Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Luxusní pobyt na 2 noci v Chateau Kotěra pro dva

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Martin

Dobrý den,
psi stojí 200,– Kč/noc, jak uvedeno v nabídce, anebo 300,– Kč/noc, jak uvedeno ve voucheru..?
 Díky.

M.Škopek

Dobrý den Martine,
děkuji za dotaz, je to 200,– Kč noc.

Slevomat.cz

Děkujeme za upozornění, chybku napravíme :)

Jana

Dobrý den, uvažuji o koupi vašeho pobytu jako dárek na leto, ale kdybych chtěla ještě přikoupit jednu noc tak na vašich stránkách jsem našla, že s možností 50% by mě tedy stála pro dva jedna noc 1104,–kč a nabízená sauna s 50%slevou 520,–kč samozřejmě bych zbývajících pět položek z balíčku doplnila.(tím, že ty za 1) masáže Lomi bych potřebovala 2×, 2) třetí noc, 3) sauna pro dva 4) donáška na pokoj a tím, že jsou tam dvě masáže Lomi tak je to pět položek
Prosím pokud bych toto chtěla dokoupit k poukazům šlo by to formou také toho poukazu předplatit a na kolik by takový poukaz skutečně přišel podle Vás?
Děkuji za odpověď než vyprší termín na Slevomatu

M.Škopek

Dobrý den Jano,
s doplněním voucheru Vám jistě pomůže recepce 321 613 111.

Alena

Dobrý den. Láká mě zakoupit voucher, který bych ale chtěla darovat k 60.narozeninám (srpen 2013). Je to hooodně dopředu, ale i tak se chci zeptat, zda mi můžete zaručit, že obdarovaná bude ubytována v zámku (ideálně v tom nejhezčím pokoji, který máte…:). Hodně mi na tom dárku záleží, tak bych to chtěla „zaručeno“, že to perfektně klapne! Moc děkuji za odpověď a přeji hezký advent.

M.Škopek

Dobrý den Aleno, pokud obdarovaní budou pobyt čerpat v týdnu, tak si myslím, že šance na nejhezčí pokoj je velmi vysoká.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru