Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

149 Kč za DVA celodenní vstupy do dětského zábavního centra Beckiland! Trampolíny, želatinový kopec, obří tobogán i další atrakce se slevou 60 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Karolína Čechová

Dobrý den,
minule jsme využily akci s dcerkou (ještě ji nejsou dva). Bohužel moc atrakcí pro menší děti jsem tam nenalezla (batolecí koutek už tak „velké“ dítě dlouho nebavil a na ostatních atrakce je bohužel zase malá. Navíc ceny jsou opravdu vysoké, jíst sice nemusíme (chtěli jsme, ale pro 20 měsíční dítě jsem tam vhodné jídlo nenašla), ale pít bohužel ano. Navíc nechápu, proč doprovod musí také platit vstupné :-( Například u trampolíny je váhové omezení 80 kg a určeno jen pro jednu osobu, tak tu pánovi se 120 kily partner odpovídá špatně! :-( Nikdo z toho minima dospělých atrakce nevyužíval. Navíc větší děti jsou tam nehlídané bez rodičů, takže je tam opravdu chaos.
Pro velké děti je to ale prima atrakce, tak možná za pár let vás opět navštívíme.

Ja

je mozne aby na jeden voucher sla jenom jedna osoba? Cize 3 osoby budou mit 2 kupony a pulka kuponu propadne? porad je to levnejsi nez plne vstupne…

Petra

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když tedy jsme dvě, a dvě děti s tím, že dětem nejsou dva roky, lze to tedy použít pro dva dospěle?

Veronika

Dobrý den,


voucher je možno využít pouze jako vstup pro dítě a dospělého nebo pro dvě děti. 


Děkujeme za pochopení.
Jitka Denková

Dobrý den, mohou jít děti sami? jsou velké 8 a 10 let. Jak dlouho tam mohou být a jakou máte pracovní dobu? děkuji

Veronika

Dobrá den,

děti od 8mi let můžou být v Beckiland bez dozoru. Rodiče je doprovodí vyplní prohlášení s kontaktem na sebe a potom si je vyzvednou. Otvírací doba je od 13:00 do 20:00 ve všední den a o víkendu od 10:00 do
20:00. Můžete tam strávit celý den… záleží jen na Vás.

Elena Rottová

„Do restaurace, kina či na plovárnu je také zakázáno donášení vlastního občerstvení.“
Chtěla bych si ujasnit, jestli se jedná o zábavné centrum, nebo restauraci?? Že jde dítě na nějaké atrakce, přece neznamená, že si tam MUSÍM zákonitě zakoupit i jídlo… Pokud by tam byly ceny přijatelné a jídlo vhodné pro děti, tak není o čem, ale za těchto podmínek… :-(( Už to, že má i dospělý doprovod platit vysoké vstupné většinou POUZE za to, že si hlídá vlastní dítě, je postavené na hlavu.
Že vám to stojí za to, spoustu lidí naštvete a už nepříjdou a navíc budou šířit negativní reklamu. Kdo si bude CHTÍT něco koupit, tak si to koupí i za těchto podmínek, ale postavit to tak, že vlastní je ZAKÁZÁNO, to se mi nelíbí!

Veronika

Beckiland je dětské zábavní centrum s bistrem. Nikdo Vás nenutí, aby jste si kupovali v Beckilandu občerstvení. Je to jen na Vás zda se občerstvíte či ne. Vždy se někdo najde kdo je nespokojený…
Doufáme, že se k nám rodiče s dětmi budou vždy rádi vracet.

Manipor

"Partner Veronika před 15 hodinami


Dobrý den,


rodiče mají zakázaný vstup jenom na vláček a motokáry. Na ostatních atrakcích můžou dovádět společně s dětmi.
Do restaurace, kina či na plovárnu je také zakázáno donášení vlastního občerstvení." 


ANO TO MÁTE PRAVDU, ALE CENY JSOU TAM (ALE ASI AŽ NA PRAHU) VÝRAZNĚ LEVNĚJŠÍ. SOUHLASÍM S TÍM, ŽE PO HODINĚ BEZ AKTIVIT PRO RODIČE, JE ČLOVĚK OTRÁVENÝ, A ZNUDĚNÝ. CENOVÁ POLITIKA JE KATASTROFA, CO UŠETŘÍM NA VSTUPU VYTAHÁM NA CENÁCH, PŘECI BYCH DĚTEM NEODŘÍKAL …
Pavel

AAAha uz to chapu.. pokud pujdu Ja se 2 detmi, tak nemam sanci vyuzit jedenapul voucheru ted a to stejne priste.. tak to je pakarna :-(.. tak vezmu jeste kluka sousedu, sice se tam asi zblaznim, ale udelam dobry skutek :-)

Veronika

Dobrý den,

ale děti Vám budou moc vděčné a pravděpodobně i sousedka. A příště Vám to jistě oplatí.

Pavel

tedy nic proti teto nabidce, za tech 149Kc si 2 vouchery samozrejme koupim (mozna budu muset tri, protoze v jejich podani „deti do dvou roku“ znamena, ze diteti jeste NEBYLY 2 roky, tedy je mu 1rok+ :-( )

Veronika

Dobrý den,

dítě den po 2. narozeninách už vstupné platí.

Pavel

Doma jsme si rikali, ze se rodine o 4 clenech (4×180=760Kc) klidne i vyplati sednout na auto vyrazit do Libereckeho Baylonu (106Kc tam a zpet = 212Km=420Kc za benzin + 380Kc je rodinne vstupne 2 dospeli 2 deti, ci pokud mate deti mensi maji to do 100cm zdarma) a vyjde to cenove ± na stejno a naproti Lunaparku je neuveritelne levna jidelna Jizerka, kde maji moc dobra „standartni“ jidla http://www.centrumbabylon.cz/cs/zabava/lunapark/ a vecer se jit vymachat se slevou do Aquaparku.. pro starsi deti muze byt zajimave jit zkoumat prirodni zakony do IQparku :-) coz uz pak samozrejme vyjde na v souctu na vic, ale i zabava je nesrovnatelna..

Veronika

Dobrý den,

(4×180=720). Ano 4člená rodina zaplatí za vstup do Beckilandu bez voucheru 760,– Kč. Myslím si, že sleva na 298,– Kč je skvělá nabídka.

Petra Hloušková

A tak to je klasika, podívejte se na jídelní lístek většiny restaurací – Dětská jídla: Kuřecí nugety, Špagety s kečupem, ještě možná tak palačinky.

Pavel

TO Kmeta: – nemusite byt bosa – muzete si prinest pantofle a pro deti backurky (my to tak delame)
TO Tereza: – jidlo fakt HODNE drahe, ale hlavne je spatne sortiment – je to zariezni pro deti a bufet funguje na pricipu „fritak“ tedy pouze „oblibena a zdrava“ jidla typu rizek/smazak a hranoky.. Nechapu, ze tam treba nemaji nejakou hustou polivku (gulasovka, vyvar cokoli), ci jakekoli „nesmazene“ jidlo vhodne pro deti (kdyz uz je to podnik pro deti)

Dubak

Kometa: Ja myslim ze to mnozstvi neni tak hozne, kapacita je tam celkem velka. Ale zalezi na case kdy se tam jde. Posledne sme byli v nedeli asi 10–12 a bylo temer uplne prazdno. taky kdyz chodime k veceru tak je to v pohode. A na WC jsem mokro nikdy nebylo co si pamatuju, ale samorejme se to stat mohlo..

Kometa

Ja bych se primlouvala, aby nebylo vypusteno tolik voucheru do obehu, protoze jsem tu tyto vouchery v minulosti uz jednou koupila a maji taky platnost jen do rijna, takze si neumim moc predstavit, jak tam tolik lidi chcete narvat. Byli jsme v Beckilandu v utery a byl tam nepredstavitelny hluk a chaos, milion deti a vetsina bez dozoru rodicu, takze jsme po 2 hodinach odesli, protoze se to tam proste uz nedalo vydrzet. Deti co tam jezdi na kolobezkach a trikolkach jsou vyslovene cloveku nebezpecne, nestacili jsme uhybat. A druha poznamka: clovek tam musi chodi bos nebo v ponozkach, na wc je vecne na zemi mokro, nic prijemneho.

Tereza

Dobrý den, prosím, může mi někdo napsat orientační ceny občerstvení? Díky.

Veronika

Dobrá den,

na Váš email Vám pošlu jídelní lístek.

Anina

Dobrý den,když mám 1 voucher a půjdu s dcerou,mohu se například po hodině vystřídat s manželem a já si odskočit napřl na nákup a manžel by zase dělal dozor nebo musí přijít jeden dospělý a 1 dítě a nelze se vystřídat?
Děkuji za odpověď

Veronika

Dobrý den,

ano samozřejmě se můžete s manželem vystřídat.

Dubak

Myslim, ze priste zkusim jit na trampolinu nebo lezt na stenu ci sopku. Mam asi 120 Kg tak uvidime co to znese. Kdyz jsou temer vsechny atrakce i pro dospele:)

Veronika

Určitě to zkuste. Budeme se těšit na Vaši návštěvu.

JANA

Manžel byl s dcerou minulý týden na vstup koupený v minulé akci. Doporučuje zařídit: více míst (pohodlnější než ty tvrdé mrňavé lavice) k sezení pro dospělé, WIFi zdarma nebo něco podobného (jinak se tu dospělý za 2 hodiny unudí k smrti, na většinu atrakcí je dospělým vstup zakázán a 6letou holku nebaví pořád jen fotbálek) a zlevnit ! Za kávu a popcorn 120 Kč ? Bez možnosti mít vlastní jídlo a pití je to fakt jen pro někoho. Ráda prodám zbývající 3 vstupy, co nám zbyly.

Veronika

Dobrý den,

rodiče mají zakázaný vstup jenom na vláček a motokáry. Na ostatních atrakcích můžou dovádět společně s dětmi.
Do restaurace, kina či na plovárnu je také zakázáno donášení vlastního občerstvení.

Tereza Zavadilová

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jsme 3(2 dospělý a 1 dítě) tak kdybych koupila 2 vouchery zda je pak možnost při další návštěvě uplatnit zbývající 1 vstup a druhý dokoupit nebo by jeden z nás rodičů šel v den synových narozenin a tím pádem by měl syn vstup zadarmo.děkuji :-)

Veronika

Dobrý den,

není možné použít polovinu voucheru. Popřemýšlejte a vezměte s sebou kamaráda či prarodiče.

RB

Dobrý den, lze kupon využít pro dva vstupy dospělého? Mám dítě do 2 let, které je zadarmo.

Slevomat

Dobrý den, RB,


voucher je možno využít pouze jako vstup pro dítě a dospělého nebo pro dvě děti. 


Děkujeme za pochopení.
Lenka Brychtová

Dobrý den, jak dlouhá je platnost voucheru, když jej koupím dnes? Platí voucher do všech center Beckiland? Děkuji za odpověď

Slevomat

Dobrý den, Lenko,


platnost voucheru je od 1. 9. 2011 do 31. 10. 2011 a platí pouze pro Beckiland na Zličíně. 


Veronika

Beckiland je jen jediný.

Kopicova

Dobry den, pokud budu chtit prijit na voucher v sobotu(bez oslavy),musim si taky zarezervovat mista? Dekuji.

Veronika

Dobrý den,


není nutné si dělat rezervaci.



Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru