je tedy třeba 4–6 ošetření, to je až 12 poukazů, což si koupit nemohu (10 poukazů na osobu) a doba platnosti mi taky nevyjde na využití podle doporučení mezery mezi zákroky. To je blbý… Podle čeho se určuje opakování zákroků nutné k úplnému odstranění chloupků a mezera mezi zákroky? Závisí nějak na typu pokožky?

Esteé Centrum

Dobrý den, ano na jedno ošetření podpaží jsou třeba dva vouchery. Mezera mezi zákroky je doporučována 21 –28 dní (je to růstové období chloupku) Podle typu pokožky se určuje nastavení na IPL přístroji, ale počet ošetření záleží více na typu a síle chloupku. V nabídce je zmínka o možnosti dárkového poukazu s prodlouženou platností, pokud budete mít více poukazů než stihneme v daném období ošetřit, vystavím Vám permanentku s prodlouženou platností. V případě dotazů mi můžete zavolat na tel. 739 922 587

Kateřina

Dobrý den, zajímalo by mne jakou dobu platnosti mají tyto vouchery… Děkuji

Slevomat

Dobrý den, Kateřino,
platnost voucheru je vždy v nabídce pod mapkou či zde v diskuzi po pravé straně ,–)

Platnost voucheru od 9. 9. 2011 do 30. 11. 2011

Jiří

Intimní partie a třísla jsou zvášt ? A 780 jenom za třísla? Je tohle normální ? :D

Estée Centrum

Dobrý den, pokud hledáte trvalou epilaci třísel kvalitním IPL přístrojem certifikovaným a vyráběným v EU je cena kolem 2500,– za jedno ošetření běžná, takže 780,– Kč je velmi výhodná, zejména pokud spčítáte slevu kompletního ošetření cca 6 sezení.
Hezký den

Irča

Dobrý den,


je prosím tato metoda odstranění chloupků v podpaží vhodná, pokud mám drobně sníženou funkci štitné žlázy (bez prášků) a ještě k tomu v podpaží vitiligo? 


Děkuji velice za odpověď.
Estée Centrum

Dobrý den, drobné snížení funkce štítné žlázy bez medikace tj. pokud neužíváte léky ani kortikoidy by nebyl problém a mohla by jste ošetření absolvovat. Bohužel, pokud máte v anamnéze vitiligo v pravém slova smylu (poruchy pigmentace a odumírání pigmentových buněk), tak ošetření není vhodné z důvodu rizika rozšížení této nemoci. Chloupky v oblasti skvrny bez pigmentu také obvykle neobsahují pigment a ošetření není účinné. IPL Lucilia odstraňuje i chloupky velmi světlé, ale musí zde být nějaký pigment. Pro konzultaci můžete zavolat na 739 922 587 – na zmeškaná volání vždy reaguji zpět.
Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru