Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

149 Kč za čerstvé džusy, smoothies a lahodné bagety ve Freshland v hodnotě 300 Kč! Zdravá a chutná svačina či rychlý oběd se slevou 50 %.

4,6 / 5 Freshland (2 pobočky) Praha - Nové Město  (mapa) 1 692 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Radek

Dobry den,

byl jsem nekolikrat pri predchozi akci na Karlove namesti a byl jsem moc spokojeny. Chvalim a kupuji nove vouchery a uz se tesim na jogurty a freshe.

Petr-Freshland

Pro Scorpio: Kartička, kterou dostanete výměnou za voucher, má platnost do 31.12.2011.

Scorpio

Karticka, kterou dostanu na zbylou castku, bude mit take platnost do 31.12.2011? Nebo je do tohoto data nutne provest na kupon pouze prvni nakup?

Standa Jindřich

S provozovnou na Dejvické mám jen ty nejlepší zkušenosti, tedy zatím jen s různými druhy nápojů. Rád zkusím i nějakou svačinku v podobě bagety či jiné dobroty. Tento voucher rozhodně vítám.

Petr-Freshland

Pro Olgu: Zcela jistě máte pravdu a věřte, že se snažíme o používání co nejmenšího množství obalů. Vždy, nebo alespoň v naprosté většině případů, se zákazníků ptáme jak důkladně chtějí produkt zabalit, zda potřebují přibalit příbor apod. Naprostá většina zákazníků si však naše produkty odnáší s sebou a balení je tedy nutné. Pokud salát konzumujete na místě, nezavíráme jej víčkem. Stejně tak nebalíme koláče a další výrobky a kávu servírujeme do porcelánového nádobí. Odpad dále třídíme na biologický, papír a plasty. Veškeré obalové materiály také volíme dle možností tak, aby byly co nejšetrnější k životnímu prostředí. Rozhodně nám tato problematika není lhostejná.

Olga Růžičková

Jen mě napadlo…je nutné používat ve Freshlandu tolik zbytečných obalů? Jídlo je skvělé, čerstvé…a mám pocit, že ruku v ruce s tímto typem jídla by mohla jít i ekologie. Je potřeba třeba balit bagetu, pokud řeknu, že si ji sním tam? Stejně tak nevím, jestli je potřeba dávat salát do misky na jedno použití i s víčkem, když si ho sním přímo na místě…

Petr-Freshland

Děkujeme Vám srdečně za tolik pozitivních ohlasů. Máme z nich obrovskou radost a naplňují nás energií do další práce. :)

Petr-Freshland

Pro Adama: Stačí nahlásit číslo voucheru, nemusíte jej tisknout.

Petr-Freshland

Pro Pegase: Veškerý sortiment Vám rádi zabalíme do slušivého obalu s sebou :) Dokonce i na freshe máme plastvé lahvičky s uzávěrem takže s nimi můžete bezstarostně cestovat.

Klára

Čekala jsem, kdy se tahle nabídka objeví znova, super! :)

Adéla

V provozovně na Karlově náměstí, kam chodím, jsem velice spokojena,bagetky výborné,čerstvé,křu­pavé. Možnost si zvolit i individ. naplňení z nabízených surovin.Jogurt s ovocem vynikající.Ideální koupit a běžet dál,mají tam omezené prostory k sezení,ale musím říci,že já jsem si vždy sedla,třeba po chvilce čekání. Všem mohu jen doporučit a kupuji za sebe 4 vouchery. Děkuji.

Adam Kubát

Musím předložit vytisknutý, papírový voucher, nebo postačí jen nahlásit číslo voucheru?

Děkuji za odpověď

Pegas

Dobrý den,
mám zdvořilý dotaz. Musím bagety zkonzumovat na místě, či je dostanu ve slušivém obalu sebou? Děkuji za odpověď!

Petr-Freshland

Pro Janu: Velice nás mrzí Vaše negativní zkušenost. Bohužel konec minulého dealu vyšel na víkend, kdy je naše pekárna schopna péct pouze v omezeném rozsahu a došlo proto k situaci, že jsem slané a sladké koláče vyprodali velice rychle a nebyli jsme schopni zásoby doplnit. Vzhledem k filosofii naší společnosti, kdy naše veškeré pečivo je opravdu čerstvé a ne dopékané ze zmražených předpeků toto riziko existuje. Ostatní produkty, tedy freshe a saláty jsme však nabízeli ve standartní kvalitě, neboť náš dodavatel ovoce a zeleniny nám zaváží čerstvé suroviny každý den včetně víkendu. Receptury všech našich produktů jsou pevně dané a fresh s 90% jablečné šťávy, pokud o něj přímo nepožádáte, u nás určitě nedostanete. Věřím, že v případě další návštěvy budete 100% spokojená

Martin

Nevím jestli jsou občas někteří tak hloupí, ale asi ano :-)
Ale logicky, když tam příjdu poslední den, či víkend, kdy má každý volno,tak bych nečekal, že budou mít narvané sklady…ale chápu, nízká inteligence :-)

Petr-Freshland

Nakupem voucheru ziskate kredit v hodnote 300kc, za ktery vsak zaplatite pouze 149kc. Pri nakupu vam bude od techto 300kc odectena skutecna hodnota vami vybranych vyrobku. Napriklad zakopite bagetu HamHam a maly fresh Morning power. To je 49kc + 59kc, celkem tedy 108kc. Tato castka Vam bude odectena od 300kc a na karticku se Vam zaznamena zustatek pro vycerpani pri dalsim nakupu. V tomto prikladu 198kc. Doufam, ze je to takto jasnejsi.

Patrik

…a je tu někdo, kdo by mi vysvětlil můj dotaz, jaká částka z voucheru za 149Kč mi bude odečtena při jakém nákupu?

Jana

Bohužel nemohu s pochvalnými recenzemi souhlasit. Voucher do této provozovny jsem vyuzila v minulosti, byl to posledni vikendovy termin pred vyprsenim platnosti. Jistě, měla jsem přijít dřív…Na provozovne nemeli temer nic, to malo co zpracovali bylo z 90% z jablek. Možná jsem měla smůlu, ale už nikdy více.

Michal Zajac

jj, Petře, tiež mi to je nie je jasné, ale predpokladám, že to je 300 Kč za jeden voucher:)

Patrik

Petře, díky za odpověď, ale pořád mi není jasné, jaká částka z voucheru je mi odečtena při jakém nákupu?

Petr-Freshland

Pro Patrika: Při každé návštěvě si můžete nakoupit jakoukoliv kombinaci různých výrobků dle Vaší chuti. Pokud budete mít velký hlad, nebo přijdete třeba s kamarády, můžete voucher vyčerpat i při jedné návštěvě :)

Patrik

Zdravím,možná hloupý dotaz, ale i přesto, neboť mi zatím uniká význam slevy…již jsem se dočetl, že na 1voucher jsou možné 3návštěvy do vyčerpání hodnoty a je možné získat cokoliv za poloviční cenu…při každé návštěvě (ze 3) je možné objednat si za poloviční cenu více Vašich výrobků (např. sestava džus+bageta+salát), nebo jen jednu věc z Vaší nabídky? Děkuji za odpověď a hezký den všem mlsounům :-)

Kateřina Čepelková

Petra: Já čtu pořádně, nejsem ta, která to nepochopila :-).Zkuste si to přečíst ještě jednou…

Petr-Freshland

Jsme moc rádi, že s našimi produkty maté dobré zkušenosti :). Je to pro nás skvělé ocennění naší práce.

Pro Honzu: Každá kartička, která Vám bude vyměněna za voucher, může být použita až při 3 nákupech. Pokud byste chtěl kredit z 5 voucherů vepsat na jednu kartičku mohl byste jej využít při 15 návštěvách. Vzhledem k velikosti karty (vizitkový formát) je na ní bohužel místo pro záznam právě 3 nákupů a proto je třeba každý voucher zvlášť vyměnit za 1 kartičku. Abyste nemusel chodit s vouchery, můžete si poznamenat pouze jejich čísla například do telefonu. Na provozovně je stačí říci obsluze, která ověří jejich platnost a vydá Vám novou kartu.

Petra

Kateřina…: Kdybystw četla pořádně, zjistíte, že 1 voucher = max. 3 návštěvy… Takže 10 voucherů = 30 návštěv… A ten jeden se opravdu snadno 3mi návštěvami snadno vyčerpá.

Honza

Dobrý den,


nejprve bych chtěl všem zájemcům tuto akci doporučit poměrně často 1 za týden až 14 dní se stavuju ve freshlandu na Dejvicích na nemůžu si stěžovat bagety výborné rozhodně kupuji a ne jednou.
Ale teď k mé otázce pokud koupím třeba 5 voucherů je možné vepsat jejich kredit na jednu Vaši „kartičku“ a budu ji moc používat do vyčerpání, aby člověk nemusel pokaždé chodit s vouchcerem. 


Děkuji s pozdravem Honza
Kateřina Čepelková

Škoda, že je konzumace omezena jen 3 návštěvami, jinak bych zakoupila několik…proč je toto omezení a ne libovolně do vyčerpání jako např. u Nude Fresh, ten byl perfektní.Je to fakt škoda, jste bez šance, pokud chcete pouze fresh či samotný salát.

Olga Růžičková

Už jsem tuto nabídku jednou využila na jiném slevovém serveru a byla jsem nadšená. Hned kupuji.

Lenka

Super nabídka, hned kupuji :-) mají tam výborné a čerstvé vše :-)

Petr-Freshland

Voucher může být opravdu vyčerpán až během tří návštěv. Během té první Vám voucher vyměníme za kartičku, na kterou Vám vepíšeme zbývající částku k vyčerpání po každém nákupu.

Marky

Kdyz budete pozorneji číst, tak se nemusíte ptát:)
(viz podmínky) 


Jak dlouho platí voucher?
Od 7. 9. 2011 do 31. 12. 2011 


1 voucher lze využít až na tři návštěvy do vyčerpání hodnoty 


Při využití více než 3 voucherů je nutná tel. objednávka předem
Maximální počet voucherů na osobu: 10
Celkový počet voucherů není omezen
Marek

Dobry den, neni toto odpoved? 1 voucher lze využít až na tři návštěvy do vyčerpání hodnoty.

Edita Svobodová

Dobrý den, chci se zeptat, zda musím voucher vyčerpat najednou. Děkuji Edita

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru