Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dokonalé a okamžité odstranění vrásek, strií, celulitidy i jizev plasmovou terapií Plasma Care

3,3 / 5 Plazmoterapie Praha - Vinohrady  (mapa) 57 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Lenka

Dobry den, pusobi tato terapie take na stare jizvy od popaleni ( na noze), jizvy jsou vystouple, vazivove. Dekuji za odpoved

Jitka

Dobrý den, určitě záleží na stavu pleti a v jakém stavu je jizva. Doporučila bych koupit jeden kupon a uvidíme. S pozdravem Jitka.

Lucie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda by šla zredukovat asi 10 cm dlouhá jizva na noze stará asi 2 roky, a případně jestli by se během hodinového ošetření stihl současně ošetřit obličej. Předpokládám, že by byli potřeba 2 ošetření. Děkuji.

Jitka

Dobrý den, ošetření do hodiny stihneme. S jizvou záleží určitě na stavu pleti, jak moc je pokožka poškozená, ale určitě by se měla alespoň vyhladit. S pozdravem Jitka.

Martina

Děkuji za odpověď. Ještě mi, prosím, řekněte, jestli nevadí ošetření, pokud mám výplně kys. hyaluronovou.Mám je asi 5 měsíců a jedná se mi o to, aby po ošetření plazmou nedošlo k jejich rychlému vstřebání.
 Děkuji

Jitka

Dobrý den, vytrácení kys. hyaluronové tímto určitě neurychlíte. Toto ošetření je ještě efektivněkší než výplně kys. hyaluronovou. S pozdravem Jitka.

Martina

Dobrý den, zakoupením jednoho poukazu mi bude ošetřen celý obličej včetně krku a dekoltu, nebo jen určitá partie? Pokud ano, jaká?
Děkuji za odpověď.

Jitka

Dobrý den Martino, ano, za jeden voucher záskáte až hodinové ošetření a to by jsme tyto partie měli stihnout. S pozdravem Jitka.

Andrea

Dobrý den, jsem týden po odstranění laserem mnohočetných millii v okolí očí – kontrola za měsíc a možná půjdu ještě znovu.Chtěla bych se zeptat zda Plasmovou terapií by se vyhladily i miniaturní milie???Pokud ne a vzniknou malé jizvy umí ten přístroj je vyhladit??Děkuji za odpověď.

Jitka

Dobrý den, milie je nejlepší od kosmetičky či doktora propíchnou a vymáčknout. Můžeme vyzkoušet plasmovou terapií, zda se pleť vyhladí, jizvy se zjemní a vyhladí určitě. S pozdravem Jitka.

Alena

Dobrý den, zají mne, na jak dlouho se vylepší pleť, tedy po jaké době je třeba toto ošetření opakovat. Je mi přes 60 let a tak bych byla ráda, kdybych nemusela ošetření opakovat např. každého půl roku nebo ještě častěji…

Jitka

Dobrý den, záleží určitě na stavu pleti. Napoprvé se doporučuje ošetření opakovat cca po 14 dnech až 1 měsíci. Nic ale určitě nevydrží celý život, nicméně toto je v dnešní době to nejlepší ošetření, které můžete absolvovat. S pozdravem Jitka.

Veronika

Dobrý den, taky mam problem se striemi, doporucujete tedy 2 osetreni? Vystaci mi 1 poukaz na 1 osetreni vsech strii (mam je v okoli boku/zadecku)?

Jitka

Dobrý den Veroniko, ano, 1 poukaz vystačí na ošetření velikosti této plochy. Těšíme se na Vás.

Hájková

Dobrý den, jaká je účinnost při redukci strií na břiše? (Mám jich po porodu hodně a jsou hodně hluboké). Kolik doporučujete ošetření a garantujete nějakou záruku pozitivní změny?

Jitka

Dobrý den, se striemi Vám tento přístroj také pomůže. Doporučuji 2 ošetření cca po 14 dnech až 1 měsíci. Záleží opravdu v jakém stavu je Vaše pokožka, jestli jsou opravdu hodně hluboké, určitě se pleť zredukuje, ale nezaručím Vám 100% zredukování. s pozdravem Jitka.

Němečková

Dobrý den, vadí při ošetření plazmou kovové implantáty v těle po autonehodě…levá ruka, levá noha..hlava a ramena ne. Přeji si vylepšit jizvy v obličeji a na pravé ruce, děkuji Němečková

Jitka

Dobrý den,
ošetřovat plazmou místa, kde máte kovové implantáty nemůžeme, ale pokud se jedná o jinou část těla, pak ošetření nevadí

Petr Svoboda

Dobrý den, ty fotky ošetření jsou reálné z vašeho salónu. Tu jednu z nich jsem viděl před dvěma roky na reklamě na ultrazvukovou špachtli.

Jitka

Dobrý den,
tyto fotky jsou z ošetření tímto přístrojem.

Kristina Pauknerová

Dobrý den,mám asi 10cm jizvu po vyříznutí pihy. JIzva je hodně vyditelná. Myslíte že by po jedné aplikaci zmizela?

Jitka

Dobrý den, ošetřením plasmou jdou jizvy odstranit, počet aplikací ale závisí na stavu pleti, hloubce a stáří. Doporučovala bych si koupit pro jistotu 2 kupony. Budeme se na Vás těšit. S pozdravem Jitka.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru