Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

319 Kč za permanentku do solária či collária nabitou na 1000 Kč. Krásná a opálená pokožka po celý rok i speciální hubnoucí solária se slevou 68 %.

4,5 / 5 Megasunstudio (3 pobočky) Praha - Žižkov  (mapa) 310 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Veronika Protivanska

Dobrý den, možná jsem příiš velký kombinátor, ale za zeptání nic nedám :)
Tato sleva je na zakoupení permanentky „1000“. Můžu koupit 3 vouchery a vyměnit je následně u vás za permanentku „3000“?
Děkuji za odpověď :)

Megasunstudio

Dobrý den Veroniko, za 3 vouchery održíte 3 permanentky 1000kč, vouchery nelze sčítat, permanentky pak můžete čerpat postupně nebo použít jako milý a hodnotný dárek, těšíme se na Vás :-)

Klára

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na dopravní dostupnost. Je možné se dostat z metra Nové Butovice do solárního studia pěšky? Děkuji za odpověď.

Megasunstudio

Dobrý den Klárko, z metra Nové Butovice je to k nám kousíček, cca 2minutky chůze, nákupní centrum Galerie Butovice je viditelné už od metra, naše studio Megasun najdete v 1.patře hned vedle pizzerie Dolce Vita, těšíme se na Vaši návštěvu :-)

Katka

Dobrý den, můžu se zeptat jak tam píšete že voucher je přenosný i do solárního studia na revoluční, tak to znamená že teda pernamentku můžeme uplatnit jak v Galerii Butovice tak i v solárium na Praze 1 v Revoluční­. Děkuji

Megasunstudio

Dobrý den Katko, voucher je možné využít v OC Galerie Butovice na Praze 5, přenosností se rozumí že permanentku může využít více osob, můžete se tedy přijít opálit například s kamarádkou nebo přítelem :-) těšíme se na Vás

Petra

Dobrý den. Jaká je platnost permanentky? Zakoupila jsem jí již v minulé akci, ale bohužel, ještě jsem se k čerpání nedostala. Vouchr jsem za permici již vyměnila.

Megasunstudio

Krásné ráno Petro, platnost permanentky není omezena, můžete ji čerpat kdykoliv, důležitá je pouze včasná výměna za voucher, takže je výhodné zakoupit více voucherů a užívat si opalování celý rok :-) nebo permanentky využít jako atraktivní dárek, těšíme se na Vaši návštěvu

Denisa Mirkovicova

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak funguje voucher. Já si ho zakoupím, poté mi přijde na e-mail, vytisknu ho, donesu k vám a vy mi ho vyměníte za permanentku?
 Děkuji

Megasunstudio

Dobrý den Deniso, přesně jak píšete, za voucher obdržíte permanentku, těšíme se na Vaši návštěvu :-)

Kristina Polanská

Dobrý den, minulá akce se nám moc líbila, opalování super a vibra system naprostá bomba :-) už máme znovu nakoupeno kolik dáváte slevu na kosmetiku? Díky K. a M.

Megasunstudio

Dobrý den Kristino, jsme rádi že jste byla spokojena, sleva na kosmetiku pro zákazníky slevomatu je 20%, těšíme se znovu na Vás :-)

Lucie

Ano, takže se jedná o 55 minut opalování, nikoliv 100. Děkuji :)

Megasunstudio

55 minut na T2000, 55 minut na Megasun5800 a 62 minut collaria, v libovolné kombinaci do výše kreditu 1000 kč :-) u T2000 možnost s 55 minut Vibra system

Aneta

Děkuji za odpověď, to je výborná zpráva a mohu přijít s voucherem už dnes kolem oběda a opálit se?

Megasunstudio

můžete se přijít opálit už dnes :-)

Lucie

Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o vysvětlení. V detailu slevy je až 100 minut opalování. Když se podívám na ceník a budeme se bavit, např. o soláriu T2000, kde je cena 24,– Kč, vychází to přeci přes 41 minut, je to tak? Děkuji

Megasunstudio

Dobrý den Lucko, v ceníku se cena počíta podle typu permanentky, v této akci se jedná o permanentku1000 , ceny jsou pak 16 a 18kč minuta, můžete pak třeba permanentku využít na 55 minut opalování a 55 minut vibra systému na Megasun T2000, těšíme se na Vás :-)

VeruNka

dobrý den, když si zakoupím znovu voucher platí sleva pro zákazníky slevomatu na kosmetiku jako v minulé akci? dochází mi totiž ten banánový krém od vás :-) solárka máte nejlepší v praze

Megasunstudio

Dobré ráno Verunko, samozřejmě že při zakoupení voucheru Vám poskytneme slevu na solární kosmetiku jako minule, máme spoustu novinek, těšíme se na Vás

Aneta

Dobrý den, minulou akci jsem také využila s maximální spokojeností, všem doporučuji a znovu kupuji, hubnoucí vibra system byl opravdu bezva zážitek :-) měla bych jen dotaz jak často měníte trubice?

Megasunstudio

Dobré ráno Aneto, pravidelný servis Megasun byl proveden 7/2011 takže je vše připraveno na sezonu :-) certifikáty jsou k dispozici na recepci, těšíme se na Vás

Daniela

Dobrý den, v minulé akci jsem Vaši nabídku využila s kamarádkou a byly jsme velice spokojené.Pěkné studio, obsluha milá a opálení jak od moře :-) již mám zakoupeno a těším se na relax u Vás.

Megasunstudio

Krásné ráno Danielo, děkujeme a těšíme se znovu na Vás :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru