Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

5 kg prvotřídních kokosových briket na grilování

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Roman

Zdravím Martine, děkuji za připomínku. 10 znaku voucheru jako VS je pro identifikaci platby dostačující, ale stejně tak je možné kódy (jeden až třeba deset) napsat pouze do popisu platby. Příjemný den

Roman

Zdravím Martine, děkuji za připomínku. 10 znaku voucheru jako VS je pro identifikaci platby dostačující, ale stejně tak je možné kódy (jeden až třeba deset) napsat pouze do popisu platby. Příjemný den

Martin

Dobrý den,
zakoupil jsem 2ks zboží a zvolil typ dopravy DPD. Jeden kod voucheru jsem zadal do popisu platce, ale do variabilního symbolu pro platbu dopravy lze zadat pouze 10 znaků a kod voucheru se tam nevejde. Nemohl jsem tedy zadat cely kod druheho voucheru. Jak tedy přiřadíte oba vouchery platbě za dopravu? Je to celkem nepraktický způsob a příšte by bylo lepší otázku dopravy za více kusů řešit v popisu nabídky :-(. Děkuji.

Jan Bohac

Děkuji za info, pro příště by bylo dobré tyto informace uvést přímo do popisu nabídky…

Jan Bohac

Dobrý den, objednal jsem 3 balení briket s vyzvednutím na pobočce Uloženky. Domníval jsem se, že za jednu objednávku budu platit jen jedno poštovné, ale vypadá to, že bude účtováno 3× (přišly mi tři upozornění na tři zásilky na uložence a u každé je napsaná dobírka 39Kč). Můžete mi říct, kolik bude účtováno?

Kdybych si nechal zaslat zboží službou DPD, tak bych nemusel nikam jezdit a vyšlo by mě to ještě levněji? Nebo bych musel platit „poštovné“ také třikrát?

Předem díky za odpověď.

Roman

Dobrý den Honzo, za první zásilku na Uložence by jste měl zaplatit 39 Kč, další zásilky již se slevou za 29 Kč. Zkontroluji, zda je vše v pořádku. Dopravou DPD je z naší strany možné poslat vždy pouze 2 balení na jedno dopravné. V ceně zboží se slevou nemáme započítány žádné náklady na balné.

Jirka

Díky za informaci o dostupných výdejních místech. Je to velká škoda, že v objednávkovém formuláři na vašich stránkách je dostupných jen 13 odběrných míst a není možné zaslat i na ostatní partnerské pobočky uloženky, které už pokrývají republiku daleko rozuměji. Ale mohl by to být pro vás aspoň návrh do budoucna :).

Roman

Děkujeme za námět. Partnerské pobočky se pokusíme napříště implementovat.
Příjemný den

Solaria Hadraba

Dobrý den, objednala jsem si 2× kokosové brikety. Do variabilního symbolu pro platbu dopravy lze zadat pouze 10 znaků a kod voucheru se nevejde a já potřebuju zadat 2 ks. Jak postupovat ? Děkuji.

Roman

Dobrý den, do variabilního symbolu lze uvést 1 číslo a 2. do poznámky – textu platby.
Děkuji a přeji příjemný den

Jirka

Dobrý den,
koupil jsem si voucher na tuto nabídku a chtěl jsem vyplnit objednávku na vašich stránkách. Vybral jsem si podle mapy v odkazu ulozenka.cz místo nejblíž ke mně ale při vyplňování objednávky jsem zjistil, že toto místo není v nabídce možných poboček. Je možné místo podle mapy (např. Most nebo Teplice) zapsat aspoň do poznámky objednávky nebo není možné v těchto místech vyzvedávat?
 Díky

Roman

Dobrý den Jirko,
osobní odběr je možný pouze na pobočkách Uloženka, tj. těch, co jsou uvedeny ve formuláři. Pokud chcete zaslat brikety jinam, doručí Vám je DPD přímo na adresu domů.
Příjemný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru