Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Samui tropical resort. Pobyt ve vile pro 2 nebo 4 osoby až na 14 nocí.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Benefity
FKSP
TH

Strávili jsme v Samui tropical resort 14 dní naší dovolené a řadí se k našim dosud nejlepším! Vily jsou prostorné a luxusně zařízené, vhodné i pro pobyt s dětmi. U každé vily je vlastní velká terasa, ze které je to doslova pár kroků do bazénu. K moři je to také kousek krásnou cestou plnou barů a hospůdek, kde se dá dobře a levně najíst. Velkým plus je osobní přístup personálu resortu, který Vám sestaví dovolenou doslova na míru a vymyslí fantastické zážitky od romantických večeří na pláži, po adrenalinové sportovní vyžití. Výhodou je, že se v pohodě domluvíte česky a máte zajištěný kompletní servis s dopravou z letiště a radu se zajištěním letenek. Dovolená jak má být!

Barbora Kubištová

Předevčírem jsme se vrátili a byli jsme nadšení! Perfektní bydlení, krásná lokalita. Vždy, když jsme se do resortu vrátili z pláže nebo z výletu jsme si říkali, že je to hotová oáza. Vřele doporučuji.

Petra Škrdlantová

Dobry den,jak je to v resortu s moznosti stravy obedu a veceri,lze se tam prijatelne najist i s ditetem 4 roky? A jake jsou ceny? Dekuji

Jakub

Dobrý den, děkuji za Váš dotaz. V resortu momentálně připravujeme restauraci, nicméně v okolí (zejména u cesty na pláž) je řada restaurací, kde se bez problémů najedí i děti. Výběr je z thajských i evropských menu. Jídlo se pohybuje od 40 do 150 Baht, přičemž nejlepší je to nejlevnější ze stánku :) Není třeba mít vůbec obavu, že by jste nenašli vhodné stravování.

Marek Brodzianský

Dobry den.
Na kolik asi vyjde letenka tam i zpet pro jednu osobu?

Jakub

Dobrý den, také děkuji za dotaz a dovolím si odkázat na mou odpověď panu Filipovi :-)

Jakub

Ještě dodám, že letět se dá jak na Koh Samui, tak případně i do města Suratthani na pevninu, ze kterého je realizován transfer minibusem a lodí na ostrov. Taková cesta se oproti přímému letu protáhne cca o 4 hodiny, ale na letence z Bangkoku na Koh Samui se tak dá ušetřit někdy až 50%. Samozřejmě rádi poradíme..

Filip Chobodicky

Dobrý den,

v jaké cenové hladině se pohybují ceny letenek?

Jakub

Dobrý den, děkuji za dotaz. Zpáteční letenka se v nabízeném období dá pořídit z Prahy až na Koh Samui za necelých 20 000 Kč. Záleží na konkrétním termínu, na délce přestupů a také samozřejmě na společnosti. S letenkou Vám případně ráda poradí kolegyně Eva na tel. +420 602 333 885

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru