Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zbavte se chloupků natrvalo metodou IPL

4,7 / 5 Kosmetické studio Excellent České Budějovice  (mapa) 187 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lucie Soukalová

Dobrý večer chtěla bych se zeptat už delší dobu bych chtěla odstranit chloupky nad horním rtu kolikrát musím podstoupit abych je odstranila všechny a na pořád kolik tedy mám koupit vocheru? děkuji moc za odpověd´

Michaela Burdová

Dobrý den, když vezmu průměr návštěv, tak to vychází 5 – 6 ošetření. Takže budete potřebovat na 6 ošetření horního rtu 6 voucherů.

Hedvika

Dobrý den. Pro depilaci obou podpaží si musím zakoupit čtyři vouchery. Tyto čtyři vouchery uplatním na jedno ošetření? A stačí podstoupit pouze jedno ošetření nebo jich musí být více? Děkuji za odpověď.

Michaela Burdová

Dobrý den Hedviko, na jedno ošetření obou podpaží potřebujete 4 vouchery. Minimální počet ošetření pro odstranění chloupků jsou 3. Pokud by jste chtěla jít například na 3 ošetření podpaží, potřebovala by jste mít 12 voucherů.

Jana K.

Dobrý den,
zahrnuje odstranění chloupků na horním rtu i ret spodní?

Michaela Burdová

Dobrý den Jano, ošetření horního rtu zahrnuje jen horní ret.

Věra

Dobrý den, zajímá mě depilace třísel – když bych aktuálně měla finance pouze na 1 či 2 ošetření, je možné pokračovat třeba za půl roku, za rok? Je mi jasné, že účinek bude částečný, ale nějaký efekt by to snad mělo a přerušení by snad ničemu vadit nemělo, ne? Děkuji.

Michaela Burdová

Dobrý den Věro,
v ošetření můžete pokračovat za delší časový úsek, na ošetření to vliv nemá. Když podstoupíte 1–2 ošetření, trvale se vám odstraní část zásoby chloupků, toto bude znát, chloupky prořídnou a zjemní se.

Veronika

Dobrý den, ráda bych se optala, zda pro odstranění chloupků u obou podpažích je nutné zakoupení 4ks voucherů nebo 8ks voucherů.

Michaela Burdová

Dobrý den Veroniko,
na jedno ošetření obou podpaží je potřeba 4 voucherů.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru