Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

599 Kč za 40 minut bezbolestné liposukce a 20 minut lymfodrenáže včetně nápoje v původní hodnotě 2500 Kč. Štíhlejší tělo a lepší míry se slevou 76 %!

4,3 / 5 Studio Happy smile České Budějovice  (mapa) 158 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
L.....

Může se ihned po zákroku další dny aktivně sportovat?

Pánková Jana

Přeji dobrý den, doporučeno je nechat tělo v klidu v den zákroku, ale již následující den můžete aktivně sportovat.

Lucie Voldřichová

Dobrý den, ještě jedna otázka, je napsáno, že přístroj ošetřuje jednu partii a dále je psáno, že končetiny a bříško zároveň, tak bych chtěla vědět, když si zakoupím voucher, tak mohu počítat s ošetřením stehen a bříška..nebo musím nějak zvláště? Děkuji

Pánková Jana

Přeji dobrý den, z časového hlediska ošetřuji maximálně 2 partie najednou – nutno při objednání zdůraznit, že máte zájem o ošetření 2 partií a chápete to správně – mohu Vám ošetřit jako jednu partii břicho a druhou partii nohy v jeden den. Pak ale musí následovat alespoň týden pauza, abych mohla ošetřit ty samé partie znovu.

Lucie Voldřichová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, mám po porodu více vytahanou kůži na bříšku, myslíte si, že mi tato metoda pomůže i na to? Předem moc děkuji za odpověď.

Pánková Jana

Přeji dobrý den, tato metoda kombinuje 3 ošetření – kavitaci(odbourání tuků), zpevnění, celulitidu. Ať se zaměřím při ošetření na jakou koli z nich, vždy ostatní 2 funkce probíhají současně. Takže ke zpevnění dojde v každém případě – jen bych Vás musela vidět, abych posoudila, co Vy považujete za „více vytahanou kůži“. Pokud nekdo zhubne 20 a více kilo z velké váhy, tak tam převis kůže bývá velký a to tato metoda nezredukuju – tam je na místě plastika.

Kateřina

Dobrý den,
je procedura vhodná i v období kojení? Děkuji.

Pánková Jana

Přeji dobrý večer, v době kojení toto ošetření nedoporučuji a ani ošetření neprovádím, podobně jako v době menstruace.

Iveta

Dobrý den,
měřím 172 cm a vážím 62 kg. Mám problémy s břichem a chtěla jsem se zeptat kdybych chtěla jít jen jednou na ošetření, kolik cm mi ubyde na tomto místě v obvodu? Děkuji a nashledanou

Pánková Jana

Přeji dobrý večer, již po prvním ošetření jsou v dané partii úbytky od 1cm do 3cm – je to velmi individuelní. Metoda proto doporučuje 3 až 4 ošetření na parti.

Martin Makovský

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, když si koupím 3 a půjdu na první, po jaké době musím jít na další? Jaký je interval emzi první a druhou?
Předem děkuji za odpoveď, s pozdravem M. Bláha

Pánková Jana

Přeji dobrý večer,časový rozestup mezi jednotlivými ošetřeními je jeden týden – tedy ve Vašem případě se uvidíme 3× v měsíci.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru