Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

First Minute ubytování na Palmové riviéře pro 1 osobu v termínu 17.–27. 5. 2014

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Marcela

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,jestli by bylo možné ubytování v červenci,nebo srpnu a za jakou cenu,když bychom jeli autem.Kdybych si třeba koupila tyto vouchery a pak na jiný termín si jen doplatit a kolik,jestli by se to dalo nějak zkombinovat,děkuji

MORAVA Tour

Dobrý den, nabídka na Slevomatu je speciální nabídka pouze na uvedený květnový termín na 10 nocí. V případě zájmu o jiný (prázdninový) termín kontaktujte přímo CK. Děkujeme za pochopení.

Karel Zeman

Dobrý den, jaké je rozmístění apartmánů v domě?
Apartmány pro 5 nebo pro 6 jsou nahoře, dole? Kdy už je možné dorazit na místo a ubytovat se? Případně je možné si vybrat apartmán nebo alespoň patro v domě? Raději by jsme bydleli nahoře vzhledem k negativním zkušenostem z přízemí. Je tohle možné, až na místě nebo je nutné informovat CK předem? Děkuji

MORAVA Tour

Dobrý den, dům Etruria má apartmány ve vyvýšeném přízemí, 1.patře a 2.patře. Ve vyvýšeném přízemí jsou apartmány trilo 6 a apartmán trilo 5. V 1.patře jsou apartmány trilo 5 a apartmán trilo 6. Ve 2.patře jsou apartmány trilo 5. Nástup je od 15 hodin. Případný požadavek na umístění apartmánu se domlouvá předem v CK.

Miluše Horská

Dobrý den, děkuji za zodpovězení dotazu.
Zajímá mě ještě pár maličkostí.
Jaké je vybavení kuchyňky (talíře, sklenice, hrnce,pánve, hrnečky, příbory atd.)
Je v apartmánu lednice, mrazák?
Ptám se proto, aby jsme věděli zdali si máme vzít výše popsané vybavení sebou. Předem děkuji

MORAVA Tour

Dobrý den, kuchyň je základně vybavena tzn. plynový sporák s troubou, lednička s mrazákem, základní nádobí (hrnce, talíře, skleničky, hrnečky, příbory, pánve, vařečky). Součástí vybavení kuchyně není varná konvice ani mikrovlná trouba. Pro základní vaření je kuchyň vybavena, je třeba brát ale v úvahu, že vybavenost kuchyně v apartmánu nemusí dosáhnout vybavenost kuchyně, na kterou může být klient zvyklý z domu.

Karel

Dobrý den, jak je to s dalšími často skrytými poplatky ? Jsou – nejsou? Popřípadě které a za kolik? Další věc je jak je to s těmi plážemi? Placené – neplacené? Kolik pláží a v jaké blízkosti od apartmánu jsou? Popřípadě jaké jsou poplatky za využití tzv. privátní pláže? Jen se to nestyďte doplnit, určitě to bude zajímat více lidí. Píšete jen samé plusy a mínusy nikde. Buďte objektivní a uveďte i né zcela pozitivní informace. Předem děkuji a všem kupujícím přeji hezký pobyt :-)

MORAVA Tour

Dobrý den, jak vidíte i u předchozích odpovědí, na dotazy odpovídáme korektně, pravdivě a k věci. Jistě uznáte, že do nabídky nelze uvést všechno od A do Z. Pokud klienta zajímá informace, kterou v nabídce nenašel, může se nás zeptat a na svůj dotaz se mu dostane konkrétní odpovědi. Není důvod nás bezdůvodně napadat. Naše nabídka je korektní. Jak je zřejmé i z nabídky, cena a základní poplatky jsou jasné. Cena za ubytování na 1 osobu činí 950 Kč / pobyt 10 nocí. Cena za ubytování je konečná, zahrnuje jak spotřebu vody, plynu tak i elektřiny. Dále se platí pobytová taxa ve výši 280 Kč / osoba od 12 let / pobyt 10 nocí, ale tato informace je v nabídce jasně uvedena. Pokud jste četl odpovědi na předchozí dotazy, jistě jste se dočetl, že se klientům dostalo i jasné informace, jak to je s ubytování, pokud jedou např. jen 2 osoby, tzn. že dostanou k dispozici pokoj a s dalšími 2 pokoji budou mít společnou kuchyň a sociální zařízení. Nemáme důvod před klientem něco tajit. Klient ví jasně, jaká je nabídka, aby se mohl rozhodnout, zda je přijme či nikoli. Na místě se platí vratná kauce ve výši 50 EUR / apartmán. Toto ale není skrytý poplatek. Skryté poplatky nejsou. Vše ostatní (ložní prádlo, úklid, sportovní vyžití – ke všemu info viz. předchozí dotaz) si může či nemusí klient na místě dokoupit dle vlastního uvážení. Pláže jsou volné (neplacené) či privátní (placené). V květnu budou pravděpodobně převládat volné pláže, protože v daném období majitelé privátních pláží budou své pláže teprve připravovat. Volné a privátní pláže jsou mezi sebou prostřídané, takže se nestane, že byste šel na konec letoviska.Volná pláž od domu Etruria je vzdálena cca 120 m. Plážový servis v oblasti Palmové riviéry je dost drahý. Orientační cena z loňského roku byla v okrajové sezoně 70 – 90 EUR / 1 slunečník + 2 lehátka.

Miluše Horská

Dobrý den, jaké další poplatky se budou platit na místě? „voda, plyn, elektřina, úklid, ložní prádlo, ručníky, kauce, sportovní vyžití, poplatky za pláže a tak dále.“ Nabídka zní lákavě, ale píše ten pozitiva a negativa si necháváte pro sebe. Snad nebudete mít problém odpovědět, jak je tomu v jiných diskuzích. Předem děkuji Miluše

MORAVA Tour

Dobrý den, na dotazy nemáme problém odpovědět, což je zřejmé i z odpovědí u výše uvedených dotazů. Voda – v ceně. Plyn – v ceně. Elektřina – v ceně. Úklid – provádí klienti sami či si jej mohou zaplatit v ceně 50 EUR / apartmán. Ložní prádlo – vlastní či lze zapůjčit na místě v ceně cca 12 EUR / lůžko / pobyt. Ručníky – vlastní. Kauce – 50 EUR / apartmán. Sportovní vyžití (vše za poplatek) – sportovní areál s tenisovým a fotbalovým hřištěm, půjčovna kol a šlapacích čtyřkolek; pokud si klienti přiberou např. in-line brusle, hojně využívají dlouhou promenádu. Pláže – volné či placené. V období května ale nemusí být všechny placené pláže už v provozu, majitelé pláží mohou v této době teprve pláže připravovat. Cena plážového servisu v oblasti Palmové riviéry je dost vysoká. Přesné ceny vždy zjistíme až na začátku sezóny. Pro Vaši informaci – ceny z loňského roku se v okrajové sezóně pohybovaly v rozmezí 70 – 90 EUR / 1 slunečník + 2 lehátka. A tak dále – prosím konkretizujte, co přesně Vás zajímá, abychom Vám mohli sdělit přsnou odpověď.

Tereza

Souřadnice GPS pro daný objekt ?

Díky

MORAVA Tour

Dobrý den, GPS souřadnice domu Etruria: 42°49'16.9"N 13°56'04.7"E

Tereza

Dobrý večer, chci se zeptat zda 950 korun je konečná cena za ubytování ?

Díky Tereza

MORAVA Tour

Dobrý den, ano, cena 950 Kč / osoba je konečná cena za ubytování. Při sepsání smlouvy o zájezdu se platí pobytová taxa ve výši 280 Kč / osoba od 12 let / pobyt 10 nocí.

Jitka Turnerová

Dobrý den,
chci se zeptat, chceme jet s přítelem a ta cena je pro osobu?

MORAVA Tour

Dobrý den, ano, cena je na 1 osobu. V případě 2 osob potřebujete 2 vouchery. K dispozici dostanete 2-lůžkový pokoj v apartmánu Etruria a s dalšími 2 pokoji budete mít společnou kuchyňku a sociální zařízení.

Jan Mares

Ahojte – je tam napsáno: „Sleva je platná při obsazení 2 osob na 1 pokoji.“

Já bych jel, ale nemám nikoho jiného na pokoj.

Pokud to máte stejně – neváhejte se ozvat!

MORAVA Tour

Dobrý den, apartmány Etruria mají také 1-lůžkové pokoje. Můžete tedy vyrazit sám a bude Vám stačit 1 voucher. Doprava je pouze vlastní. Info: v případě obsazení jednoho pokoje budete mít s dalšími 2 pokoji v apartmánu společnou kuchyňku a sociální zařízení.

Markéta Pešťáková

Dobrý den,
jaké je počasí v této době a je možné vyrazit se zvířetem (labrador)?

MORAVA Tour

Dobrý den, počasí bývá zpravidla pěkné, ale samozřejmě záleží celkově na klimatu. Zvíře není bohužel v apartmánech Etruria možné.

Andrea

Dobrý den, jaky je příplatek za autobusovou dopravu?

MORAVA Tour

Dobrý den, v termínu 17.05. – 27.05. 2014 je doprava pouze vlastní.

Jitka

A jak je to s parkováním?

MORAVA Tour

Dobrý den, každý apartmán v domě Etruria má parkovací místo pro 1 auto.

Jitka Biskupová

Dobrý den, pokud jsem koupila 4 voučery budeme předpokládám ubytování na jednom apartmánu?Pro dvouleté dítě předpokládám voučer kupovat nemusím?

MORAVA Tour

Dobrý den, ve Vašem případě 5 osob (z toho 1 dítě ve věku 2 roky) Vám stačí 4 vouchery. Dítě 2 roky voucher nepotřebuje. K dispozici dostanete 5-lůžkový apartmán Etruria.

JANA

JE MOŽNÉ V TÉTO LOKALITĚ RYBAŘIT?

MORAVA Tour

Dobrý den, i když rybaření v dané oblasti vyloženě zakázané není, tak nelze rybařit z mola ani z loďky, pouze ze břehu. Nicméně jelikož se jedná o pláž vedle pláže, tak v dané oblasti nejsou vhodné podmínky pro rybaření.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru