Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pestrobarevné tunelové šály s kruhovými vzory

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Jana

To Miška: ano mám stejnou zkušenost. Vůbec nesouhlasilo s vyobrazeným obrázkem. Ani barevně, ani vizuelně /materiál/. Už bych neobjednala. Bude to asi tak jak píše paní Věra nahoře v diskuzi. :/

Corsaria

Dobrý den paní Jano, i v tomto případě platí to, že můžete odstoupit od smlouvy. Rádi Vám vyjdeme vstříc. Stačí napsat na mail uvedený v akci. Krásný den!

mildret

Dobrý den, objednala jsem si růžovo-oranžový šátek přes slevomat, ale nelze mi odeslat objednávka k Vám- email neexistuje, nevím, kde je chyba. Máte i jinou adresu kam vám můžu napsat číslo voucheru a adresu? Díky

Miška Petruželová

Dobrý den, z minulé slevy jsem si u Vás taky objednala tunelový šátek, ale došel mi krátký , obyčejný šátek. Posílala jsem Vám email ohledně reklamace ale nedostala jsem žádnou odpověď…???

Corsaria

Dobrý den paní Miško,

nevím, kde se mohl stát problém, pokud jste reklamovala, přesvěčte se, prosím, zda-li jste psala na správný mail, jelikož od Vás neevidujeme žádný reklamační e-mail. Odesíláme přesně ty tunely, které inzerujeme, nikoliv šátky, nikoliv jiné motivy. Prosím, kontaktujte nás znova na mail uvedený v akci, popřípadě, prosím, volejte na číslo, které je v akci uveřejněno rovněž. Děkuji za Váš příspěvek do diskuze. Přejeme krásný den!

Eva Dvořáčková

Dobrý den, pokud mi nebude šála vyhovovat (barevné provedení), je možné ji vrátit do 14 dnů jako vše koupené přes internetový obchod?
Děkuji za odpověď

Corsaria

Dobrý den paní Evo, samozřejmě. I v případě zakoupení zboží přes slevový portál platí ustanovení o obchodech uzavřených na dálku – tzn. že se na ně vztahuje zákonná 14ti denní lhůta pro vrácení zboží bez udání důvodu. Krásný den a příjemný nákup!

hana.dvorakova@rb.cz

Dobrý den,
bohužel jsem si objednala 2 šátky/tunely ve stejné barvě. Je možné do objednávky u vás požádat o výměnu barvy?

corsaria

Samozrejme, prosim napiste tuto informaci do objednavkoveho emailu. Krasny den!

Eva

PRO KUPUJICI: Barvy vůbec neodpovídají zobrazení na obrázku.

corsaria

Dobry den pani evo, nevim, kde se stala chyba, nicmene vse se da vzdy vyresit vymenou ci reklamaci ci komunikaci. Kazdemu se snazime vyjit maximalne vstric. Barvy jsou jako na obrazku. Pokud chcete situaci vyresit, napiste, prosim, na uvedeny email. Dekuji a preji krasny den.

Ivana

Dobrý den, ráda bych si upřesnila délku tunelu – dá se šála obtočit kolem krku dvakrát? Děkuji za info a přeji prima den.

Corsaria

Dobrý den slečno Ivano, šátek/tunel je dlouhý 2× 60 cm. Šátek/tunel je vyroben z velmi příjemného a jemného materiálu, který působí odlehčeným dojmem, ale rozhodně zaujme a oživí. Není to hutný šál. Nicméně dle našeho názoru dvojté obtočení naprosto vyhovuje a výsledek vypadá nápaditě a šik.

Věra Pivoňková

Dobrý den,šátky jsou opravdu krásné,ale zdají se mi být poněkud předražené…
Shodou okolností jsem si tento šátek koupila dnes v asijském obchodě za 59,– Kč. Mají i všechny vámi nabízené barvy......,tak nevím…??? Poslední dobou se mi zdá,že všechny tyhle rádoby slevy jsou jen psychologický tah na zákazníka......

Corsaria

Dobrý den paní Věro, akci jsme již před několika týdny uveřejnili a nyní ji opakujeme, kvůli jejímu dobrému hodnocení. Platí přesně to, co jsme uveřejnili výše, a to je: Tunely si samy necháváme šít, neodebíráme od žádného stánku, nýbrž si látku kupujeme a necháváme tunel vyrobit.

JanaKo

Pro upřesnění prosím: jaké označení mám použít pro šálu, která je nejvíc tyrkysová (na hlavní fotce vlevo nahoře)? Děkuji.

Corsaria

Dobrý den Janko, stačí když pošlete číslo kuponu a my danou variantu uvidíme. Do popisu můžete zadat šedo-růžová. Děkujeme a přejeme krásný den!

Corsaria

Dobrý den slečno Olgo, šátek/tunel je dlouhý 2× 60 cm. Šátek/tunel je vyroben z velmi příjemného a jemného materiálu, který působí odlehčeným dojmem, rozhodně zaujme a oživí.

Olga Kavalírová

Dobrý den, jaký je prosím rozměr šály? Děkuji.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru