Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

289 Kč za TŘI bezpečnostní přívěsky SaveKey. Unikátní systém, který vám vrátí ztracené klíče. Dopřejte si spolehlivého strážce klíčů s 53% slevou!

4,8 / 5 SaveKey Plzeň  (mapa) 72 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Marčelína Šablická Jelínková

Dobrý den,
pokud tedy ztratím klíče od domu s přívěškem SaveKey někde v parku a nikdo je neodevzdá do žádné schránky, popř. na poštu, znamená to, že se ke mě klíče nemusí vůbec dostat?Závisí to tedy na nějakém dobrém skutku ty klíče někde odevzdat?

 díky

Karel Kuběna

Dobrý den Marčelíno,
služba je založena na občasné solidaritě a systému fair-play. O tom, že to funguje svědčí již desítky nalezených a vrácených svazků klíčů…

Petr

Dobrý den, jaké jsou rozměry přívěsku? Zdá se mi, že je poměrně velký, děkuji za odpověď.

Karel Kuběna

Dobrý den Michale,
přívěsek má rozmět 51 × 27 mm, tj. jr 3 mm.

Michal

Jedná se o tři na sobě nezávislé přívěsky? (Tzn. lze je použít na troje různé klíče pro tři různé osoby, tzn. tři různé registrace?)

Karel Kuběna

Dobrý den Michale,
ANO, jedná se o tři přívěsky se třemi různými identifikačními čísly, které se budou, zdarma, třikrát registrovat…

Vladimír Chasák

Přesně souhlasím s panem Tomášem. Na klíče od domu bych to asi nedával jelikož po ztrátě měníte zámky. Je fakt, že Fabku nevyhodíte ale necháte si jí.
Každopádně si myslím, že to bude dobrý nápad do budoucna. Jen by to chtělo více REKLAMY. Já se o tom dozvěděl ze slevomatu. Určitě to zkusím. No a k registraci bych řekl, že to bude přes internet a snad zadarmo. Tedy doufám.

Karel Kuběna

Dobrý den pane Vladimíre,
registrace je opravdu zadarmo, rovněž tak případné doručení klíčů po ztrátě. Na reklamě pracujeme, je to poměrně nová služba…

Tomas

No ja osobne jsem si to koupil. Nehodlam to davat na klice od bytu, ale na klice od auta. Pedpokladam, ze kdyz ztratite klice od auta tak pouzijete nahradni (pokud jej mate) a nebude nechavat menit zamky ve dverich, kufru a davat novou spinacku. Hlavne jsou dnes klice od auta celkem drahe a musi se pak naprogramovat pro dane vozidlo (imobilizer) Takze pokud dam cca 100,– za jeden saveKey, ktery mi treba v budoucnu zachrani klic od vozidla v cene i nekolika tisic, pak je to dobra investice.

Karel Kuběna

Dobrý den Tomáši,
děkuji za nákup a mohu potvrdit, že skutečně převážná část klíčů, které jsme vraceli byly auto klíče. Klíče od aut bereme během dne častěji do rukou, než klíče od domu, či bytu a tudíž je tu vyšší pravděpodobnost jejich ztráty. Také zhotovené náhrady je podstatně vyšší, než u obyčejných domovních klíčů..

Marek

Dobrý den, po zaslání klíčů je potřeba předpokládám, provést aktivaci a ta je zadarmo?

 Díky

Karel Kuběna

Dobrý den Marku,
aktivace, tj. registrace je zdarma, rovněž tak případné zaslání klíčů na Vaši adresu Vás již nic nestojí.

Josef Wencel

Zajímavý projekt, ale už vidím jak někdo nalezené klíče někam posílá nebo vůbec zjišťuje co SaveKey vůbec je… Sám jsem to do dnešního dne ani nevěděl. 


A co ten příklad s včerejším večírkem a klíče ve schránce? To jsou ty služby s Českou poštou tak exkluzivní že zajistí přenos do sídla SaveKey a hned zase k majiteli přes jednu jedinou noc? Nevěřím tomu ani za mák… 


Karel Kuběna

Dobrý den Josefe,
nálezce klíče pouze zcela jednoduše vhodí, tak jak je nalezl, do nejbližší poštovní schránky, případně odevzdá na poště. Pošta je zabalí a odešle na adresu SaveKey a naše firma Vám je formou cenného psaní odešle. Ihned poté, co se Vaše klíče objeví u nás, Vás budeme kontaktovat formou sms, mailem, voláním a informovat Vás, že klíče se nalezly a budou odeslány na Vámi požadovanou adresu…

Veronika Hrubá

Dobrý den, jedno mi není jasné. Když ztratím klíče, nemůžu přeci vědět, že mi je někdo neukradl nebo nenašel někdo, kdo ví kde bydlím. Nemůžu přeci třeba týden čekat, jestli je někdo najde a vy mi je pošlete zpátky, ne? To už přece dávno budu mít vyměněné zámky nebo přidělaný další klíč, protože bych se jinak nedostala domu. A v tom případě mi už bude k ničemu, aby se mi staré klíče vrátily…

Karel Kuběna

Dobrý den Veroniko,
pokud si přívěsek dáte na klíče od auta, můžete jezdit pár dní s náhradními, než Vám původní vrátíme a nic neriskujete. Většina ztracených a vrácených klíčů jsou právě klíče od aut. Co se týká klíčů od kanceláří, domů, bytů…nemáte-li je označené, což asi nemáte, vždy je lepší pár dní počkat, než Vám klíče vrátíme.

Radim Mütsch

Dobrý den, rád bych se zeptal, do jakého termínu se musí služba aktivovat ?

Karel Kuběna

Dobrý den Radime,
službu můžete aktivovat kdykoliv, 5 ti letá lhůta Vám běží až od doby aktivace, tj. registrace přívěsku SaveKey. Tzn., že zakoupíte-li přívěsek nyní a darujete jej k Vánocům, může si ho majitel zaregistrovat až poté…

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru